26

Анонимен

преди 2 години

"Преход"ли се нарича това,една групичка от хора да заграби всичко което беше собственост на държавата и съответно на всички нас,същите тия хорица след влизането ни в ЕС ударно започнаха да усвояват парите идващи от там,а на хората който продаваха трудът си им остана единствено да си търсят по добро и по справедливо място за живот!Днес по времето и на тая криза берем резултатите от тоя прословут"преход"утре нещата ще са още по зле!

25

Гуню

преди 2 години

Нищо добро не донесе, и още не е свършила подмяната...

24

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков през 92-ра година в едно интервю си го каза: -Всичко добро, което изградих, го сринаха за един ден! И като гледам как управляват каруцата, конят сам ще избяга!

23

Анонимен

преди 2 години

Не е свършил сега започва защото се върнахме пак в комунизма с жалкия фигурант.

22

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Запада започва подмяна периферният елит с Харвардско ГМО с цел пълно обезличаване и претопяване на българите с което окончателно ще върне България в сверата на влияние на Русия!

21

Анонимен

преди 2 години

Преди 89-та година ни лъжеха, но ни беше спокойно! Сега пак ни лъжат, но не ни е спокойно!

20

Анонимен

преди 2 години

Не не е свършил прехода ,защото сега правим крачка назад към ДС и ком,унизма

19

IQ 3.14

преди 2 години

свърши. върнахме се на ниво края на осемдесетте - правителството на луканката. добре, че кеш мони и еврейчето ни вкараха в нато и ес, иначе бели талони за капачки, и зелени за 5л гориво , от януари.

18

Анонимен

преди 2 години

Преходът започна с управлението на Борисов.Корупцията,тарикатщината,шуробаджинащината,лъжата не са патент на ГЕРБ! Това е ДНК то ни и народопсихологията ни.Нашите корени са ориенталски.Подмолен и низък народ сме.Но с членството ни в ЕС и еволюцията на съвремието хванахме верния път с Борисов.Да,но бившите кадри много огладняха и се осверепиха,защото Бойкича ги държа далеч от кацата с меда.Извъртяха преврата,но се самоизчагъркаха.ПП трябва да скъса с Радев и да продължи по пътя на Борисов !

17

До 15.

преди 2 години

Нина твърдиш че нстегач по време на соца е по-зле от нстегач по време на капа?

16

Професор Ког

преди 2 години

Преход, да.преход към свободия и шириния!Веднага след 89-та година започнаха масови убийства, мутрификация на държавата, девалвиране в ценностите, показ на порнографията! Отстъп на политиците от българския живот и съображенията на гражданите! Всеки започна да търси милионите и да се обгражда с имоти.пръсваха се държавни пари -незаконно! И до днестова си стана Обичайно!

15

В.

преди 2 години

Аков-манекен и говорител дето ходеше с бели чорапки и карирано сакенце и Хумпарцунян - началник цех в началото на прехода дават оценка. Само Кумандира липсва.

14

Анонимен

преди 2 години

Тук при нас вече втора седмица не са вдигали кофите за смет, без майтап, ако това е промяната, изобщо не ми харесва.

13

SS

преди 2 години

Преходът НИКОГА няма да свърши ! Така грабежът ще продължава вечно ! НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ? Не разбрахте ли ,че пускайки бюлетината вие НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ НИЩО ! Като влезе Бг-я в ЕС мизерията изчезна ли ? Тя още ще се задълбочава Само почакайте ! ИМА ИЗХОД ОТ ТУНЕЛА ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Президентска република с президент Мангъров е спасението!!

11

Анонимен

преди 2 години

Когато започнат да ни управляват политици родени през втората половина на 70 -те и през 80-те г. тогава може и да си помислим, че нещата ще се променят. Днешните кандидати за президент са родени през 1963 г. и си им личи отдалеч, че носят белезите на миналото. И двамата са били отличници и натегачи в края на соца. Готвели са се за кариера в онова общество и държава, но времената са ги накарали да се приспособят. Въпреки това днес гласувах за един от двамата, защото е по-малкото зло.

10

izh

преди 2 години

Преходът свършва ДНЕС. Узаконява се и последните 30% от държавното имущество да преминат в ръцете на комунооигархията. От тук нататък политици от същото котило и ближещи комуно задни части макар и второ поколение. Един прокурор посегна на мутромилионерите на прехода и разбра силата на парите и слугинажа. Един министър председател си позволи да ги сритва да плащат данъци и му показаха, че наемната армия срещу заплащане струва по вече от морала на нормалните. ОТ ТАКАВА ДЪРЖАВА СВЕТЪТ НЯМА НУЖДА

9

Анонимен

преди 2 години

Като турчин мога да ви кажа че нашите турци днес имат нещо по-важно от изборите - тази вечер в Истанбул се играе дербито Галатасарай -Фенербахче Цялото им внимание е там Мачът ще се играе пред пълни трибуни - 50 000 зрители Изборите не са им интересни...

8

Влади

преди 2 години

За 32 години нещата НЕ станаха по-добри, нито по-справедливи. Нещо позволява развитие на корупция,бандити, мафия, монополи/картели, но не и на добри неща. Конституцията ли е виновна или нещо друго не знам , но не можем да се оправим и това е. Дали защото голямата агентура на ДС, респ. задкулисието всичко дирижира ? Защо другите страни от Източния блок дърпат напред, а ние тъпчем на едно място?Толкова ли сбъркан народ сме?????

7

Анонимен

преди 2 години

Стигнахме дъното с президент който изобщо идея няма какво да говори и как да се държи и с ухилени потомци на ДС които забиват самолета здраво с носа надолу.