96

Анонимен

преди 2 години

"Зеленият сертификат: От безсрочен, до валиден 9 месеца, а защо?"--------------За да се закачат максимален брой балъци в началото.

95

ку40

преди 2 години

кое е по добре, диктатура или демократура ?

94

До112

преди 2 години

"Градски"не се обеснявай,жули пърцуцата в коптора си и се радвай на Скъпоструващият си Неваксиниран животец!

93

Анонимен

преди 2 години

"Щастливите"антиваксърчета гледам изпитват оргазъм от това,че сертификатът щял да бъде девет месеца,само не мога да разбера вас Чистите какво ви касае това след като не можете да отидете даже и на кръчма па останало някъде другаде?Абе на това се вика,живот мечта във вмирисаният панеляк!!!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен (103)Селско, оная с коса ще почука при всички хора и на мен не ми пука но виж ти винаги ще си одрискан от страх и края ти ще е пак същия но животеца ще ти е супер мизерен!!Няма да ме разбереш но и не се очаква.Така и не разбрахте че мизерния ви животец НЕ СТРУВА пукната пара!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Е как защо? Защото,, ваксините '' действат.

90

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО 80% ВАКСИНИРАНА ЗАПАДНА ЕВРОПА Е В ЛОКДАУН ? Ваксъри, какво ще кажете за това?

89

Анонимен

преди 2 години

Отгледаната от колонизаторите администрация е най-големият враг на народа!

88

Анонимен

преди 2 години

Христос го е казал:.Прости им Господи, те не знаят какви ги вършат !!!

87

Анонимен

преди 2 години

Питате защо ту безсрочен ту 9 месеца?!?!Ами отговора е във въпроса бе хорааа!!! Докторята и учЕните не знаят какви ги вършат!!!А после се чудят що никой не и вярва.***!!!Никаква ваксинация брат!!! .. Тези които ни пробутват ваксането са като Тиквата, сутринта една песен, на обяд-друга а вечер нито първото нито второто и гледат тъпУ !!

86

Анонимен

преди 2 години

Като гледам как не ви пука и какви щастливи и покорни роби сте, не ми пука за състоянието ви! Още трябва да ви мачкат. Не заслужавате и грам свобода.

85

Анонимен

преди 2 години

A що да не махнем всички мерки, сертификати и подобни глупости ?

84

АнонимеН

преди 2 години

ИНВЕСТИЦИЯТА НА БИЛИ В НОВИ ЗАВОДИ ЗА ВАКСИНИ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ! ВЕЧЕ ИМАТ КАПАЦИТЕТ ДА ПРАВЯТ И НОВА ВАКСИНА , ЩОТО ПРЕДИ НЕСМОГВАХА С ПРОИЗВОДСТВОТО НА СТАРАТА! В КРАЯ НА 2022-РА ИДВА НОВИЯ ОЩЕ ПО-ЛОШ ЩАМ ИПСИЛОН И ТАМАН ДОТОГАВА ЩЕ СА ГОТОВИ ОЩЕ НОВИ ЗАВОДИ ЗА ВАКСИНИ И ЩЕ СЕ БОДЕ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ ЗА 3 ЩАМА ПЛЮС БУСТЕРНИТЕ ДОЗИ ЗА ВСЕКИ ЩАМ! ЗА 2023-ТА Е ЗАПЛАНУВАН ЩАМА ОМЕГА! ПОСЛЕ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ КРЪЩАВАТ НА ИМЕНА НЕ СВЪРЗАНИ С ГРЪЦКАТА АЗБУКА! ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ Е ВЕЧЕ ФАКТ!

83

Анонимен

преди 2 години

До101:Стой си във *** панелка и не се обеснявай,показвай мускули в анонимните форуми и бъди щастлив,само се ослушвай оная с Косата да не ти почука на вратата,тогава друга песен ще запееш отворко!!

82

Анонимен

преди 2 години

слава богу,че ги кръстиха с букви от гръцка азбука,а не с китайски йероглифи,че те колко са мани,мани...пък гръцките ще ги изтикаме някак си,колко са има няма 30тина букви...

81

Анонимен

преди 2 години

До97:Въпрос на време е да те вкарат в пътя,ако дотогава оная с Косата не те прибрала"умниче"

80

Случаен минувач

преди 2 години

Петя, душице заблудена, още не си си оправила правописните грешки по старите статии - нови си написала.

79

Анонимен

преди 2 години

До93:Що,ти след шест години висене в панелката като затворник ли ще прогледнеш,че това е новият начин на"живот"?

78

АнонимеН

преди 2 години

ЛУДОСТТА ПРЕВЗЕМА СВЕТА!!! ВМЕСТО ДА СЕ РАБОТИ В ПОСОКА НА ЛЕКАРСТВО СРЕЩУ ВСЯКАКВИ КОВИД ВИРУСИ КОЕТО Е ПОСТИЖИМО! СЕ ТЛАСКА СВЕТА КЪМ ВАКСИНИРАНЕ КОЕТО ИЗИСКА ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ЩАМОВЕ РАЗЛИЧНА ВАКСИНА , ЗАЩОТО С ЕДНА ВАКСИНА НЕСТАВА! БИЛИ НЕ Е ДАЛ 1 ДОЛАР ЗА ЛЕКАРСТВО САМО БЛЪСКА МИЛИАРДИ ВЪВ ВАКСИНИ И НОВИ ЗАВОДИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ВАКСИНИ ДОКАТО БАЛАМУРКА НЕПРЕСТАННО СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ , ЧЕ ПАНДЕМИЯТА ВСЕ СВЪРШВАЛА АКО НЯМАЛО НОВИ ЩАМОВЕ :D

77

Анонимен

преди 2 години

До 85 що да сме прецакани. Живи сме още нали. Къде е прецаквацията? Ти у вас ли си седиш? Пускат ли те някъде?