27

Анонимен

преди 2 години

съгласен с предният коментар, всичко свърши, просто е най тъмно преди зазоряване, опитват се да прикрият грешката си, не са глупави знаят че свърши знаят че ги фанаха, знаят че ще им струва скъпо, ама ако всички са еднакви няма да има сравнение, всичко ще се проточи в времето в делата и няма да им пука ще се измъкнат, но накрая всички умират, можеби това е най хубавото на тоя свят.

26

Анонимен

преди 2 години

Думата ваксина произлиза от названието на латински: vacca крава.Ваксините съдържат антигени, идентични с тези на микроорганизмите, които причиняват заболяването. Което означава, че ваксинираните са дефакто заразоносители. Пазете се от ваксинирани.

25

Анонимен

преди 2 години

Само не разбирам що се говори само за ваксини като маса народ го преболедувахме и продължаваме да си работим. Вижда се явен зор всички да се набодат, за да не се виждат страничните ефекти на ваксините. Хаповете за страничните им ефекти са си цифра.

24

Анонимен

преди 2 години

"ваксина - тя трябва да бъде приложена на възможно най-много хора, колкото пъти е необходимо."Без повече думи.

23

Анонимен

преди 2 години

Глобалисти, оставете ни намира!

22

Шуменец

преди 2 години

Не купувайте от Практикер нищо хора, нека фалират ... Не обслужват НА ВЪН хората за печки и отоплителни уреди а в Зора и др. изнасят за удобство ня клиентите .. Нека да реват за заплатка накрая и ФАЛИИТ за Практикер и служителите и. !!!!

21

Бас държа

преди 2 години

Когато вирусът затихне от самосебе си, както обясни Мангъров, прободените баламурки ще се борят в гърдите и ще се твърдят, че е благодарение на тях и на безсмислените течности.

20

Анонимен

преди 2 години

"Борба със следващата пандемия". Тя тази пандемия още не е отминала, те вече за следващата се гласят. Усладиха им се париците. Какво ще ги правят толкова много пари? 2 метра под земята и вече парите нямат значение. На ония свят не могат да си ги вземат. Да горят в ада.

19

Анонимен

преди 2 години

Довечерка, направих главата на три ракии, бустера го ударих на жената. Сметам че спиме със зелен сертификат

18

Фин

преди 2 години

Сложете в ютуб ..DR FAUCI TO BE INDICTED AND JAILED Watch Angry Jim Jordan DESTROY Guilty Dr Fauci

17

SHEFA

преди 2 години

ВАКСИНИ ИМА-КОЙТО ИСКА ДА СИ СЛАГА.-ЩО МЕ БОЛИ МЕНЕ ЧЕ НЕКОЙ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ ДА СЕ ПРЕДПАЗИ???-ТОВА СИ Е НЕГОВ ИЗБОР.

16

Живко от Варна

преди 2 години

Както всички знаем , парите са много важно нещо ! Без пари или с малко пари не се живее ! Моля ви помогнете ми да се оправя финансово и да имам официална социална среда !

15

Фин

преди 2 години

Щом автора е *** Христова не си губете времето.

14

Я, па Я

преди 2 години

Не съм антиваксър, даже напротив имам и 3 доза, обаче!!! Възниква въпроса, след толкова забрани, маски, локдауни, ваксини 1, 2 и 3 дози, ограничения за пътуване и прочее, какво точно постигнахме за 2 г.? Спряхме ли разпространението? Не, не го спряхме. Тая гад си ходи по света, мутира и не му дреме от нашите мерки. Е за какво ги ручаме жабетата тогава.Май едни 2-3 фарма корпорации свикнаха на милиардни печалби и не им се иска това да приключва, и май делят едни пари с политиците.Важен е бизнеса

13

Анонимен

преди 2 години

Светът има всички и нструменти как хора, работещи в съответни организации, лапат пари от там. Това е. Оправяйте се сами!

12

Анонимен

преди 2 години

Няма надежда за България. Много зло натвориха лекари-антиваксъри и некадърни политици. Всичко е загубено за нас. Умните да се изселват докато са още живи.

11

Пак повтарям:

преди 2 години

Аз гражданското, авторското и международното и националното военно и гражданско право не съм нарушил за разлика от много други хора, които са нарушили международно търговско право и изброените по-горе.Проектът е легитимно изследване с образователна и некомерсиална цел-не съм получил 1 стотинка комерсиална печалба от него.Когато е готов на 300 квадратни метра ще бъде регистриран,публикуван заедно със една проекция на четириизмерна визуална художествена форма от пети тип във връзка с реалноста

10

2025

преди 2 години

четете между тедовете, до кога и колко милиарда ваксини са заложени, не е висша математика. Оооп, не много отдавна това беше консспиррация

9

Анонимен

преди 2 години

Нема ковид в нашто село,одарих една доза,после втора,сетне и бустера и легам да спъ..

8

Анонимен

преди 2 години

Тия *** фашистките ще висят на дърветата скоро.