39

Успех

преди 2 години

Коалицията е опит за крадене - ще бъде успешна !

38

Анонимен

преди 2 години

До Не политолог,а комик, тия дето си ги изброил са изтривалки на западните колонизатори!

37

Тия

преди 2 години

Изброените от 37 не стават и за тоалетна хартия. Не защото са твърди, а защото са душевно омаскарени.

36

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата ще ни довършат - наведене поклонническа позиция пред ЕС, задължително ваксане, капитулация пред Македония, теглене на нов външен дълг.

35

Анонимен

преди 2 години

"Това е подмяна на вота, е на моя не, понеже от предните избори стана супер ясно какво ни готвят, но на всички подлъгали се да пуснат за ПП, ДБ и ИТН си е измама."--------- Само пусналите за "Възраждане" не се излъгаха. Засега. Но ние следим отблозо.

34

Анонимен

преди 2 години

мене най ме кефи умерения център

33

Не политолог,а комик

преди 2 години

Дъртият комунист Андрей Райчев се опитва да обърка представите на грамотните читатели за ляво и дясно в политиката, защото десни са: президентът Росен Плевнелиев, Атлантическият съвет на България, Николай Ненчев, Едвин Сугарев, Евгени Михайлов и хиляди българи, радетели за Евро-атлантическа България, а не от.реп..ките на комунизма, които Райчев ни пробутва. Аре чепката бе! Евро-атлантик

32

Обединението

преди 2 години

На ляво и дясно е еклектична попара. Нито лявото е ляво, нито дясното е дясно.

31

Анонимен

преди 2 години

мене Аналена по ме кефи от шолц

30

Червонец

преди 2 години

Не се опитвайте да ни преметнете, че обединение на ляво и дясно в България било трудно. И лявото и дясното в България са слуги на един и същ Началник и изпълняват заповедите му безпрекословно. На същия Началник безропотно служеше и Буда Тиквоний, а началникът в отговор си затваряше очите за преливащите от евраци чекмеджета и ще продължи да ги затваря, ако и новата коалиция му слугува.

29

ЧЕРЕПИ ВЪН ОТ НС!

преди 2 години

ДНЕС СИ ЗАМИНАХА 200 БЪЛГАРИ ОТ КОВИД, А ЦИРКАДЖИИТЕ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ОТ ТОВА ЧЕ ЧЕРЕПИТЕ СА ТУК И ПАК НИ ОБИРАТ.

28

Ако

преди 2 години

Избираха премиер по харизматичност, Шолц нямаше никога да бъде канцлер. А и тия двамата не са десни. Нито пък ***-то. Едните са деидеолагизирани финансови технократи, а другите са абстрактни легалисти.

27

Подхода на Слафчо

преди 2 години

беше много по- отговорен - спечелилия си прави правителство и си носи отговорността, а тия дилетанти парцелираха държавата, раздадоха порциите и осигуриха едни порции и хранилки. Тройна коалиция 2.0 - обаче по четири.

26

Анонимен

преди 2 години

Това е подмяна на вота, е на моя не понеже от предните избори стана супер ясно какво ни готвят, но на всички подлъгали се да пуснат за ПП, ДБ и ИТН си е измама. Поради тази причина, ИТН и ДБ падат под 4% на следващите избори и ПП няма да имат подкрепа от никого.

25

лец драйв илийектрик

преди 2 години

Изтеглят от пазара електрическите автомобили, които Кирил Петков докара у нас. Малките електрически автомобили E.Go имат огромен проблем и трябва да изтеглят произведените си превозни средства от юни 2019 до юни 2020 година. Причината са редица повреди в колите, пише немското издание automobilwoche.de. От изданието припомят, че след фалита през 2020 година E.Go са рестартирали с нов капитал след повече от година прекъсване на производството.

24

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо май докато се качат на ринга и ще свърши мачът.

23

Н1

преди 2 години

Преди операция:Докторе, откога упражнявате професията си?Сега ще се упражнявам върху Вас...по повод обединението ляво дясно, де...

22

Как ни убиват

преди 2 години

Ако ви е нагрята главата(темето) значи са пуснали СРС срещу вас, от антените на операторите или от ЦРУ сателит!Могат да убият човек като му причинят Инсулт, инфаркт, самоубийство, световъртеж, затваряне на очи при шофиране!Банди в България разполагат с СРС!

21

Анонимен

преди 2 години

Няма такова обединение от ляво и дясно! Или еднити не са леви или другите неса десни! Просто е! Вие си решавайте кой какъв е! А резултатът е всеядна коалиция, която няма принципи.....промЕната продължавА!

20

Меншевик

преди 2 години

Кирил е болшевик!