87

Анонимен

преди 2 години

Дамажаната беше "хванат" от екип на ПИК, да пие през РАБОТНО ВРЕМЕ с магистрати в квартална кръчма!! ПРЕЗ РАБОТНО ВРЕМЕ!>>>>НЯКОЙ тук каза, че от кръчмата били виновни, защото имало къртица!! Представяте ли си бе хора, имали къртица! Все едно Томислав Дончев да отиде да пуши наргиле през работно време! Срам и позор за дамажаната!

86

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

То никой не ги бръсне за слива, камо ли да иска да говори с тях, пък те сърдити били "нямало да говорят" . Няма да говорите с кабинета - ДА, но ще говорите в съда, а после и с бай Ставри.

85

Истина

преди 2 години

Какво трябва да правят ГЕРБ ,,, Да успеят да спрат парите от Европа защото ще бъдат откраднати от РАДЕВИТЕ МУТРИ

84

Ха ха ха

преди 2 години

Кабинета започна да реве че 3 разрядния артис бика и другите геро петеци не искали да разговарят с тях ,,ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА" ТОВА СА НЕЕДЕКВАТНОТО ПОВЕДЕНИЕ НА ГРОБАРИТЕ САМИ ДА СИ ВЯРВАТ

83

4epa

преди 2 години

КОРНЕЛИЯ НИНОВА В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ Е УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ- ТАКА ЛИ ЩЕ СЕ БОРЯТ ПП С КОРУПЦИЯТА - ПОДМЯНА А НЕ ПРОМЯНА !!!!!!!!!!!

82

Диана

преди 2 години

Не трябва да мълчат Герберите, а да говорят..БСП точно това искат - да блокират всякакви техни несъгласия и ако им позволят да постигнат това, значи са успели да ги изманипулират..Рашков няма да си отиде сам, както и БСП - нужерн им е як и солиден бой по всички въпроси в Парламента и Обществото! Те трябва да бъдат разобличавани и техните манипулации, интриги и кражби смазвани още в зародиш! Не ги оставяйте да си поемат въздух, тези не.го.дници не го заслужават! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

81

Жожо Звяра

преди 2 години

Рашко да даде обяснение на народа откъде все пари за имоти за 20 милиона? Цял живот държавен служител и преподавател в университет.

80

Беновска пипа

преди 2 години

През 1999 президентът Петър Стоянов отказва да назначи Бойко Рашков за главен прокурор с мотиви за нечиста репутация и липса на професионализъм. Рашков трябва да разследва първо себе си. Сещаме се дали ще го направи.

79

Пурко

преди 2 години

Браво на К.Петков за назначението на Б.Рашков.А мнението на партията с отпаднала необходимост е абсолютно без значение.В канала сте.Съобразявайте се с мястото си.Вече не сте фактор.

78

Анонимен

преди 2 години

Аму да се сбият у да се реши кофликта веднъж и завинагиии

77

Анонимен

преди 2 години

Ми Рашков го знам че е от ДС, когато им сипеш сол в раната стават опасни :))) Ама ГЕРБ да не се оплакват, щото същите ДС ги оставиха 11 години :))

76

Пян_Гъ

преди 2 години

До ГЕРБ -- Те и дубайските партии на протиста бяха никои, но си изчакаха реда, направиха си преврата и сега управляват. Същото ще стане и с ГЕРБ. И все пак разликата е, че сегашните няма да изкарат повече от 2-3 месеца, така че няма смисъл да и м запомняме имената. Януарските протести ще си свършат работата. И аз много искам да няма такъв повод, но на Радев и самото правителство не им пука, Е, като е така, нека така е...

75

Анонимен

преди 2 години

СССР бягай се дупчи в некой борда или ако искаш на магистралата!

74

СССР

преди 2 години

Чувам гласове чувам гласове чувам гласове

73

ГЕРБ

преди 2 години

Да си бяха съставили правителство и да си сложат,който искат.Сега са никои.

72

хахо

преди 2 години

абе в пъ пъ нямаха ли един що годе умен икрасив та сложиха тая пияница за министър на мвр . ама какво може да о4акваме от партия на която финансов гуру е наи тъпият икономист в европа . ге4ев

71

Анонимен

преди 2 години

Не го показнайте този рун..гел!

70

Майора

преди 2 години

Абе анонимници , ксго хвалите като почтенкабинет? Кирчо нарушител на Конституцията , Василев измамник според партньорите, Импексова уволненса за корупция , Рашков с недоказани твърдения , сикаджията Иванв на ззрмеделието , чалгарите и джендърите и най отгоре разединителя Радев , гуруто на кабинета нарушил Конституцията! Това ли е почтеност?

69

Анонимен

преди 2 години

не вкарахте завряния зет в централния, както и някои от учениците, сега заврения зет ще направи онова, което не направихте. Успешен е онзи премиер, който завре завряния зет в панделата

68

СССР

преди 2 години

Днес бг ГЕРБЕРСКИ НОВИНИ САМО ХРАНА ЗА ТЯХ.