52

какъв реваншизъм бе

преди 2 години

В целия свят всеки си плаща разходите. Всеки обича на аванта. Аз също но не ми бутат. Току що платих тока и водата.

51

Анонимен

преди 2 години

Велева,къде беше ти подобните,когато притискаха всячески и накрая изгониха покойният М.Цветков?Къде бяха Карбовски,Кеворкян,Дачков...КЪДЕ ???

50

Анонимен

преди 2 години

Герб дузина. Години подготвяха почвата за промяната. И тя дойде .

49

Загат

преди 2 години

Търсили са нещо там. Пари ,злато диаманти. Чекмеджета ....

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 Хайде, стига ревахте гербавите, няма да ви се получи. Не се хабете напразно :)

47

антифа

преди 2 години

Т.н. "сдс", са си чисти фашисти!

46

данчо

преди 2 години

И Валерия и Блъсков са *** на Пеевски и Борисов.***.

45

Анонимен

преди 2 години

Защо затварят и заплашват журналистите- поне 20 човека въоръжени с автомати полицаи? Нали имат работа с управителя и финансовия отдел? Утре ще влезнат така в училище, което не си е платило кифлите и млекото и ще подкарат децата!

44

Анонимен

преди 2 години

"Гледам какво се случва в редакцията на Труд и искам да кажа, че посегателство срещу медиите и свободата на словото имаше. Но не днес, а когато Пеевски пращаше поздрави на тв водещи чрез колегата си Йордан Цонев. Престъпление срещу свободата на словото беше когато Домусчиев беше принуден да купи телевизия, за да уволни най-добрите журналисти в нея. Посегателство срещу истината имаше когато държавата буквално издържаше чрез фондове и обществени програми срамни медии като ПИК."

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 За какво да реват, т,р,о,ле? За привилегиите на блъсков пред другите? За преотдаване на помещение, което е забранено в договора? За неплащане на наем и разходи? За упорството, даже наглостта да продължават да не освобождават помещенията? Може би и за вас скоро ще искате някой да реве :)

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40то се видя кой хвърля БОБ - поляците по мигрантите - срещу жени и деца, така че изпий си хапчетата

41

Майора

преди 2 години

Жалко не този е начинът за разрешаване на проблема с изпращане на полиция!Във всяка демократична държава споровете се разрешават в съда, ноявно тук има нещо политическо , да се покаже на опозиционния печат че може да бъде закрит по всяко време със всякакви методи! Това ли е демокрацията господа управляващи?

40

Анонимен

преди 2 години

Да затворят администрацията на вестника, а защо затварят журналистите? Каква работа имат полицаите в стаята с журналистите? Къде са европейската асоциация на журналистите? Къде са да ревнат тия двуличници платени?

39

Анонимен

преди 2 години

Да пратиш тежко въоръжени части срещу вестник, да изтезаваш журналисти (повечето са жени! ) това е чудовищно. Радев надмина путин и лукашенко. Какво следва да хвърли бойни отровни вещества срещу хората???

38

Анонимен

преди 2 години

че "свобода на словото" уж не може да бъде заглушена...ама при баце ай си написал нещо против герб в интернетУ и ай са те окошарили - бая свобода беше....а най-свободните-зад колоните на МС

37

Анонимен

преди 2 години

Тоя ли си беше гръмнал сам мерцедеса?

36

Анонимен

преди 2 години

Хубаво беше едно време когато 24 и Труд правеха конкуренция за пред публиката, а после деляха плячката заедно, но лошото на всичко хубаво е, че скоро свършва. Блъсков да продава краставици на Женския. Там му е силата.

35

Бум

преди 2 години

Велева вместо да се плюнчиш и да ги защитаваш,искай договора за наем да видим как во са подписализа да ни стане ясно кой прав кой крив.

34

Анонимен

преди 2 години

Никой не посяга на медията, велева. Тук основният въпрос е защо медията е получила привилегии и е нарушено правилото за равнопоставеност, т.е. КЗК трябва да се самосезира в случая. После идва въпросът за неплатения наем и други дреболии. Но най-наболял е въпросът за платените ***, които ни запратихте на 112-то място.

33

Бате буци

преди 2 години

Петъо то в дупарата и си се вьрти , ела при мен да метна една пачка за наема и консумативите