448

Абе

преди 2 години

Ъъъ

447

Анонимен

преди 2 години

До абе, конкурса е спечелен.

446

ей тъпак

преди 2 години

До БабиСвободата е над всичко

445

Баби

преди 2 години

Ало, хорааПравото на живот е над всичко !!!!!!После е правото на труд !

444

Отврат

преди 2 години

До istinata..Някакъв ....къв си ти беее!!!!За затвора си с доживотна присъда!Как не те е срам беееее......неук, невеж, непросветен.....ръси простотии само да плаши хората !!!Затвор, затвор, затвор за теб !!!!!!!!!!!

443

Анонимен

преди 2 години

Вие още ли за Зелен Сертификат спорите в тази държава, бе? Останаха ли живи, които да спорят? Направо ви се чудя, още колко хиляди неваксинирани трябва да заровим преди да дойде акълът в главите на някои хора?

442

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е виновен

441

Prima

преди 2 години

Андрей Чорбанов от ИТН посочи..това не е ли онзи лъжлив банаджия, дето нямаше да се ваксинира, защото, абе, бил го изкарал, май. После се разболя, лепна го наистина и изтича във ВМА да се лекува държавно на ремдесивир и кислород. Сметката плати народа. И вместо да се засрами и потъне някъде, този продължава да ръси акъл?! И то от трибуната на НС?! То бива популизъм, но тези наистина не заслужават и толкова депутати, и дано следващият пък не хванат и 4%. Конкретният е за сериозно глоба и забрана!

440

Абе

преди 2 години

Конкурсът - Кой ще напише най-глупаво мнение- продължава.

439

Анонимен

преди 2 години

За тях може, понеже са подчинени служители, за народа обаче не е точно така, но пак има механизми да те принудят индиректно, чрез работа, почивка и други ограничения.

438

Един кой си

преди 2 години

Ех Канада! Ще продам своята зелена... Лада, за да ти купя билет назад за Канада! Жалко за България! За съжаление още от самото начало вече ги видяхме че са поредният ... въздух под налягане. Жалко за Българите.Дано не се окажа прав за тези.Отново простия народец заложи пак на куция кон. Признавам си-и аз самият сбърках за тях.

437

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Не виждам защо да не се ваксинират бюджетниците и без това по цял ден нищо не правят и липсата им няма да се забележи от никого освен от роднините им.

436

Анонимен

преди 2 години

Киро махай зеления сертификат, че народа ти е включил зелен светофар от България до Канада без право на връщане.

435

Алко

преди 2 години

Сертификата е 100% дискриминационен!!! Цяла Европа се бунтува срещу това! Тук спим :(

434

да мерси

преди 2 години

До АнонименАко ИТН бутне това правителство, то тя ще стане първа сила.

433

Не Благодаря

преди 2 години

Умно-красивите на власт! Аз съм преболедувал, вероятно мога да си извадя сертификат, но не искам. Това нещо е пълна дискриминация - да ти "връщат свободата", след като най-нагло са ти я отнели. Свобода не се дава, драги мои! Откъде да знам, в бъдеще какви данни ще съдържа този паспорт - освен биометрични данни? Не, благодаря съм!

432

Таксиджиев

преди 2 години

Требе да се внимава. Врагът не спи. Вчера накърнихте Руски интереси,днес слагате прът в колелата на коалицията-въздържаност никакава.

431

Анонимен

преди 2 години

Толкова е хубава страната България! Но управлението и не е и преди и сега,един ден наближава ще бъде и ще има разцвет.Обаче винаги трябва да се питате Кой има интерес страната да е в това положение да има постоянна безработица ниски заплати и т.н. Сигурно тези които мислят и ги е грижа за гражданите хората населението.. Кой има за цел да създава вирус ваксини да внушава негативни кодира постоянно за пандемия която няма. Сами си отговорете..

430

Анонимен

преди 2 години

Славиту 40 дена едвам го изкара, ама ся, щот го изкарал и вече ...няма проблем.

429

Анонимен

преди 2 години

ИТН като скочи на премиера и се стигне до падане на правителството, това ще бъде последният мандат на партията ИТН. Повече за нея хора няма да гласуват и тя ще последва участта на ВМРО - 1-2% на избори..