60

Анонимен

преди 2 години

Комитова спря изграждането на АМ Хемус, че било незаконно. А на незаконния участък на АМ Струма (без разрешително за ползване заради гафове с отчужденията), строен по времето на Станишев, мълчат като п*тки. Но понеже някакъв албанец се удря с автобус в мантинелата по никое време през нощта по време на ковид екскурзия /!/, дайте да обвиняваме предишното управление, че ограничението на скоростта било 120км/ч. То е за леки коли, г-жо! А защо не построите този лот отново, като сте толкова законни?

59

Жожо Звяра

преди 2 години

Комунистите съсипват пътищата на България.

58

Вълчан Войвода

преди 2 години

Тази, ако не беше комунистка, можеше да се издигне най-много до началник склад.

57

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение комитова да пусне проверка дали е адекватна. При нейното управление магистрала Хемус се превърна в изоставен строеж. Страхотна лъжлива комунистическа министърка!

56

Н1

преди 2 години

Откакто е министър, госпожата само прави проверки. Няма сведение да е ремонтирала поне 1 км път. Нека да видим какви магистрали ще направи, ако остане в ПП. Русе-Търново, тунела под Шипка...айде, го. А, аз не разбирам, ама като няма акт 16 поради неуредено очуждаване, противозаконово ли е пътуването по тоя път. Мисля, че това не е работа за жена. Боката им показа как се прави, както ковбоите в Аржентина, скача на седлото и язди до край.

55

Анонимен

преди 2 години

Чалгария също не е държава, а е провинция на Велика Македония.

54

Комитова

преди 2 години

Аз не отговарям,за нищо!Аз съм служебна!Като гледам,и догодина ще е така!

53

перко

преди 2 години

Да се смееш ли , да плаеш ли? След като се обърне каруцата пътища много. Жалко за загиналите. Тргично е, че търсим оправдания, като има ли магистрала или е междугрдскипът.

52

Анонимен

преди 2 години

Комитова, кога започва ремонта на отсечката? Нали твоята длъжност с такива неща се занимава. Сега сте установили, че пътя не отговаря на изискванията за магистрала, значи трябва да го направите да отговаря. Та, КОГА, започвате "промяната" на тоя участък? Или мислите с административни мерки да заметете проблема под килима?

51

Пътувах по Графа

преди 2 години

Страхотна магистрала!

50

Анонимен

преди 2 години

Комитата с някакви констатации, ми да започва процедури да прави магистрала, да започва Хемус, да действа по магистралката за Северозапада. Вчера при 12 сантиметра сняг, София е блокаж, тая ми говори за пътища?

49

Анонимен

преди 2 години

До изнервен Е, ти повтаряш, но на него "работата" му е да игнорира фактите и да пише за "лошите" герб.Мдаааа.

48

Пустиняка

преди 2 години

Ама ти речи към гръми брАшното

47

Майора

преди 2 години

Жалко Комитова , министър да не знае какво става и се случва в министерството му! Затова има експерти и служители , които познават нещата! Дай Боже новият монистър да ме е такъв!

46

Анонимен

преди 2 години

А проверката показа ли дали Комитова е изобщо министър?

45

Анонимен

преди 2 години

Нека каже ясно и в прав текст- колкото години мандат като министър и трябват за да се освежи маркировката по магистралите! 4 години, 5 години, 10 години... колко???

44

Реалист

преди 2 години

До 58. Това не пречи да има калинки и при другите, нали? Както се и вижда.

43

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "При Ту лупа "перките" на Графа стояха, докато някакъв не се преби и почна да ги чупи с чук" На метилява овца "перките" й пречат. За сведение, тия "перки" съществуват по улиците на много градве на запад и на никой не му хрумва да истерясва, че ги има, но бугаррина си иска оградата на обора, за да знае къде да пасе. Трагични сте, а се гордеете с това, че даже и за пример го давате, че така трябвало да бъде.

42

Фют

преди 2 години

Тая тетка вчера ли стана министър или вече 9месеца "управлява". С тази скорост на "промяна" ще се върнем назад.

41

бкп скумрия

преди 2 години

*** бкп риба въобще не знае на кои свят е