93

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ Е ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА ГЕРМАНИЯ КОЯТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПАРИТЕ ОТ ЕС МИЛИАРДИ ! АКО ТАМ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ И В БЪЛГАРИЯ ДО НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ! КОВИД ВАКСА ПЛАНА НИКОГА НЕ Е БИЛ СПАСЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ, А СЪКРАЩАВАМЕ НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ! СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ НАИСТИНА Е МНОГО И Е ВРЕДНО ЗА ЗЕМЯТА И ТОВА ЛИДЕРИТЕ ПО-СВЕТА ГО РАЗБИРАТ , И АЗ ГО РАЗБИРАМ И ПОДКРЕПЯМ НАМАЛЯВАНЕТО КАТО ЦЯЛО! НО БЪЛГАРИЯ НЯМА НУЖДА ОТ РЕДУКЦИЯТА, ТУК И БЕЗ ТОВА НЕ СМЕ НА ГЪСТО!

92

до 113 от славянин

преди 2 години

Имаш само един ''малък'' пропуск в поста! А той е, че и най-набодения продължава да е преносител и разпространител на вируса, което означава, че и 200 % да са набодените на планетата, вирусът няма да изчезне, а ще се скъса от мутации, за да се оцелее! Просто ***-отрови наречени ''ваксини'' не могат да го спрат, а единствено да му стимулират мутациите!

91

Дедо

преди 2 години

Току що ми хрумна на стари гОдини : " По- добре неваксиниран и затворен , отколкото ваксиниран и затворен )))

90

Евроатлантик

преди 2 години

Да се дупчат всеки месец и ще преборят пандемията.

89

до 11 от славянин

преди 2 години

Златенке, вече никой нормален човек не вярва на лъжите ви, така че нямате никакъв полезен ход да ни убедите в тяхната ''истинност''! Лъжите ви за ''спасителните'' и ''освободителните'' ви отрови гърмят вече всеки ден и то все по-силно!

88

Анонимен

преди 2 години

С 85%, 95% не става. Няма да сработи плана и пандемия и затваряния ще има!! Трябва 100% от хората да са набодени или няма да свърши опасността!! Дори 10 неваксинирани да са останали на света пак ще се носят маски и ще се работи от вкъщи!! Когато и последния човек на земята бъде боцнат, тогава всичко ще свърши.

87

Анонимен

преди 2 години

До Додо сравняваш цена на таблетка с цяла опаковка ми се струва.

86

Златена

преди 2 години

Ваксините не са на 100% ефективни само защото има антиваксъри, които не се ваксинират! Всяка една ваксина, за да работи, трябва минимум 70% от световното население да се имунизира с нея! За съжаление, заради антиваксърски конспиративни теории, този процент е далеч по-нисък за момента! Затова, всички, които отказват да се ваксинират, трябва да се държат под строг домашен арест, а ако ги хванат, че го наручават - да ги изолират в лагери с охрана! Нямат право да отнемат живота на другите!

85

АнонимеН

преди 2 години

ПОРТУГАРИЯ ОБЯВИ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО МОЖЕ ДА Е ВАКСИНИРАНО И НА 100% НО ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ НЕ СИ Е СЛОЖИЛО ОЩЕ ЕДНА ИЛИ 2 БУСТЕРНИ ДОЗИ! И СЛЕД КАТО СИ ГИ СЛОЖИ ПРОБЛЕМА ПАК ЩЕ Е, ЧЕ НЕ СИ Е СЛОЖИЛО НОВИТЕ БУСТЕРНИ ДОЗИ ЗА НОВИТЕ ЩАМОВЕ! ИМА ЧОВЕК ИМА ПРОБЛЕМ Е КРАЙНОТО ЗАКЛЮЧЕНИЕ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ПОРТУГАЛИЯ!

84

до 100 от славянин

преди 2 години

А, ясно на 86,6-те % набодени португалци виновни са им останалите 13,4 % ненабодени! А на 100-те % набодени гибралтарци 0-та % ненабодени ли са им виновни за ръста на заразените!?

83

Анонимен

преди 2 години

Затова долния Кацаров бързаше и въведе зеления сертификат... Защото все някъде ще лъсне истината за "ваксините" и тяхната ефикасност.

82

Додо

преди 2 години

Киро Гела продава Ивермектина на цена 84 лв опаковката, като реалната му цена на международния пазар е около 60 цента за същото количество. Хювемек му е търговското име, с което Гела го продава и прави милиони! Може да се купи и в течен вид във ветеринарна аптека, така дори действа по-бързо, но трябва да се намери специалист да ви го дозира - това е тънкостта! Ивермектин не помага в 100% от случаите, но е като цяло ефективен при бързо прилагане в ударна доза след първи симптоми и позитивен тест.

81

АнонимеН

преди 2 години

АКО ПОЗВОЛИМ НА ЗЛИТЕ ВАКСЪРИ ДА ЗАДЪЛЖАТ НАСЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ВАКСИНИРА И ПРЕВАКСИНИРА ОТНОВО И ОТНОВО ЩЕ ПЛАТИМ С ЖИВОТА СИ И ИЗОБЩО НЕ СЕ ШЕГУВАМ! ВАКСАРИТЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ЗДРАВЕТО НА ДРУГИТЕ, ТЕ СИ ГЛЕДАТ СЕБЕ СИ! УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ИКОНОМИКАТА И ДА НЕ СЕ ПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ ЗА ДА ИМ СЕ РУШИ ИМИДЖА! АКО УМРЕТЕ ОТ ВАКСИНАТА ТОВА ЗА ТЯХ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ИЗОБЩО ДАЖЕ ИМ Е ПЛЮС ЩОТО ЕДИН ПРОБЛЕМ ПО-МАЛКО!

80

славянин

преди 2 години

При 95 % набодени от вируса и мирис не трябваше да е останал според ''умните и образовани'' ваксинатори, а той пак се е развихрил! Ваксините дават и ''защита'', и ''свобода'', нали!?

79

Пян Гъ

преди 2 години

Защо? Защо? Защо? Това е страната шампион по "ваксиниране"! Защо се заразявате от вируса, пренасяте го и умирате??? Да излезе някой - от Бил Гейтс до нашите многознайковци - и да обясни защо трябва да се бодем!

78

Анонимен

преди 2 години

Абе Кунчев от усложнения след ваксинацията ли умря? Или от Ковида само?

77

До до 85 от славянин

преди 2 години

В Португалия са 10.3 милиона. Ваксинирани са 86.6%. Има близо 14% НЕваксинирани, които са около 1.4 милиона от населението. Имат онзи ден 3000 случая, които са 4%. В инензивните отделения има 80 души. Очевидно омикрон ги тревожи. Но паниката трябва да е у нас: При 6.5 милиона, 3000 случая дневно, 10% положителни днес, над 700 в интензивното и всеки ден умират около 120 човека. Интересно, че Португалия е в паника, а ние - не.

76

До 93

преди 2 години

В Япония случайте са ограничени до минимум. Имат много строг контрол над пристигащите в страната, задължителна карантина и няколко теста преди да изтече. Отделно при засичането на заболял веднага се карантинират всички контакти даже и от посетените обществени места.

75

АнонимеН

преди 2 години

ТИЯ НЕ БЯХА ЛИ 90% НАПЪЛНО ВАКСИНИРАНИ :D И ОМАКАРОН ОЩЕ НЯМАТ ДОРИ!

74

до 85 от славянин

преди 2 години

''Хората са отговорни и взимат мерки''!Ха-ха-ха! Така е тиквичке! Само че въпросът е защо при толкова висок % набодени пак за кой ли път им се налага да взимат мерки!? Разбирам че въпросът е непосилен за декортикирания нарковаксърски мозък, но трябва да го задам!