41

Анонимен

преди 2 години

Продавам виртуални домати по лев килото. Краставиците са по 50 стинки. Виртуален Мерцедес S класа 2022 г модел за 1000 ойро и т.н. Да ви дам ли сметка да превеждат си ?!?!?! Балициии

40

Анонимен

преди 2 години

Това е място, където ваксинираните ще могат да заживеят като неваксинирани, свободни от заробващия бустер. Колкото и да е илюзорно, пак е алтернатива пред влудяващата смачкваща реалност.

39

Въпрос

преди 2 години

Не е случайно възникването на виртуална метареалност успоредно с коронавируса. Явно това е бъдещето.

38

Виртуална храна :D

преди 2 години

Друго си е да имаш жилище там

37

Анонимен

преди 2 години

Не ги мислете милионерите за какво си харчат парите. Но биткойна в момента е сравнително евтин, помислете дали да не купите малко.

36

Анонимен

преди 2 години

Тука някакви приемат по презумпция, че в момента са в реалния свят ха ха.

35

Анонимен

преди 2 години

"Не, не харчим. Българите са нормални хора, тук не вървят компютърни "имоти" и неработещи "ваксини"." - Да, затова са ни 5 пъти по0ниски заплатите и живеем с 15 години по-малко .. акъъълл акъъъл ... сипими... апъклецц... итриии итриии! Итър Етьо!

34

Анонимен

преди 2 години

До 38 И на кого е платена реклама, като ВР световете вече са хиляди и дори ти можеш да си направиш?До 39Много знаеш дали вече не живееш във фалшив свят, докато в реалния си в реанимацията на някоя лудница например!

33

Анонимен

преди 2 години

Абе щом има шарани да плащат реални пари за виртуални имоти аз им предлагам виртуални пари за реални имоти. Разменям метаКоини за земя/апартаменти/къщи !! Хайде на салама амсалацииХА-ХА

32

Педо Беър

преди 2 години

Реалната реалност не може да се замени от нищо, не е като да отидеш в маалата и да си купиш момченце или момичнце за една вечер, говориш си с деца мръсотийки но дотам, не можеш да ги пипнеш и да ги усетиш, да не говорим че много лесно може да изгориш във виртуалката, проследяват те с регистрации, имейли, плащания и т.н.

31

Анонимен

преди 2 години

Между другото статията си е платена реклама точно като онези дето коментират коините.Зарибявка за шаранчета. Медиите около бгонеър винаги са замесени в подобни ИЗМАМИ.Но като знаем кои са собствениците е разбираемо. Очаквам да изкарат Пастирката в скоро време да каже как и той си е купил мета имот.. ОТВРАТ.

30

Анонимен

преди 2 години

Сакатия ще проходи, слепият ще прогледне, а аз най-накрая може и да си хвана гадже. Който не разбира потенциала на това е пълен ваксър.

29

До 32

преди 2 години

Хей, това чукане чаках:-) Че, колкото и да пия, все не е на живо, а само в съзнанието ми:-)))

28

Анонимен

преди 2 години

Метаимоти за мета бОнаци.ХА-ХА

27

До 31

преди 2 години

Ами да представи си. В единия свят ще си на легло на системи, а в другия ще ядеш печено прасе и ще плющиш Бойко.

26

Анонимен

преди 2 години

Ще отнеме известно време докато чичаците се усетят, че вече има технологии с които можеш да живееш в паралелни реалности без съзнанието ти да може да направи разлика коя е истинската. Но пък усетят ли се, много пиянки ще заживеят като императори.

25

Анонимен

преди 2 години

Умрем за бОнаци. Едно време ги стрижех е пред ЦУМ а сега няма нужда да излизаш и на улицата щото те сами си идват в нета.

24

ААА

преди 2 години

Няма проблем. Аз продавам на Сатурн. Инвестиция с бъдеще, около 10 000 години напред. Сега са евтини, а тогава скъпи. Ха ха ха.

23

Анонимен

преди 2 години

Така, така да им искат и данъци от до, такса смет включително като са толкова хитри.

22

Анонимен

преди 2 години

Помните ли преди двадесетина години как разни нюейджъри и производни започнаха да говорят как Земята щяла да премине в ново измерение, 5д, и само някои щели да преминат, трябвало да повишат вибрацията си т.н? Все им се чудех как я мислят тая работа. А то, ей го, на... Ще ни правят виртуална Земя. Пък ние прростите ще си останем на традиционната. Е, и тия дето им се вързаха и се мъчиха да си повишават вибрацията също се оказват леко прецакани, щото било безсмислено, ама карай.