10

Анонимен

преди 2 години

В очакване на Годо.Че омокрона ще дойде, ще дойде, но паниката и истерията около него са в пъти повече от необходимото. Наистина взе сериозно да ми писва от всичко това.

9

Анонимен

преди 2 години

Тази си осигури и внуците с грешни пари. Дърта е и би трябвало да знае от опит, че всичко се връща с лихвите. И добро и зло.

8

ля ля

преди 2 години

ЛЕЛЬО ХРИСТОВА - ЖЕНА МИ Е С КОВИД И ОТ РЗИ НЕ СА Й СЕ ОБАДИЛИ НИТО ЕДИН ПЪТ ЗА 2 СЕДМИЦИ! ЗА ДА ИЗКАРАМЕ СЕРТИФИКАТИ И ДА СПРЕТЕ ДЕЦАТА ДА ГИ ТОРМОЗИТЕ С УГОДИИТЕ КЪМ ИЗМИСЛЕНАТА сзо КАТО ГИ ТЕСТВАТЕ ПОСТОЯННО ЗА НЯМА И КАКВО, ОТИДОХ и НАПРАВИХ PCR-който също се оказа негативен НЕЗНАЙНО КАК (ЧЕ НАЛИ МНОГО СТРАШЕН И ОПАСЕН ВИРУС)! НА ЕДНОТО МИ ДЕТЕ ОБАЧЕ Е ПОЛОЖИТЕЛЕН И ПАК НИКОЙ НЕ СЕ ОБАЖДА! ЛЕКАРКАТА КАЗВА ЧЕ НЕ Е ИМАЛА ТАКЪВ СЛУЧАЙ И ДА СЕ ОБАДИМ *НИЕ* НА РЗИ! ще ми кажете че това не е цирк

7

IQ 3.14

преди 2 години

почитателите на коремни преси и наливна ракия обичат да ги замерват с арго и сложни съставни изречения. не разбират за какво иде реч, ама викат "глей ги кви са умни, не като Винету". а то 300 думи интервю и няма един факт в него.

6

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

А доцент Ангел Кунчев какво ще каже за секвенирането?

5

Анонимен

преди 2 години

Ще намерите вие професорке, ще намерите щом падат пари по измислените корупционни ковид пътеки

4

Bond

преди 2 години

Омикрон е като Кайзер Созе. Всички са чували за него, но никой не го е виждал

3

Теле зрител

преди 2 години

Вече имам Имам усещането че тия безбройни професори даже и от телевизионния екран пръскат вируси!От обикаляне по пропагандните средства за масова дезинформация кога им остава време да гледат в микроскопа и да търсят вируси не знам!

2

IQ 3.14

преди 2 години

мащабно секвениране е поредна интерполация или не разбрах баш

1

Анонимен

преди 2 години

И какво като го намерят