261

Лошо!

преди 2 години

Блъсков нема да има къде да допише биографичната книга за банкянското Винету! Не требва така да се съпикясва човекот. Лошо...

260

BG

преди 2 години

236 xил.дълг,а защо не си искате и изгоните Ловешкото ЦСКА от Армията те дължът 4 милиона,аааа защото са комунистическата гордост. А България

259

Крас

преди 2 години

До Герберски Троляк Правилно ....да останат саитчетата на Бабикян и да се отсеят само хвалещите новата власт.Какви вестници,има ли кой да ги чете?

258

Гражданин

преди 2 години

Този оххлюв искам само на един въпрос да ми отговори. Ако "Труд" не критикуваха Радев и новите управляващи при същите обстоятелства за наема щеше ли да има реакция? Май няма нужда да ми отговаря.

257

---

преди 2 години

Минека не го взеха и дори поканиха за министър завалията... Милият той, а на всичко бе готов! Ракия ли не пие достатъчно, какво ли, но не го харесаха!

256

Затова ли Блъсков

преди 2 години

л-иза *** на Боко и все го хвалеше по телевизиите? Сега стана ясно, Боко не му иска наеми, но този *** трябваше да го хвали. Щом не плащат-вън, какво хленчат сега. Оказа се, че и ГЕРБ не са плащали, и те реват, че ги гонят. Сбъркана държава сме, шуробаджанаци навсякъде!?

255

Герберски Троляк

преди 2 години

Ей момичета и момчета герберунги - свършва вашата.Скоро тролене йок.

254

Анонимен

преди 2 години

Колко гръмко - Съветът за електронни медии! А то група кокошки със съмнително поведение, сложени там от Тиквата да му служат вярно.

253

Шоп

преди 2 години

Минеков ти да бъдеш министър е наистина падението на България. Такива психота като теб трябва да стоят на улицата и да се разхождат с други бездомовци и да крещят и пикаят по градинките.

252

Амчъкистанец

преди 2 години

Имам чувството че в България всеки втори е милионер!

251

Минетков...

преди 2 години

...пак облизаНечийЗАДНИК...

250

минеков

преди 2 години

няма да влязат в джоба ти имаш 4

249

АХА

преди 2 години

До класика в жанра. Собственикът на имота решава кога ще пусне наемател. Това ясно ли тие е? И да, може да има друг наемател, коректен и за по-висок наем. Това лошо ли е? Ако е твой имот как ще постъпиш???? А стига с герберски празни приказки!!!

248

класика в жанра

преди 2 години

Ам чи вдигнете им наема, защо трябва да ги гоните или вече има ваш човек дето ще плаща по 5,95лв/кв м , но с гратисен период щот видиш ли трябва да вкара пари за ремонт

247

Анонимен

преди 2 години

Радев диктатура и неговите терористи вън от България!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Айде оставка и се махай, кое не разбра Мензисов?

245

Янаки

преди 2 години

До АнонименДа,правилно има си органи за това,а не с нахлуване на полицията.Това ми напомня действията на предшестващите управлщващи.

244

Анонимен

преди 2 години

Кой си ти бе, дрипльо нечистоплътен и опиянчен ?!? Кой си ти, че да нахлуваш с полиция ?? Има си канален ред, по случая е образувано дело и е внесено в СГС. Има си съдия изпълнител, който е опълномощен да извърши обиск и каквото е необходимо в такива случаи. Диващините на Радев и неговото протеже за политически репресии Рашков, минават всякакви граници на демократичност и законосъобразност!

243

Анонимен

преди 2 години

От 6 месеца насам не е спирало да се лее гербава пумия, хората мислеха че е зле, ама че е чак толкова зле не сме и очаквали. После защо последни по всичко, еми герп са причината, ФАКТ!!!. И не излизайте с това че от 6 месеца герп не са на власт, щото сланинения ромско-турски корифей от банкя 12г се жалваше от предишните. А щом и любел дилов излезна да ги защитава днес, нивото вече е немислимо ниско при гербавите.

242

Анонимен

преди 2 години

До до 261 Така и правя, гербав, не съдя по себе си :) Защото аз не съм т,р,о,л, за разлика от Вас. А сметките ще си ги плащам, цените в цял свят се повишиха.