52

Анонимен

преди 2 години

Давам стая под наем на студентки медицина.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Това което беше конспиративна теория само преди няколко месеца днес е реалност. Да не говорим че т.нар. конспиративни теористи говорят от години за случващото се днес и още от началото пЛандемията (точно така, документирано планирано от десетилетия) беше ясно че пЛандемията не е планирана да приключи. Мислиш ли че изграждат тези системи за контрол като сертификатите само за да ги премахнат след няколко месеца? Колко наивни хора има, поне в БГ наивните изглежда са по малко.

50

Кро

преди 2 години

Хахахахаха. Ох, развесели се. Ква паника, като то вече става повече от безумно. Новите щамове ВИНАГИ тръгват от Индия, Африка, имаше един и от Южна Америка, утре ще е Малайзия и тн. Добре, колко време смятат, че хората ще им се връзват на предварително написаните сценарии. Ясно, че сме податливи на манипулация на колективно ниво, но все пак трудно ще е до безкрай.И вирусоложката кви ги дрънка. 95% ваксинация?! С ваксина, която бива заобикаляна от "новия" щам. Смях хахаха.Колко пък да сме малоуми

49

Анонимен

преди 2 години

Продавам Българско зеле сорт Кьосе,при покупка на количество,отстъпка!

48

Анонимен

преди 2 години

А джантите може ли да са децент лети за тия пари?

47

Абонат

преди 2 години

Няма да се плашите. Ще ъпдейтваме ваксината. Ще е нужна 4 и 5 бустерна доза. Вие никога няма да сте напълно ваксинирани

46

Нане

преди 2 години

След студеният душ от португалия, ковиваксите се изпокриха и чакат новите опорки на бигфармамафията...)))

45

Анонимен

преди 2 години

Да изпратим годината с нов щам. COVID 2021

44

Д-р Менгеле

преди 2 години

Vaxeiten mach Frei

43

Търгаш

преди 2 години

Купувам зимни гуми 15 с джанти, плащам 80лв за 4 броя МАКСИМУМ

42

Анонимен

преди 2 години

няма нужда от злобни черногледи предсказания тип "врачка". макар и много бавно, медицината се учи от своите грешки. в някакъв момент, ще получи просветление и ще предложи наистина действащи решения. дотогава хората трябва сами да се пазят от вируса.

41

Анонимен

преди 2 години

Явно това е новата опорка спусната до всички "медицински"светила,които трябва да ни "информират"че на линия е нов мутант които бяга от имуният отговор на преболедували и ваксинирани,очаквайте занапред тая новина да бъде въртяна от всички медии Ежедневно!

40

Ачо Ковида

преди 2 години

Кунчев какво мисли по въпроса с новите варианти? Вземете едно интервю с фейсбук-аватара му, да сподели дали да се паникьосваме или не, до колко (недо)ваксините са ефективни и безопасни.

39

учЕн

преди 2 години

За да объркате мутациите, мутирайте и Вие. Изследванията показват, че когато мутацията попадне в мутант е ужасно объркана и разочарована, събира си бързо багажа и изчезва в неизвестна посока.

38

до Киро Жарта

преди 2 години

Киреее дърпаш дявола за опашката

37

Анонимен

преди 2 години

Часовникът отбороява последните дни на неграмотниците и религиозниците. Идващият щам ще помете и млади и стари дървени философи останали незащитени с ваксина. И ще остане Земята по-чиста и с по-интелигентно човечество.

36

Киро Жарта

преди 2 години

А Ангел КУНЧ кога ще вземе отношение??? Много ми липсва неговото експертно мнение????

35

Анонимен

преди 2 години

Как си ги измислят тези варианти! Шокиращото е че много хора им вярват! Технологичното заробване на човечеството чрез електронни сертификата и в близко бъдеще социален кредит, въглеродни кредити и т.н. няма да приключи докато хората не спрат масово да изпълняват господарските нареждания на влатващите ***.

34

Анонимен

преди 2 години

От наличието на ваксини,96% от починалите в световен мащаб са неваксинирани .93% са в България ! Статистиката за пациентите с интезивни грижи е същата.Край ! Вие ако щете и до утре си философствайте и разнищвайте конспирациите ,това няма да промени реалността ! Как не бяхте толкова вещи и грамотни там,където сте нужни......

33

Анонимен

преди 2 години

айде наште да ги даряват бързо на африка, че срокът изтича