27

Анонимен

преди 2 години

Бъдни вечер. След полунощ, малкият Иванчо става да пусне една вода, но дочува шум от хола. "Дядо Коледа... Дядо Коледа идва!" - неусетно прошепва Иванчо, докато детското му сърчице се пълни с надежда, със светлина и вълнение от предстоящата среща с добрия старец. Едва престъпил износения праг на дневната, Иванчо остава на място, вцепенен и неспособен да продума. Пред очите му е Омикрон, който носи чувал с пресни ваксини. Разочарован, Иванчо се връща в леглото.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 - "В Южна Африка откъдето тръгна признаха че няма нито един умрял от него." Да ,обаче вчера Борис Джонсън ,след дълго издирване ,намери един в UK.

25

Анонимен

преди 2 години

Мазнокосия не се спря.

24

Каскета

преди 2 години

Прокаратурата трябва да се самосезира за плашене на хората от баш врачката

23

Анонимен

преди 2 години

Стига сте насаждали паника. Всички признаха че тоя вариант е по малко опасен , протича по леко и т.н. В Южна Африка откъдето тръгна признаха че няма нито един умрял от него. Стига сте лъгали хората, лъж..ви слуги.

22

Анонимен

преди 2 години

Освен като е толкова сигурен да му пожелаем по празниците омАкрона да му дойде на гости на вещера.

21

Анонимен

преди 2 години

Точно на Коледа тогава вируса е ще е огладнял и ожаднял ,тоя *** като е толкова голям специалист ,да обясни защо в България няма починал от вируса депутат министър или милионер

20

Анонимен

преди 2 години

Така говори, като че ли него няма да го хване! Алоооо и ти си смъртен, бе деббииил!

19

Анонимен

преди 2 години

Лятото като не му се сбъднаха прогнозите се оправдаваше със скрита смъртност. И че болните хора се криели. Толкоз за математическите и пророчески способности. Закриха щаба с черните чували, но пуснаха поне трима математици да "врачуват".

18

Анонимен

преди 2 години

хаха Витанов а Бургас с какво е по различен от Варна, морето е по солено или вятъра духа от ямбол.

17

Анонимен

преди 2 години

Пожелаваме ти да ти влезне Омикрон по празниците! Нека Дядо Коледа ти донесе Омикрон на тебе и на цялото си семейство! И всички, дето ни заливат с тъпотия: от Омикрон да не се отървете!

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Знанията ми по математика не са експертни като на Витанката, но цялата работа с пандемията, ваксините и фашистките мерки ми се струва по-скоро в съгласие с теорията на хаоса.

15

Лулу

преди 2 години

Врачката която е много Много далече от врачуването трябва фа се срамува че непознава а само лъжи НА 2 АПРИЛ ЩЕ БЪДЕ НАГРАДЕН С ПРИЗА НАЙ ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ ДА КАБЕ КАТО СЕ ЗАКЪЛНЕ В ДЕЦАТА СИ ФАЛИ Е ВАКСИНИРАН С ТИЯ ЕКСПЕРИМЕНТИ. ИЛИ С БОИЛОГИЧЕМ РАЗТВОР А И СУ ДА МУ ДАДЕ ДИПЛОМА ЗА МАЙ ДОБЪР МЕДИЛ СРЕД МАТЕМАТИЦИТЕ. И НАК ДОНЪР МАТЕМАТИК СРЕД МЕДИЦИТЕ

14

до 15

преди 2 години

Тебе те е страх увеличение на заплатата си да поискаш, камо ли да пребиеш някого. Е, като сте 50, може и там да се навърташ за сеира. Страхливците сте така.

13

Анонимен

преди 2 години

Математиците изучават теория на вероятностите и математическата статистика, така че наистина могат да бъдат врачки! Като в математическата статистика има отделен раздел - медицинска статистика.

12

Анонимен

преди 2 години

Математика щом борави с цифри нека да докаже колко (с цифри) в пъти е опасен Омикрона спрямо алфата, делтата. А не просто прочел в някъде нещо и хоп на публиката. А медиите които така безкритично му дават думата и те са отговорни най-малкото за истинността и достоверността на информацията.

11

О Микрон

преди 2 години

Цял част са проветрявали и дизенфикцирали в студиото след Витанов

10

Споко

преди 2 години

Ще го затворим в Парламента!!!...вместо да затваряме държавата

9

Анонимен

преди 2 години

Не са ви виновни българите от чужбина. Те са ваксинирани. Виновни сте вие, че не спазвате мерки и не се ваксинирате. Всички съседи вече съобщиха, че имат омикрон. Защо България да е изключение? Не се секвенират достатъчно проби и просто още не е открит.

8

Анонимен

преди 2 години

тоя микроб няма ли кой да го разкара? Целия движи у папиломи. Няма ли познати лекари да му кажат, че е паразитен щрудел? Мен ще ме учи той. Лекувай се и сетне.