77

Анонимен

преди 2 години

Да отпада този зелен сертификат.Имам антитела но не са 150. За да направя 150 явно трябва да се возя в градския транспорт специално за това а не ми се занимава и то много пъти.

76

Анонимен

преди 2 години

78 в парламента са животни, кой се прави на лъв, кой на куче, кой на вол, но повечето са пудели. Та правилно е да имат кучешки паспорт, наречен зелен! Освен ако не са хора де! Но тогава кучешки паспорти не им трябват и ще трябва да ги отменят за всички. Да не говорим, че са абсолютно безсмислени, че и опасни чак. Т.к. служат единствено да разнасят болестта безпрепятствено навсякъде. Нека депутатите кажат кучета ли са или са хора и ние псе*та ли сме или народ!

75

Анонимен

преди 2 години

Когато изискваш от народа си сертификат, би требвало дупетатите да дадът пример, ама не искат :))) Не го харесвам Алибегов, но в случая е прав :)

74

Анонимен

преди 2 години

Сертификат не се изисква за дейностите от първа необходимост - хранителни магазини, аптеки, банки,.. вкл. парламента. Без парламент държавата не може да работи. Без кръчми може. Какво не ви е ясно?

73

Анонимен

преди 2 години

Да живее селската аристокрация на царство Чалгария! Кой е този Зеления аристократ? Роднина на цар Радо Шишарката ли е?

72

Беновска пипа

преди 2 години

Алибегов пак се изказва неподготвен. Зеленият сертификат трябва да сатен задължителен и за парламента, а не да се премахва.

71

Анонимен

преди 2 години

Аз мисля, че зелената хартийка трябва да отпадне навсякъде с изключение на заведенията на Ричи оти той много настояваше да работи с нея.

70

Серсеми

преди 2 години

Сертификатите нито се сканират, нито пък някой ти иска лична карта, за да докажеш, че сертификатът е твой.

69

Анонимен

преди 2 години

Хаха, сладури мамини! Да се дупчи народът, но те като дойде време да се дупчат измрънкаха! По делата им ще ги познаете!

68

Анонимен

преди 2 години

Бегов, вие сами си поискахте сертификата за кръчмите - не се съпротивлявахте, сега али бегай. Има хора, които ще си отстояват свободата, за разлика от теб. Довиждане, послушко!

67

Анонимен

преди 2 години

68 за това си прав. Всичко започна с клякането на тия за сертификатите. После стана верижна реакция. За това ако човек е отмъстителен си казва малко им е на ресторантьорите. Да фалират. Но не е правилно, защото това са работни места и човешки съдби. А Алибегов доказа само че е фурнаджийска лопата и не заслужава уважение. В случая обаче е прав и ако не отпаднат сертификатите на всякъде, тогава за НС искам не само сертификат, искам супер сертификат-2 дози плюс бустер, като в Италия!

66

Анонимен

преди 2 години

Тоя е безкрайно сме.шен сертификата трябва да отпадне не защото не важи за дупетатите, а защото от него няма никакъв смисъл. Ваксинираните също разнасят вируса, но имат достъп навсякъде.

65

Нормално

преди 2 години

В парламента НЕ СА хора и за тях сертификати не важат.

64

Анонимен

преди 2 години

Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак. Къде тръгна да сравняваш парламента с кръчма, бе мазняк!

63

Анонимен

преди 2 години

Доволен съм от ковида. Жената си стои дома и харчи по- малко пари.

62

Анонимен

преди 2 години

То и в Лидъл и Кауфланд не се изискват сертификати. Не знам защо сравняват парламента само с кръчма!

61

aa1830

преди 2 години

Прав е Ричи - в заведение и в мола сертификат, в парламента нема нужда.....

60

Анонимен

преди 2 години

Ей само за да оплюете гербера, ще плюете върху собствения си интерес! Какъвто и да е, казва истината. А истината е най-висшата ценност. Тя няма политическа окраска. Научете го това ако искате да живеете добре и да не бъдете слепци!

59

Анонимен

преди 2 години

Бегов, като трябваше да се обадите, вие мълчахте, сега сърбайте! Заведенията не са дейност от първа необходимост или от национална сигурност какъвто и Парламента. Айде пътувайте - сами си го забихте!

58

Iv

преди 2 години

Да, ама не! Ако отпадне само в България - всеки свободно ще си влиза, ама никой няма да излиза - директно в блеклист. Не ме разбирайте погрешно - за мен сертификата е безумие, но не ми се ще единствените възможни дестинации да бъдат София-Варна