89

Анонимен

преди 2 години

На това му се вика гьонсуратлък

88

Витанов

преди 2 години

Ние сме голяма работа,бре! Овладяхме пандемията без локдауни и затваряния и "САМО" с 30.000 починали. Браво, г-н Кацаров!

87

Анонимно шубе

преди 2 години

До АнонименЕй чики, ти бил ли изобщо в училище/университет да видиш какво е. Онлайн ще научиш, толкова колкото и децата сядат лятото да четат каквото и да било. С това обучение ще се върнем в Каменната епоха!

86

aa1830

преди 2 години

Обърната е вълната....с цената на много животи!

85

Анонимен

преди 2 години

Абе и на вас антиваксарите не ви е много чиста работата.Много сте свободолюбиви,няма що.Най напред ваксините убиваха,сега пък били чиста водичка.Вие ли сте добрите в тази ситуация.Едва ли.

84

Анонимен

преди 2 години

Преди имахме зелени коридори, сега имаме зелени сертификати...следващото зелено какво ще е? Зелена трева за трай коньо?

83

GG

преди 2 години

Долна комунистическа *** ! Как може да са умрели хиляди под твое ръководство и ти да си доволен от това ?!

82

Върбан

преди 2 години

До 55 "По добре ужасен край,отколкото ужас безкрай." - Дай пример с поне 1 държава в която има голяма ваксинация и няма заразени, хора в болници, маски, ограничения, сертификати. Аз нещо не се сещам за такава. Така че без лъжи ако може.

81

Анонимен

преди 2 години

Добре де. Защо за работещите в мола и други места където се изисква сертификат и където има доста повече дистанция и пространство тестовете се правят извън сградата и важат 48 часа, а за учениците набутани един до друг по 23-27 деца в тясна, задушна стая без адекватна климатизация ще важат цяла седмица. Нали според Денков с тестовете се осигурява безопасна среда по училищата? Тогава да ни тестват всички с плюнка, да подписваме декларация/съгласие и да си ходим навсякъде

80

Анонимен

преди 2 години

За 30 години американско парнтьорство, ЕС и НАТО - два милиона българи се преселиха в отвъдното от мизерия и лош живот. Защо няма локдаун на ЕС и САЩ?

79

Анонимен

преди 2 години

Министър на смъртта

78

Димитрье събуди сье

преди 2 години

Искам си Кунча!Да ни обяснява колко лош е вируса и колко добра е вълшебната течност у шишенцето...

77

Анонимен

преди 2 години

Доволен е, всеки ден по 3 автобуса се преселват на оня свят.

76

You

преди 2 години

Зеления сертификат е пълен провал, навсякъде се влиза с една снимка на някакъв сертификат. Охраната пита дали имаш сертификат, а не ваксина или тест! Така че всички хора разполагат с такъв. Това е положението Кацаров. А и се замисли за това, че починалите откакто ти си министър са над 9000 души

75

Minuva42

преди 2 години

Другата вълна да се хвалиш с нови 16000 трупа

74

Minuva42

преди 2 години

Боже боже.

73

Анонимен

преди 2 години

Обърнахме и мина си по естествен начин са коренно различни неща. Няма как да сме обърнали каквото и да е, болниците фрашкани изписват болни хора, спрян прием на пациенти и спрени операции. Най-висока смъртност в света, по време на тази вълна. Абе запазваме си челните позиции, жалка картинка сме българите. Вижте в Worldometers.info, може да подредите страните по умрели на 1 млн., на престижното 2ро място сме.

72

Анонимен

преди 2 години

Как без локдаун бе, Каца?! МИЛИОН И ПОЛОВИНА деца, учители и хора от бизнеси, свързани с децата, бяха принудително затворени вкъщи. Това ако не е локдаун, какво е? Поредната есенна грипна вълна мина и си замина, ти си вярвай, че било благодарение на някакви хартийки, дето сте ги кръстили Зелен сертификат. Само дано не си толкова *** да си мислиш, че и НИЕ ти вярваме.

71

Българин

преди 2 години

Обърната на цената на стотици жертви всеки ден. Този е за затвор.

70

Анонимен

преди 2 години

Е да с един куп умрели Български граждани. Тоя не е в час.