581

Анонимен

преди 2 години

Герб иска оставки ... За магистралите .. Много яко .. :)

580

ББ

преди 2 години

До До ББхаха отговорих ти но бях цензуриран от пеевските редактори,да изразиш мнение...наводняваш...според мусафа цонев и севда...и Винету ви направи милионери с ограбеното от милионите Български граждани бре,...дори не можеш да манипулираш хората бре...елате с камери да ме уличите в...тролене моля!...за да мога да ви набия тупаниците...за да мога да ви плюя в лицата доган-пеевски-цонев...етн.ча.е!...елате ни..О, Шипка.....!

579

ББ

преди 2 години

До Радослави слепите видяха...как автобуса е ...размазал мантинелите...няма спирачен път,спрете спекулацията гроб...гаврите се с човешки животи...типично за пеевски-цонев.....мънистата са веажнипза вас,САЩ време е да налоажите...да съдите източноевропейски престъпници,започнете с доган-пеевски...или не ви вярваме!

578

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ искат оставки за магистралите ... Мисля, че това казва всичко ...

577

До ББ

преди 2 години

Tpoльo ... Явно се опитваш да наводниш всяка тема с неадекватни коментари ... За да не засегнем любимия ти Винету .. Обаче, нали се сещаш, че не сме толкова прости ... Колкото горепосочения ...

576

ББ

преди 2 години

севда...мустафа цонев нареди отново да ми наложат цензура...да си ен.чар...не е ценност по нашите географски...редакторче,нямам какво да ви кажа повече...бъдете здрави и...сбогов...севде...остана ти едното...л.пане!...и на ...финансиращите ви...САЩ...или Справедлив...или Света ни може и без вас...РСМ...е поредният троянски...ама вие ...чиновници купени..ще ви ...чиновници корумпирани...убиват САЩ...както направиха с ЕС!позор!

575

Хан Аспарух

преди 2 години

Глупусти правят! По добре е да поискат Радев да ги награди с орден Стара планина!

574

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ искат оставки за магистралите ... Мисля, че това казва всичко ...

573

ББ

преди 2 години

До До ББтрольо...цонев мустафа ти ли си бре..наводниш...неадекватни...а нещо аргументи?..факти?...нима децата на българските турци не бягат от домовете им?,нима...нито българи...нито турци...живеещи в турция не плачат за България?...нима...моят най добър приятел е ***...мюсюлманин,до кога ще ви позволяваме да манипулирате и ограбвате хората?...мустафа цонев...пеевски-доган!това е България...Народа ми...оцелял 200 г... и 500 османско...и ни манипулирате...пий си хапчетата...ама етническият.

572

До 659

преди 2 години

Едно време с туби бензин се разкарваха по влака.Доста хора направиха много пари от горива на черно.Носеха по 2 туби в ръце.По цели семейства ходеха до Сърбия и така вадеха в пъти повече. 5 човека по 2 туби си бяха 10 туби далавера. Питай вашите ако си младТе ще ти разкажат.

571

До ББ

преди 2 години

Tpoльo ... Явно се опитваш да наводниш всяка тема с неадекватни коментари ... За да не засегнем любимия ти Винету .. Това в програмирането се нарича "spoofing" .. Обаче, нали се сещаш, че не сме толкова прости ... Колкото горепосочения ..

570

ББ

преди 2 години

Дпс-гроб...нечовешко яхват една човешка трагедия,както доган 30 г. пхродава България...и ни плаши с...етнически...ок елате ни бе...и султано да дойде...играли сме я...не не плашете...Справедлив Свят...или да го погребем!Мафията дпс-гроб...финансирана от ...чиновници във ес и сащ..България и лоялен и почтен...можем и без вас...свят голям!Кралството просперира!Ще възродим Кралството...или ...Китай...или Русия,Бог ми е дал живота мустафа-цонев...не доган престъпника!

569

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ искат оставки за магистралите ... Ха-ха-ха ... Това комично ли е .. Трагично ли е ... Явно искат оставката на Toлyna ... И на чекмеджето .. Май става дума за биполярно paзcтpoйcтвo ... Може и нещо по-лошо да е ..

568

Анонимен

преди 2 години

Няма вина пътната настилка. Експлозията е от контрабандата с бензин. Тези автобуси се движат с туби бензин в багажното. Освен това по данни на службите в автобусите има специално пригодени мини цистерни. 8 лири е бензина в Турция, което е 36 динара, а реално се продава на 75 динара. Мафията е на митницата. Пускат ги с пълни туби бензин. Това са движещи се бомби, но след като смениха шефовете на митниците няма кой да спре вече тези мафиоти. Отидоха си от лакомията на някой тарикат.РСМ знаят.

567

ББ

преди 2 години

До до ББа нещо аргументи?...а само вменявате...дпс-гроб...така прогонихте българските турци и ги превърнахте в не турци и не българи...когато нямаш аргументи и си еднокнижник...обиждаш...и вменяваш вини!ще ви съдим...Чиста и Свята България!"Съюзниците ни" имате погрешна представа за България...създадена от мафията и лобистите които ви плащат...САЩ...голямо разочарование...предавате лоялен...заради корумпирани ...чиновници...купени от путин за да вкарат поредният троянски кон...събудете се!

566

ББ

преди 2 години

До До ББмали...севда как си...е тя безбожницата...та чантите от божков с кюлчета...и севде...божков те назначи при боко...обществена тайна е...не пия хапчета...каня те на диспут...не ви върши работа...манипулациите по гьобелс...жертването на Народите си за де си имате...замъци...в които никои няма да живее...да си имате офшорки в които няма начин да вземете...САЩ бдят...успех в краденето и манипулацийте,мустафа-цонев

565

ББ

преди 2 години

До до ББили ще ми пратите...биячите-убийци?...а ли кметовете ви и армията гроб грабеща в общините...земеделски земи,,имоти,общински фирми,бизнеси......ще свършат в затвора...с отнети имущества

564

ББ

преди 2 години

До до ББхаха ...заплашваш ли ме севде?,...опити да ми отнемеше правото на мнение...аз съм Свободен Български Гражданин!...копвам си всичко...имам архив да ви загробя...и е пратен там където е нужно...,объркали сте рейса...САЩ...са последната надежда на Човечеството!...ще ми наложите цензура ли?...успех!

563

Анонимен

преди 2 години

Викнете Балтов и Ботокса. Те са изявени експерти по пътната маркировка. Даже са се водили на Жипката на Дебелото шофьорче.

562

Радослав

преди 2 години

Въпроса не е в оставките, защото оставката е бягане от отговорност! Ако се докаже, че пътя има вина за ПТП-то трябва да се съдят всички в АПИ и министерството които са сложили подпис, че обекта отговаря на изискванията и, че държавата го приема във видът в който е! Трябва да има осъден и вкаран в затвора политик и държавен служител, че са прикрили кражба! Не искаме оставки, а осъдителни присъди! Да се съди за предумишлено убийство! Само така ще се почне да се слага край на корупцията в България!