81

Лелееее

преди 2 години

Филикощерница

80

11

преди 2 години

Е па откъдя, накъдя ще сме заплаха? Немците са 80 милиона, ние сме 6 милиона. Та ние изобщо можем да не се бодем и на фона на населението на Европа няма да се усети изобщо.

79

……

преди 2 години

Точно обратното, държавите с преболедувало население, а не надупчено - са много по-защитени с бъдеще. *** грозна

78

до 90

преди 2 години

Именно, защо? И най-вече - защо измислиха тоя "зелен сертификат" като видимо няма никаква полза от него?!

77

Анонимен

преди 2 години

*** ни с, бе, *** ни с, кво толкова, шиба няци! Научна дума, и пред малките деца се казва тази дума

76

Анонимен

преди 2 години

Ще ни изолират като чумави от останалия свят. И то скоро.

75

Анонимен

преди 2 години

Дори и ваксинирани, хората ще продължат да се заразяват и да постъпват в болница??? Ами въпроса е тогава защо е това напъване за задължителна факсинация и защо се похарчиха милиарди за нещо безполезно!!! Аз съм за излизане на България от този сатанински съюз, ЕС който не спазва своите основополагащи закони!!!

74

Анонимен

преди 2 години

Vijte q be kak moje samo pterodaktili i dyrti prokletiii v toq Evroparlament bez syrca i um???????leleee

73

Мислеща

преди 2 години

Тези проценти как ги изчислиха? В тях включват ли се милионите "бежанци" от всякъде, които струва ми се , не са много склонни да се бодат?!

72

Анонимен

преди 2 години

На тая съпругът й ако успява да дигне самолета в леглото, това не е мъж на годината а на хилядолетието.

71

умни българи

преди 2 години

И сега...турист от Германия отива в тулристическото бюро и пита..колко ще ми струва почивка в ***? Ами, защото няма покритие от ваксинирани--здравнат ви здастраховка е по-скъпа. И този турист отпада....Съответно в *** по малко чужди туристи , но вече нямча да има и българи, защото кой ще ходи в нашата клоака като има Египет, Турция, Гърция? Съответно няма пари по морето, няма заплати и пак умния българин страда, защото другите са виновни!

70

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

"Дори и ваксинирани, хората ще продължат да се заразяват и да постъпват в болница, затова работим и за осигуряването на лекарства"!!!!! Значи сега - ВАКСИНИРАНИ-БУСТЕРИРАНИ-ПАК С МАСКИ-ТЕСТОВЕ-ЛОКДАУН-ВЕЧЕ И ХАПОВЕ!!! Циркът няма да свърши сам! Представлението е безкрайно!Единствено ще свърши, ако си излезете сами от него!

69

Анонимен

преди 2 години

"Дори и ваксинирани, хората ще продължат да се заразяват и да постъпват в болница" - Ами значи това не са ваксини (то не пишеше и ваксина в информираното съгласие ) ,защо продължават да го наричат ваксина ?

68

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще го отнесе Цитиридис, заради тая, ей!!!

67

КОВИДЛОГИКА

преди 2 години

Вие с неоправените кариеси сте заплаха за моите зъби! Така е вече в новата медицина!

66

Има решение!

преди 2 години

"Опасните" да се извадят от ЕС. Така всички ще са си оасни сами за себе си! И без това ЕС се оказа СС, не ЕС!!!!!

65

Колеги,

преди 2 години

вие представяте ли си какво изпитва съпругът на тази "жена" ?Вечерно време като се запъти към семейното ложе в което се е курдисал тоз еврокомисар. Той извървява Зеления път и Голготата. Многократно. Този човек е истинският герой на нашето време и трябва да получи Нобелова награда, Оскар, Пулицър, Златна палма и Мъж на годината едновременно.

64

Анонимен

преди 2 години

Докато плашат с опасния вирус и заклеймяват ненабодените, зелената сделка и инфлацията ще ни разкажат играта. Сигурно пак ще да виновни неваксинираните.

63

Анонимен

преди 2 години

Моментално напускане на ессср

62

Теократ

преди 2 години

Май си търсят оправдание за пиковете на заразени при тях, въпреки големия им процент на ваксинирани. Е вижда се че на техните "умни и интелигентни" западни избиратели ще кажат че източноевропейците са виновни щото са слабо ваксинирани ... и от изток лъха на вирус. А какво ли ще кажат когато и ние се наваксинираме яко, 5-6-та доза, извънземни, Бен Ладен или няма да има пред кого да се оправдават....