17

Анонимен

преди 2 години

До Бay - А ти не е лошо да прочетеш доклада на Public Health Scotland, според който в рамките на 4 седмици 7,3 пъти повече ваксинирани са починали от Ковид ,.(https://publichealthscotland.scot/media/9994/21-11-03-covid19-publication_report.pdf)., стр. 47 ... А колко ваксинирани са починали от самата ваксина, а не от Ковид е друг въпрос. Хайде на бустера, защото населението трябва да се намали...

16

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

един млад немски политик преди 80 г беше въвел "регламент 3К" (die Kinder, die Küche, die Kirche). Но днешните феминистки не помнят. Има някаква немска фикция в тройка еднакви букви.

15

Анонимен

преди 2 години

Дефиниция на Gлупака: да правиш все едно и също нещо и да очакваш различен резултат.

14

Анонимен

преди 2 години

С всеки изминал ден все по-щедро ни предоставят доказателства, че ваксините са отлично средство за забогатяване на Фармата и дотам! Ама били неефективни и имало тежки странични ефекти - еми ще има, да не са направени за доброто на плебса?

13

Анонимен

преди 2 години

Много хитро се нахакаха на пачите яйца с ваксините. Нещо което не помага от първите 2-3 пъти, сигурно ще прмогне ако се повтори още няколко пъти.

12

zeus

преди 2 години

Спокойно, малко остава до 5G, тогава Бил Гейтс ще им активира отдалечено чипа и няма да има нужда нищо да доказват :)

11

Бay

преди 2 години

До 16 няма да е лошо да прочетеш статията. хахаха

10

Анонимен

преди 2 години

Това е геноцид!отнемат ти конституционни права в името на масов контрол с 5G

9

чакали

преди 2 години

Историята се повтаря..Хитлер седи отгоре и се кефи... нацисти НЯМА ДА НИ ПОДЧИНИТЕ!!! Вие сте малко..ние сме МНОГО повече от вас!!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Гермаците бият всички рекорди по заразяване. Дори да ваксинират всички, ще стане по-лошо.

7

Анонимен

преди 2 години

Германците имат солидна историческа традиция в разделянето на хората на категории, както и в насилственото провеждане на медицински манипулации с хора. Така че - нищо странно.

6

Предложение

преди 2 години

Нека започнат масови тестове за ваксинираните, да видим колко струват експерименталните ви бълвочи. Ако и 10% от вакисинираните се окажат положителни, значи новия световен ред е тук и води най-масовата дезинформаионна кампания в историята на човечеството.

5

Анонимен

преди 2 години

До Бay - Бау, ти може и любовник да искаш, но като няма желаещи ще се примириш с реалността. Надявай се да не се случи това и в Бг, защото няма да го отнесе Гейтс, а такива като теб...

4

Кофти

преди 2 години

Австрия като цяло са си сатрапи, погледнете им историята. Империя, убийства, лъжи и т.н. Иначе да видим германите кога ще се усетят и ще има ли тумба-лумба и там.

3

Бay

преди 2 години

"Ако в случай на контрол в автобус или трамвай пътникът не може да представи доказателства за едно от тези условия, той трябва да напусне превозното средство на следващата спирка." искаме и тук!

2

Анонимен

преди 2 години

Някой учудва ли се, че точно в Италия, Австрия и Германия са най-фашистките мерки против Ковид? Вълкът козината си мени, но нрава не са казали хората. Българите, които не искат да се ваксинират и са в тези държави да се връщат в Бг, защото в даден момент и границите няма да могат да минат, ако не са се боцнали...

1

Анонимен

преди 2 години

Тоа с мустаките е безобиден на фона на сегашните!Нещо много бързо са забравили некои работи...