53

ГДЗИ Ачо

преди 2 години

Жив съм! Честен кръст! Щом пиша във фейсбук, значи съм жив. Това, че никой не ме е виждал от 3 месеца нищо не означава.

52

Анонимен

преди 2 години

Да го кажем правилно обаче!!! Отново много убити от погрешния протокол за лечение натрапен от СЗО!!! И второ - първи по смъртност в сряда и последни по смъртност в неделя (второто се премълчава по принцип)! Ей това е вече "обективност"!!

51

Шок, ужас,...

преди 2 години

Вчера 1 ваксиниран е влязъл в интензивното...шок, ужас, ваксините не работят, нищо, че останалите 33 влязли вчера в интензивното не са ваксинирани.

50

Рекордьори

преди 2 години

Починалите в България са повече от предишните вълни, когато нямаше ваксина. Министърът се гордее с постиженията си. Затова ваксина има, но ваксиниране няма.

49

Джамал

преди 2 години

А ве ай вече налагайте задължителна ваксинация,че ми се стреля

48

БРЦК

преди 2 години

И 67 но сто са със започнат "ваксинационен" цикъл.

47

Анонимен

преди 2 години

Ще умират хора, защото нашите доктори не ги лекуват за каквото са постъпили, а дори и при най-малкото съмнение директно си ги поращат в ковид отделението, потича една пътека, взимат се едни пари, а пациента кучета го яли, той бил с ковид. Ама дори понякога и да го докажат не могат. Видяхме цената във ВМА, на която отказаха да дадат документите на брат й, точно така пратен в ковид отделението с бъбречната криза...

46

До 50 да бе

преди 2 години

И в Австрия има 40К новозаразени за последните две седмици и 130К активни случаи. Явно не разбираш кога оздравяват.

45

Объркан

преди 2 години

Аз обмислям да се ваксинирам, само ми трябва зелена светлина от ГДЗИ Ангел Кунчев. Искам да чуя неговото мнение за Омиковид, мерките, дали съветва да се ваксинираме и дали ваксините са надеждни (срок на годност и т.н.).

44

Маскиран, ваксиниран

преди 2 години

В НС няма ли Кови Дивитнайси? Нема маски, нема дистанции, нема ваксини, нема нищо. Само дето няма една голяма банкетна маса и оркестър.

43

Анонимен

преди 2 години

Обмислям ваксинация когато Кунчев се появи. Ама така като гледам боледува ЛЕКО от коронката, вече трети месиц

42

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Къде е доцент Кунчев и защо още не е на работа?

41

Анонимен

преди 2 години

Няма да се "ваксинирам" с този маркетингов продукт който налагат така агресивно. Това с грижата за хората го говорете на децата в първи клас

40

Анонимен

преди 2 години

Аз констатирам, щом се ровя из форумите, че повечето от антиваксърските постове и коментари са изписани много неграмотно. Сто процента мислещи хора са ги писали, те явно и с правописа вече не са съгласни, там също ще правят революция.

39

да бе

преди 2 години

30К са се разболяли за последните 2 седмици, 100К са общо болните, а 70К боледуват вече над 2 седмици?! Информационния портал дава фалшиви данни! Вече по месец ли отчитат хората като болни?!

38

До 45

преди 2 години

Има, има ;) Ама ако се поразровиш във чуждите форуми и групи, веднага става ясно, че мислещите хора не желаят да се ваксинират.

37

Факт

преди 2 години

Вчера в интензивното са постъпили 34 човека с Ковид-19, от които 33 неваксинирани и 1 ваксиниран.

36

Анонимен

преди 2 години

Тази политическа пандемия няма край!

35

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой *** натиска пръст надолу на публикацията с бабата и лелята в болницата. С кое точно не сте съгласни, мислите, че споделилият тази информация лъже, така ли? Дано не стигне до вас и семейството ви само....

34

До 38

преди 2 години

Лъжеш. В Скандинавия имат високи нива на ваксиниране - около 70% напълно ваксинирани от цялото население.