96

ха

преди 2 години

хахаха

95

гогич

преди 2 години

"част от мерките у нас противоречат на Конституцията, но това не означава, че не трябва да се спазват." - оооникално изказване, оооникални глупости!!!

94

Daskala

преди 2 години

Демокрация е понятие, което има за цел да те накара да се почувстваш като част от системата. (Скоро) Когато сменят или подменят системата, чрез извънредно/военно положение, това няма значение т.к. е просто понятие.

93

Анонимен

преди 2 години

Машиннито гласуване застрашава демокрацията, защото не може да се проследи. При хартиена бюлетина всеки може да се запише за доброволец в локалната си секция и да гледа лично какво и как. Гласуването по пощата също го считам за съмнително, но машините са си направо капан.

92

НЕ

преди 2 години

Демокрацията у нас изобщо не е застрашена при пандемия, защото българската демокрация е строго контролирана от Кремъл.

91

ля ля

преди 2 години

преди бая време и съм щастлив за това :) лека вечер

90

Анонимен

преди 2 години

Надявам се Омикрона да ги довърши фашизоидните нации. А дано, ама надали! лек се оказа. Ще чакаме вариант Мегатрон сега!

89

Анонимен

преди 2 години

Фашагите пак са с над 70 хил. случая, британските пияндурници и колониалисти са на кота 54 хил. Кеф. Чакам данните за френските компаньонки. ------------Изтипосали фалшиви снимки по техните медии - чували с трупове, нахвърляни на куп - ето как е в България и Румъния, набоцкайте се с трета доза! Айде сего го яжте!

88

ля ля

преди 2 години

който си милси че има демокрация е лампи0н! повече лампи0ни повече светлина за царя! рахат баламурници

87

Анонимен

преди 2 години

СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА ОТ ПРОМЯНА ! ХОРАТА ИМАТ !! .. Е казал ВЕЛИКИЯТ ДЪНОВАКО НЕ СЕ ВРАЗУМИТЕ - ЩЕ СТРАДАТЕ !.. Е КАЗАЛА ГОЛЯМАТА ПРОРОЧИЦА ВАНГААКО НЕ ВЪРВИТЕ ПО БОЖИЯ ПЪТ И НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОЖИЕТО ЦАРСТВО НА ЛЮБОВ ВЯРА ЧИСТОТА.. Как искате да сте здрави и щастливи как искате да живеете в рая ?/рай и ад няма като места - те се създават от вашите мисли и енергия/ДУХОВНОТО ИЗРАСТВАНЕ И СМИСЪЛАТ НА ЧОВЕКА - ДУШАТА НА ЗЕМЯТА! ТОВА Е !

86

Лъжци долни

преди 2 години

А стигате да интелигенчате и философствате.За едно грипче посягате на ЖИВОТА ЗДРАВЕТО РАБОТАТА ДЕЦАТА ОБРАЗОВАНИЕТО НА ХОРАТА.Партизани ще станем и до крак...СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМЪТ

85

Анонимен

преди 2 години

е, хайде сега- ние ще се изкараме по-умни от Бог- Той ни е дал прости закони- не убивай, не кради, не лъжи- но ние ги редактираме дълбокомислено в- не убивай освен ако.. не кради освен при...не лъжи, освен като...с 2 думи-излагате се.

84

Глобалиста

преди 2 години

Нещата си вървят по план няма нищо случайно.На господарите на света/парите/ не им трябва образована и просперираща средна класа.Ускорената инфлация и сривът в образованието са само началото на промените които предстоят.Престои сериозна промяна на обществено икономическия живот на света. Малцина знаят какво мислят господарите.

83

Анонимен

преди 2 години

Тази телевизия е силно манипулативна. Крайно време е да се разбере- капитализма и демокрацията нямат нищо общо. Ако на запад имаше видимост на демокрация след падането на СССР и тя изчезна и като резултат демократично се водят войни, демократично се свалят правителства, демократично социалните мрежи блокираха Тръмп, демократично международното право бе убито и т.н. Ако някой не вярва в това близките години ще му го докажат. Светът се движи към господари и роби- към ново средновековие.

82

Анонимен

преди 2 години

Нищо не стои над Конституцията, така че си заврете мерките в задния двори, нещастници.

81

въоръжената полиция

преди 2 години

Е винаги права ! Насилват ни отнемат ни всичко ,ама ако много знаем първо заплахи ,лишаване от работа и ако не стане почват репресии и бой . А ако се бориш срещу тях те обявяват за терорист . Навсякъде дебнат за две минути са те хванали .

80

Анонимен

преди 2 години

СВОБОДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО! СТРАХЪТ КОЙТО ВИ ВНУШАВАТ Е ОГРАНИЧЕНИЕ- СТРАХЪТ ВОДИ ДО БОЛЕСТИ! ЛЮбОВТА Е СВОБОДА! БОГ Е ЛЮБОВ! ТУК СТЕ ДА СЛУЖИТЕ НА БОГ ДА ДАВАТЕ ЛЮБОВ ВАШЕТО ЕСТЕСТВО Е ЛЮБОВ а не на тези които искат да управляват света и не ги е грижа за вас убиват ви с ваксини.Защото ако човек има силна имунна с-*** ТО ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ Е ЗДРАВ! ТЯЛОТО Е СЪВЪРШЕНО! ИМУННАТА С-*** Е КЛЮЧЪТ КЪМ ЗДРАВЕТО Е те ви я убиват с ваксини лекарства и замарсена храна. ЖИВЕЙТЕ С ЧИСТИ МИСЛИ И ПРИРОДНА ХРАНА

79

Демокрацията

преди 2 години

"Ние държим тези истини за очевидни от себе си, че всички хора са създадени равни и са надарени от Създателя с неотчуждаеми права, между които Живот, Свобода и сремеж към Щастие" Написано от човек който е търгувал с хора, притежавал стотици роби, изнасвилвал е робинята си, и не просто робиня, но робиня която е родна сестра на жена му по баща, защото неговият тъст е изнасилвал робинята от която се ражда това дете което сега е изнасилвано от Джеферсън.

78

Анонимен

преди 2 години

Непротивоконституциователствувайте.

77

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията днес се иползва като някаква лъскава бонбонка да примамват населението и да обясняват с нея всички безобразия които вършат.