48

Статус ъпдейт:

преди 2 години

Симеон Хасан не е син на Муньос. Той е син или на Симеон II и Калина или на някой от синовете му и Калина. Та в Египет какво е ставало: Всяка династия започва чисто - правят кръвосмешение - Фараона с първата си братовчедка или фараона със сестра си. Първо поколение стабилно, второ поколение нестабилно - тоест каквото се роди от фараона и сестра му Примерно Тутанкамон не е много сбъркано, но достатъчно сбъркано енергийте на света да го усетят.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз съм Деса,поетеса и същинска в.

46

Дарик радио

преди 2 години

До Един 46/ Грешиш , другарю .ГЕРБ са си ГЕРБ. Гражданско Единство на Република България. Ще се утечете в каналите на БКП.Спомни си какво се случи с Жан Виденов и сградата на комунистите.Ще се повторят събитията.

45

Lina

преди 2 години

десА е ясна, но защо всички от " и насам - натам" = дпс 2 са без маски? Да не би тошето да е посетил зъболекар най- сетне? И на мен не ми се носи маска, но се съобразявам. Възможно е наглостта да расте пропорционално на банковата сметка.

44

Анонимен

преди 2 години

То , за да коментираш дали нещо или някой се е провалил , трябва да имаш поне малко в kyxapkama за да го проумееш ! Не че някой го интересува какво кават от ГЕрП , де !

43

Анонимен

преди 2 години

Деси... Оди си в Дулово! Време е!

42

Анонимен

преди 2 години

А това, че при 12 годишното управление на крадците бяхме най-бедни в ЕС не е провал? Тия из...роди вместо да се скрият и мълчат са свръх нагли. Хубавото е, че нищо вече не зависи от тях. Браво българи, че ги изчегъркахте на последните избори.

41

Тихо тихо

преди 2 години

ДПС говорят, вадете ракията!

40

SS

преди 2 години

кучетата си лаят, змийките си съскат в захлас, кокошките си кудкудякат в екстра-транс, мисирките си булю-булю-люйкат, и пр. греберосташки номера и безплодни опити за безсмислени процедурни хватки за още по-безсмислена "съпротива" ... но ... КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ ! А заядливците, натирени в десния ъгъл на Парламента, ще са с все по-затихващи функции, с предстоящо скорощно/скоростно безпроблемно изчегътване

39

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е бил санитар във Харвард?

38

Наско

преди 2 години

А Герб не са се провалили,само окрадоха и съсипаха държавата.Не само Борисов е нагъл.

37

моля ви

преди 2 години

В ГЕРП нямате ли някой по-смислен човек от това недоразумение да го излъчите за шеф на парламентарната ви група? Тази с появата си и претенцията си, че е нещо, може да откаже и най-големите ви фенове.

36

Анонимен

преди 2 години

Ахаха герберасти ги боли задникът преди да са влезли в затвора

35

Един

преди 2 години

ГЕРБ са отдел кражби и продажби на бившата БКП. Нека и позволим да оттече в канализацията, без значение какво мисли или по точно какво изразява полуумната Деса.

34

Анонимен

преди 2 години

Десо, последвай примера на Т<>К<>П-то :)

33

Фактолог

преди 2 години

Затова пък управлението на ГЕРБ бе низ от успехи- Хемус, Турски поток, Белене... Браво бе!

32

Биволъ

преди 2 години

КАУНИТЕ ще си счупят главите много скоро. Цените растат, кораби потъват, хората *** като мухи, самолети се разбиват, срутища,катастрофи, наводнения,мръсотия,а бе ХАОС.

31

Анонимен

преди 2 години

Не мислете Герб, червени ***, утре няма да можете хляб да си купите.

30

Случаен

преди 2 години

Идват Пълни Палячовци дръжте се здраво ;)

29

Анонимен

преди 2 години

Ще връщате седем милярда и ще ревете, мили опг ГЕРБ. Тези, които са имали посещения в три през нощта, ще ви обяснят