176

T

преди 2 години

Кутия адаптирано мляко за бебета (марка ?) тук е 25 лева и нагоре, а в Германия е 14 лева. В Румъния също е 14 лева. Защо се получават тези неща в България?! После ще ми говорят, че мислели за нас и нашето здраве. Агитации за "ваксини" и наше добро ще ми правят. Къш оттука!

175

Ами ще расте цената!

преди 2 години

Ето я промяната, нали метежниците не Радев искаха промяна. Политическата неграмотност на населението вдигна цените на всичко, чрез вкарването на червените крадци във властта. Така простотията и алчността на мнозинството от избирателите доведе мизерията бедността не за първи път, за да потвърди поговорката на старите българи: Пр..ост народ-слаба държава.

174

Анонимен

преди 2 години

До АнонименМного си елементарен и неграмотен. Цената на хляба не се влияе от житото, а от цената на тока. Ама какво да говориш на неграмотни хора.

173

Анонимен

преди 2 години

Радев и кокорчовците ви обещаха промяна, ето получавате промяна. Като начало се променят цените защото това е най важното и належащо. Ура..а..а венсеремос другари.

172

Предложение

преди 2 години

Той и без това е вреден и се дебелее. Ще ядем хляб по-малко просто.

171

Анонимен

преди 2 години

Последиците от доунищожаването на селското ни стопанство в последните 12 години. При ГЕРБ животновъдството беше съвсем унищожено.

170

Анонимен

преди 2 години

Има държавни стандарти за грамажа и затова грамажа на хляба не може да бъде намален. Колкото до цената на хляба, то тя си расте в последните години. Хлябът, който купувах поскъпна три пъти за няколко години до януари 2021 и спрях да го купувам.

169

Анонимен

преди 2 години

След хляба, който гони 10 лв. идва ред на сиренето-25 лв., кашкавала-30 лв. Едно време казвахме като нямаш пари яж хляб и сирене , а сега какво да ядем, на Радев топките ли.

168

ЦИНИК

преди 2 години

От януари догодина ,без лобут няаа а минем ! Ний по селата от глад няаа умрем ! Мислете му гражданята ! От кът няа компоти ,кампютри ни съ ядът . И нидай бозе спрът токът стаа.....?!

167

void

преди 2 години

Продължаваме промяната... Ама това сега е нищо - тепърва ще видите промените когато Нинова оглави министерството на икономиката. Трансимпекс в национален мащаб и я закриваме тая държава...

166

Анонимен

преди 2 години

Най нормалната цена на хляба според Кирчо и Кокорчо бил 10 лв. Така хората няма да напълняват. Те например не ядяли хляб, а само черен хайвер и прошуто с шампанско.

165

Анонимен

преди 2 години

Другари-чалгари-харвардци няма значение цената на хляба. Даже и 10 лв. да стане за вас и вашия акъл е добре щом Борисов не е на власт. Желая ви много глад и мизерия вие си го заслужавате.

164

Щерев

преди 2 години

гърмят... вдигат пенсии и заплати...А цените другари? Това ли ви е промяната?

163

Мерседес Мечок

преди 2 години

Кирчо и Хасенчо не ядат хляб, а Харвардски франзели с френско сирене и италианско прошуто, дреме им, нали са милионери.

162

Факт

преди 2 години

Еййййй, проституиращите и другите ви подгласници, вождът ви ,Фуражков, посегна на хляба !!! Това не е правил никой досега !!! Докато той яде кифли с неговата заплата от 18 000 лв. !!!!! И подаръчните торбички ,които му носят плазмодиите !

161

фен(бивш)

преди 2 години

Това е само част,от ПРОМЯНАТА.

160

Анонимен

преди 2 години

Падеф:Като няма хляб яжте пасти!

159

ДЕ БРЕ ДЕ

преди 2 години

НЯКОЙ ПО НАДОЛУ ПИШЕ ЕВРОПА СЕ РАЗПАДА И Е КОФТИ, А СЕГА ОТВОРЕТЕ KAUFLAND.de актуалната брошура ТАМ 1 КГ ПЪЛНОЗЪРНЕСТ ХЛЯБ 2 ЛВ, ТУК 3.20ЛВ, ДОБРЕ ОГЛЕДАЙТЕ И ЦЕНИ НА ДЕТСКИ ДРЕШКИ И ДР ХРАНИ И КАЙМА,ТАМ МИН ЗАПЛАТА 1580ЕВРО- 3060ЛВ- ТУК 650ЛВ, ТАМ Е ГЛАСУВАНО РЕШЕНИЕ НА ПАРЛАМЕНТА- ВИЖ В ЕВРОКОМИСИЯ НОВИНИ ЗА ГЕРМАНИЯ-ОТ 1 ЯНУАРИ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ДА СЕ УВЕЛИЧИ С 25%- ТА СТАВА 2000ЕВРО- 4000ЛВ, ТУК ЕДВА С 10%лв 700ЛВ- ПРЕДИ ВИНОВЕН БЕШЕ БОЙКО СЕГА МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

158

Анонимен

преди 2 години

Лъжа е това!С 50% вече..

157

Супер

преди 2 години

С ТОВА ТЕМПО ЩЕ СТАНЕ 5 ЛВ!А ДАНО:)