64

Е,и ?!

преди 2 години

Тава не значи ,че е компетентен и можеш. Дъртите комунисти в това правителство ще го направят луд и щастлив.

63

Браво

преди 2 години

Успех на младите и умните, браво! Мене много ме кефи да ме оправят млади и умни хора с английски, образовани и възпитани на запад. Браво! Продължавайте промяната!

62

Анонимен

преди 2 години

Въведат ли задължително ваксиниране това ще е края на мира в държавата. Да им е ясно. А пипнат ли децата, това ще е един много по-сериозен край. Така, че да правят каквото са си наумили, но да не чуват и виждат нито запада, нито САЩ на тама ваксиниране. Това беше изключително приятелски съвет!

61

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ..

преди 2 години

"СПЕЧЕЛИЛИ" ПАРТИЙНИ ИЗБОРИ-БЕЗ ДА СА ПАРТИЯ..... ПП=ПРЕЗИДЕНСКИ ПРОЕКТ ОТ 2 ЧОВЕКА....НЯМА ЧЛЕНОВЕ....НЯМА СТРУКТУРИ....НЯМА ОТГОВОРНОСТ...НЯМА НИЩО..

60

хммм

преди 2 години

Защо не качват приложенията към коалиционното споразумение???

59

Анонимен

преди 2 години

Успех им желая, изглеждат приемливо, но е притеснително това залитане по ваксинацията! Дано се допитат до истиснки специалисти, и да залагат на естествения имунитет, който доказано работи, за разлика от ваксините

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Изглежда много изкуствена постановка, Корни министър на икономиката........тази ламя какво разбира от икономика не е ясно :))) Да не говорим че гласуваха против сертификата, явно за тех не важи да се тровят с излишни драми у парламенто :) Не че някога съм вервал в грипчето, ама нали требва и те да се боцнат, само дето не искат :)))

57

Анонимен

преди 2 години

Най-слабто правителство било на Божилов 43-та 44та година. ТОВА правителство с министър на селското стопанство Стоиолов с държавни пари осигури стотици земеделски машини за селските стопани. Стоварени са с кораби на пристанище Русе от Западна Европа и са раздадени БЕЗПЛАТНО на хората. После Стоилов бше убит от Народния съд от комунистите.

56

НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЛЪЖЕЦ..

преди 2 години

... ЗАЕДНО С ЧУРАПА.. В БГ ИСТОРИЯ......... ФАЛШИВИ МАШИНИ.. ФАЛШИВИ ИЗБОРИ...

55

Анонимен

преди 2 години

Аз лично си обещах да им отпусна кредит на доверие 100 дни. Освен по темите задължително ваксиниране и образование. По тия 2 теми нямат и 100 секунди.

54

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Ментето ще остане в историята и с най-краткия си стаж, като премиер... Само 2 месеца.

53

Анонимен

преди 2 години

Изгоре Канадата! Прецакаха го БСП! :))) Това е новина от 2022г.

52

Просветен

преди 2 години

Най-успешният премиер на България, се казва КИМОН ГЕОРГИЕВ! Човекът, който ни спаси от фалит, който щеше да бъде пагубен за България, и сега сигурно нямаше да съществуваме!

51

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но защо в НС са без маски? Децата след отрицателен тест стоят с маски в училище! А тия нито тест, нито сертификат, че и маски нямат. Какво ни казват. Че кучешките документи и намерниците са за нас животните, а нлте понеже са хора, за тях това не важи. Така ли?

50

Анонимен

преди 2 години

Браво!! Най-важното е че, ГЕРБ-ДПС вече са вън от властта!! България започна да изплува от блатото на мафията

49

Ръждата

преди 2 години

Аз пък помня един друг млад Премиер..., Жан Виденов се казваше. Дано ние и Кирчо да не споделим съдбата му. Дано да греша, но надали... След 32 години "демокрация" в Бг, съм се превърнал в Монолитен Песимист.

48

Анонимен

преди 2 години

Споко ве, вече никой не връща дългове. Евентуално се плащат малко лихви. След 20 години и флацията ги е изела и те така. Въпросът е да ти дават, а новите умеят да взимат. За всички е ок.

47

Бустерче

преди 2 години

Кирил II българо,убиец

46

Анонимен

преди 2 години

Добри Божилов буквално си ни продаде на Германия като роби! Той беше марионетка на извънизточни и извънзападни профсъюзи! Каквото са му казвали, това вършел!

45

Бустерче

преди 2 години

Само да не си играе с ваксинационния статус на населението, че ще остане в историята като Кирил II ***, а позорният му край ще се учи в учебниците и след 100 години.