37

Анонимен

преди 2 години

Не може да се изписват лекарства и антибиотици без да се прегледа пациента в кабинета или във вкъщи.

36

Анонимен

преди 2 години

За целта обаче лекарите следва да работят като лекари, не като търговци на лекарства и да правят редовни изследвания, вкл. бактериални проби при съмнения за такъв причинител на заболяването. Ама за това няма комисионки! Нещастни продажни хорица!

35

ъъъ

преди 2 години

Каквото и да си приказва тоя "специалист", аз вярвам на очите си. Вече имам около себе си достатъчно голям брой близки и познати, оцелели от ковид след традиционното лечение, изписвано от джипито, включващо и антибиотик. Имам и двама познати, загинали в болница след "правилното лечение". Ще кажете - в болница влизат най-тежките случаи, но не е така - влизат най-доверчивите и най-уплашените.

34

Анонимен

преди 2 години

Това трябваше да се направи ощепреди20 години. У нас антибиотици се пият буквално за щяло и за нещяло. А томва са лекарства, които следва да се изписват изключително и само при доказана бактериална инфекция, след направен бактериален тест, от който да е видно на наличната такава /яко изобщо я има/ какъв антибиотик точно действа. Защото заради това неграмотно пиене на такива тежки лекарства се развива резистентност и утре няма с какво да има да се лекуват и бактериалните инфекции.

33

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев май не е разбрал, че вече е депутат. Закон ли внася как да се лекуват пациентите не знам?!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34Аз давам съвети за лечението на ковид понеже се самоизлекувах без лекарства

31

Анонимен

преди 2 години

На хората които най-малко знаят т.е. ниско образовани им е най- лесно.Те от всичко разбират и дават даже съвети.За доктор специалист се учи поне 10 години.Масовия писач тука не може да оцени този труд знания и отговорност.Беднотията е следствиена масовата простотия и елементаризъм на всяка крачка.Но социализъма изчезна вече и няма да се върне.И за тези става лошо.А докторите специалисти ще се оправят винаги.

30

Анонимен

преди 2 години

Няма да се спре понеже по този начин личните отчитат дейност по телефона и вземат заплата.Ако ви трябва ковид доктор то най-добре е да си намерите частен доктор като Мангъров и да го викнете.

29

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВИТЕ БЕЗПЛАТНИ АНТИБИОТИЦИ ДАДОХА ЕФЕКТ! 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ ПРИ ЕДНАКЪВ БРОЙ НОВОЗАРАЗЕНИ СПРЯМО УПРАВЛЕНИЕТО И НА НЕКАДЪРНИЯ ГЕРБ!

28

Анонимен

преди 2 години

До запознат 27 Не става въпрос изобщо да не се ползват антибиотици, а да се ползват при нужда, а не - безразборно.

27

До 25

преди 2 години

Което пък пак няма връзка с ваксините. Естествено, че колкото повече репликации има, толкова по-голяма е вероятността за поява на нови мутации. Което пък пак е свързано с броя на заболелите, а не на ваксинираните. Това, че ваксините предизвиквали мутациите е плод на "разсъжденията" на "специалистите" в коментарите. РНК вирусите (не само коронавирусите) са известни отдавна, както и методите им на репликация (както и последствията от тях)....

26

забелязвате ли,

преди 2 години

как ви бутата към ваксинацията. Не изключвам в бъдеще да се забранят антибиотиците като вредни, тъй като прекалено много помагат и затормозяват ваксинацията!

25

запознат

преди 2 години

Ваксинираната ми тъща я спаси само азитромицина! Той не помогна срещу вируса (ваксината също), но помогна срещу усложненията след това и предотврати развитието на цитоклиновата бъря в белите дробове.

24

Бацила

преди 2 години

Не го слушайте този ****! Антибиотик е необходим особенно, ако се съмнявате, че са ви заразили с т.нар. "Ковид разтвор"! Антибиотиците стопират "разяждането" на дробовете ви! Защото не вирус основната причина, да не говорим, че след 3-4 ден започва и развитие на бактерии, рикетсии, гъбички и каквото се сетите. Питате ли се защо не се правят бактериологични и токсични изследвания за определяне терапията, защо няма аутопсии? Така че не слушайте тези индивиди!

23

Анонимен

преди 2 години

До До доктора 19 - It's a numbers game, дет викат. Колкото повече хора има, които пренасят вируса, колктоо повече той успява да се репликира, преди да го улови имунната система, толкова по-голяма е вероятността, да има нова мутация.

22

Анонимен

преди 2 години

Еж па тоа? ТИ нурмален ли си уе? Га ми има нещо - бам еидн антиботик и айдяя! Няма прублем!

21

предлагам

преди 2 години

Да се забрани продажбата на антибиотици и те да се заменят с ежедневна ваксинация!

20

Анонимен

преди 2 години

В другите държави правителствата финансираха научни изследвания на природни средства и потвърдиха, че презреният чесън и добрият стар прополис са мор и за ковида. Но тук имаме най-безгрешните лекари и всичко мина под ножа на антибиотиците. После - ваксайте се, за да не натоварвате убийците.

19

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха българските домати?

18

Анонимен

преди 2 години

Трибунал, трибунаааал!