321

Анонимен

преди 2 години

Тези хора вменяеми ли са? Защото не личи.

320

Анонимен

преди 2 години

Дядо Мраз пукна заедно с комунизма и Съвецкия съюз. Който е жалейка да си пуска руските канали и да въздиша от сутрин до вечер. Но от друга гледна точка май е доста по-добре да си с различна сексуална ориентация отколкото някой безпомощен комунистически дъртак, който е забил некъде в 1985г. и оттогава не е поумнял и с един грам.

319

Само минавам

преди 2 години

А нали все ни даваха за пример Норвежката и Финландската образователна система? *** чудни са! Бърже ги въвеждайте и у нас. И да адаптираме рекламата, нали сме модерни. Нашия Хари да е Хасанчо и по-*** за полит коректност. И за да е всеобхватна рекламата требе и да има коледна молитва и свещички. А на сутринта бодри сурвакарчета и дядо Коледа и Хасанчо да им се радват от сърце

318

Анонимен

преди 2 години

Освен от телевизора педрастията нахлува през комина.

317

Гадост

преди 2 години

А за Снежанка?!А джуджетата-кой пол са и какво мечтаят?! И да не забравяме елените....Да ви *** европейските ценности.

316

Анонимен

преди 2 години

Аз пък .... такова .... с елените може ли?

315

охохохох

преди 2 години

Можеше и да е мнф да нахлуе да раздава подаръци. Мде им България . Хооохохох

314

Анонимен

преди 2 години

Дано не я пускат при нас, децата ша ги втрещим, току виж са ревнали, че на тати се обръща по-вече внимание отколкото на тях. Да си идва дяда Мраз той поне си беше нормален и само с децата се занимаваше, за татковците си имаше Снежанка

313

Бил Гейтс

преди 2 години

Всички коммунета и русофили да се наредят да им обърна резбата с личната си милиардерска паламарка. Не ни карайте да използваме насилие, по-добре ще е сами да приемете новата сексуална вяра.

312

Ужас

преди 2 години

Гади ми се.Дори нямам думи да опиша.Как не ви е срам да пускате това.Извратеняците в Норвегия да си го гледат,не искат децата ми да гледат тези извращения и да се чудя какво да обяснявам.

311

Промяна

преди 2 години

Уау супер яко. Браво, браво, браво... така се прави. Да има прмяна и различия. И Азис се целува със мъже и го слушате нон стоп. Българска "хетеро" гражданино

310

Анонимен

преди 2 години

Вместо естетика- грозота, вместо истината-лъжа, вместо права - ограничение... напускам с тъга и отвращение.

309

Референдум

преди 2 години

1.Оставане или напускане на ЕС2.Дядо Коледа или Дядо Мраз

308

Кънчо

преди 2 години

Мдааа...в днешно време е много трудно да си бял, хетеро и неваксиниран. Имаш само задъжения, но не е и права спрямо тези групи. Недай си боже да се изпуснеш и да обидиш или накърниш чувставата на някой с противоположните на изброените характеристики... става страшно. Веднага изскачат десетки НПОта, евро и световни лидери, които са готови да те линчуват публично и всякак.

307

Анонимен

преди 2 години

Рекламата е за Норвегия, не за България и да прекрасна е ... любовта няма логика и граница ... а що се отнася до децата , от една реклама гей не се става!

306

Болест

преди 2 години

Тия май всички са болни и трябва да се лекуват, щом толерират за съжаление едно болестно състояние. Такива хора са за съжаление.

305

Анонимвн

преди 2 години

Интересно послание, между другото малките деца за да си пожелаят нещо му сядат в скута. Верно ли може да бъде какъвто си иска, или Наказателния кодекс му пречи?

304

Анонимен

преди 2 години

Дядо коледа е свети Николай за който няма данни да е бил гей. Използва се като медиен носител за сексуално объркване на децата както Дисни вече прави. Целата е да има повече сескуално объркани и сътветно по-малко семейства и деца.

303

Анонимен

преди 2 години

Отврат. Това не е за гледане. Повръща ми се.

302

смех

преди 2 години

*** още ли се занимавате с тия глу пости бре в Китай отдавна се прави генетичен скрининг и ако има такивя гени се прекъсва бременноста