195

Анонимен

преди 2 години

Пуснали са я веднага, защото са нямали на базатан акакво да я задържат. С оглед на това, че е човек, пзлващ метрото, едва ли има пари за адвокат, но за всеки случай ...

194

Анонимен

преди 2 години

Поредната откaчалка.

193

Анонимен

преди 2 години

"Не спазва правилника, не изпълнява нареждания на полицая" - Да, говорил е на някой със слушалки, погледнали са го тъпо и докато си махнат слушалките, е решил, че ще покаже "кой има стилата" и я е арестувал. Типична ченгеджийска история.

192

До 194

преди 2 години

Абе не теб колко ти е IQ-то - има ли 10? Давам ти пример за нарушаване на обществен ред - чупене, бие на хора, не носене на маска и т.н. Как поличайте усмирят кухата лейка и да сложат белезници, ако не приложат физическа сила? С разказване на вицове ли? Аман розови пеперудки като теб - не е останало грам разум при вас.

191

До 198

преди 2 години

Прав си - когато всички спрем да носим маски ще си стоим заразени вкъщи или в болницата и няма да има кой да ни спре и да ни губи времето, макар че сума ти време ще отиде да ходим по погребения.

190

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200Оня ден влязох в един сервиз без маска и техника и той беше без маска. От всички нас зависи дали да се подчиняваме на мерките или да не се подчиняваме.

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 - Хората дават приемри, ама посл същите, дето искате примери и се оплаквате, че нямало, ги плюете, наричате го крайни, откачени и прочие ...

188

Анонимен

преди 2 години

"Беше на публично място, където всеки би трябвало да е защитен, обясни свидетел" - Lol ... не!

187

Анонимен

преди 2 години

Хубаво са направили, че са я окошарили. Следващият път, когато пътува с обществен транспорт ще си сложи маската още вкъщи, за да не я забрави.

186

Анонимен

преди 2 години

До MeНередното е че занимават и губят времето на хората с безсмислените им мерки

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 "Хора опълчете се" Ами, хайде де, дай пример. :)

184

Анонимен

преди 2 години

Това някакъв зле режисиран спонтанен феминистки пърформанс ли е? Да се окаже, че *** "жертва" е някакво третополово?

183

Анонимен

преди 2 години

Хора опълчете се и мерките ще паднат.Днеска в метрото 100 човека ще влязат без маска, утре 150 и така докато всеки почне да влиза без маска. Когато всички почнем да не носим маски то тогова няма кой да ни спре и да ни губи времето

182

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 "Или полицайчето просто е решило да противодейства физически срещу думи?" За какви "думи" става дума? Дай подробности.

181

Анонимен

преди 2 години

Нещата много бързо ще си дойда на мястото, ако всяко престъпление или нарушение на правилата се наказва, както е според закона. Тази си е мислела, че ще й се размине, но не й се е разминало, а сега си измисля всякакви оправдания защо не е изпълнила полицейското разпореждане, заради което са я арестували. Иначе е разбираемо, че я е било страх да отиде на място, където другите хора няма да я виждат, като се знае как полицаите действат, въпреки че мутрите вече не са на власт.

180

Me

преди 2 години

Нишо грешно не виждам в описаната ситуация. Не спазва правилника, не изпълнява нареждания на полицая - задържане е най-логичното нещо. Какво, да я оставят да си ходи? Пуснали са я след кратко задържане - да се успокои и да си сложи маската както е редно. Браво на полицаите този път.

179

Анонимен

преди 2 години

До До 179 А тръгнала ли е да чупи и бие произволно? Или полицайчето просто е решило да противодейства физически срещу думи? Това е класически израз на слабост.

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 190 Дървените ти философии - в хоремага или във ФБ групата на Кирогела за особено "надарени" индивиди. А, и си слагай маската, колкото и да ти се струва "безполезна", че току виж и теб те одърварили с някоя глоба за тарикати.

177

Алекс

преди 2 години

Правила се е на интересна и правилно е била арестувана.Куха лейка.

176

Анонимен

преди 2 години

Сега разбирам, че жените не подлежат на арест, може би така пише в истанбулската конвенция.