43

Анонимен

преди 2 години

В чужбина нямат проблем със зеления сертификат: в Гърция въведоха задължително ваксиниране, в Белгия заявиха, че зад.ваксиниране не противоречи на конституцията, в Германия всички държавни служители, вкл.учителите, са задължени да се ваксинират и т.н. В БГ посочените категории служители се насландисват.Уволнете учителите, държ. служители и лекарите, които отказват да се ваксинират, вдигнете заплатата на останалите на работа и всичко е ОК. Нали трябва да се съкратят на партиди 200 хил.служители?

42

Само ФЪФ Бг, 30г.

преди 2 години

Зеленият сертификат е добре измислен , но в България няма да работи , защото сме като ромите , ЗЛОУПОТРЕБЯВАМЕ , СЪС ВСИЧКО , НЯМАМЕ ЕЛЕМЕНТАРНО С-Ъ-З-Н-А-Н-И-Е !Виждал съм как жена взема сертификатът на СЕСТРА СИ , за да влезе в МОЛ-а ...Затова , за българина само ГОЛЯМА НЕКАСТРЕНА ДРЯНОВИЦА ,... защото толкова е изПро-Стял , само реве , реве за тояга , ГОЛЕМИ ПРЕТЕНЦИИ БЕЗ НИКАКВО ПОКРИТИЕ ---ПЪЛЕН ЛОКДАУН МУ Е МАЙКАТА , И В-А-К-С-И-Н-И !

41

Анонимен

преди 2 години

До Пич Това не означава, че трябва да насилваш всички да се набодат, понеже ти си кекав. В същото време на теб никой не ти е забранил да го правиш даже се купуват препарати и с нашите данъци, които ползваш безплатно.

40

Анонимен

преди 2 години

След като "компетентното" лице Ангелов, навярно нямащ и ден трудов стаж в медицинската професия, се изказа, че сертификата пази от ковид, вече нямаме от какво да се притесняваме. Оттук нататък само здраве и вечен живот очаква човечеството! Започвайте да печатате сертификати срещу СПИН, ебола, туберкулоза, глад. Направо сертификат срещу смърт, който ще пази всички ни.

39

Манол от Криводол

преди 2 години

Докато народните избраници, които сме избрали да ни представляват и управляват не си поставят ваксини и зеленият сертификат не стане задължителен в Парламента и аз няма да се ваксинирам, щом за тях може защо да не може и за мен и с какво един "Технополис" и една "Пицария" да са по-важени от българският Парламент, че там да ме спират за сертификат ... !!!

38

В.

преди 2 години

Мутациите на вируса са причинени от ваксините. Вирусът се опитва да ги заобиколи. Така мутира. Значи ваксинираните поставят хората в опасност. Затворете ги у дома, ако желаят да си окачат сертификата отзад.

37

Пич

преди 2 години

Добре де, а Славчо от какво беше болен толкова време? И защо се ваксинира? Нали уж ковид не съществуваше?

36

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните и зеленосертифицираните поставят в опасност живота на всички. Тези хора се заразяват, носят и разпространяват вируса, без никакви ограничения. Неваксинираните ги тестват непрекъснато, а ваксаните си ходят болни и кашлящи и ръсят ли ръсат какво ли не. Махайте сертификатите. Оставете вируса да се самоизяде и стига вече с тоя цирк, че ни писна и идва деня дето ще си поискаме парите за лошото шоу, което ни задължавате да гледаме. Стига.

35

Анонимен

преди 2 години

Заради ваксините, мерките, мигрантите, конвенциите, никога няма да гласувам за дъбъ, бсп, герб, дпс и пп.

34

Дедо

преди 2 години

Айде стига философии ! Ваксинираните са причинителите на грипните вълни ! Неваксиниран ( не знам за България ) , но на Запад , не може да влезе никъде без тест !!! Неваксинирания , навсякъде влиза ЗДРАВ и няма как да зарази някой с грип ! Докато ваксинирания има законното право да влиза навсякъде болен и да сее зараза !!! Кое не е ясно ?

33

В.

преди 2 години

Е тука става дума за изваждане на Възраждане от Парламента. На всички е ясно че този документ не значи нищо.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз как дазнам, че Цвиленски и другите айдуци в НС са наистина ваксинирани, а не са ги боднали, като Борисов с капачка на иглата?

31

Анонимен

преди 2 години

Поради каква причина у нас един закон може да модифицира конституцията? Поради каква причина решението на една комисия/напр. по дискриминацията/ може да замени правото на окончателно решение на НС? И нашето НС не се ли допитва до такава и всякаква комисия ПРЕДВАРИТЕЛНО и на базата на експертното мнение на дадена комисия да взима съответните решения в зала?

30

Законите

преди 2 години

Не се отнасят за депутатите. Те са за народа - от депутатите с любов.

29

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите няма от какво да се страхуват дори и да се заразят и разболеят ваксината ги пази от тежко боледуване, справка доцент Ангел Кунчев.

28

Анонимен

преди 2 години

В Португалия са 99% ваксинирани и пускат в траната само след тест за да не ги зарази някой муахахахах. Толкова за ползата от ковидваксините.

27

Анонимен

преди 2 години

До 30.....така де, нали са ваксинирани, от какво ги е страх??

26

Анонимен

преди 2 години

А защо го наричат зелен сертификат? Та той си е най-обикновен европейски кучешки паспорт. Който има домашен любимец с евро паспорт за пътуване знае това. Даже отделенията за ваксина срещу бяс са същите като тия за ковид. И там са 8 на брой и в Евро зеления сертификат също. Само че на животинските е син цвят. А да, имат и отдел за номер на чипа. Друга разлика няма. Та пак питам, защо не го наричат с истинското му име - кучешки паспорт?

25

Анонимен

преди 2 години

Какви сертификати ве. Я се събудете. На улицата да не би да не може да лепнеш вуриса. Зеленият сертификат ти гарантира точно НИЩО

24

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от тези зелени сертификати.Не искам да ме занимавате с ковид мерките. Не ме интересуват.