153

до 164

преди 2 години

това вече се изтърка, кохто е срещу гробарите да е комунист, стар седесарски лозунг.

152

до 162

преди 2 години

гладуваш за Гррпжика получаваш Доганя

151

Анонимен

преди 2 години

до къде я докарахте гробарите, Корнела да ви спасява. Ужаст...

150

Гроби Таласомо

преди 2 години

Каквото и да каже, вече Корнелия, късно е, затова я предупредих още 2020 г., че Узунов дерибейства чрез Радев или масонската ложа "Слънце Ориент" гр. Пловдив се е устремила д аузурпира цялата власт в държавата. Не, знам защо, Корнелия иска редовно правителство, след като по този начин легитимира "Слънце Ориент" в управление? Формулата Корнелия е: призоваване за гласуване за Гержикя и несъставяне на редовен кабинет. Така, ще бъде блокирана "Слънце Ориент" гр. Пловдив и "Шалом"!

149

Бай Гроздан

преди 2 години

И каква е разликата със или без оставка пак е начело на БСП-то. И гласовете не са ваши,а на хората и затова могат да ходят където си искат.

148

Анонимен

преди 2 години

Всичко е под ножа ПП продължава падението, БКП, дъбъ и секви смотлявци. Само ГЕРБ е изолиран, защото почна да строи изоставена България наново.

147

Анонимен

преди 2 години

Корни не си ли беше тръгнала? Или се върна?

146

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 2 години

Таз *** що не вземе да се поскрие малко, ако иска партията и съвсем да не загуби гласове

145

аноним

преди 2 години

Голяма промяна идва като гледам бъдещите министри.

144

дедо от село

преди 2 години

Не гласувайте хора за мекерета ,които продават България заедно с ВАС!

143

ХП

преди 2 години

Нинчее..., кого лъжеш, ***??? Проблемъ у БСП-ту е, че сменихте идеологиятъ си и от Комунисти, станахте баш Капиталисти!!!! Даже ми съ струва, че и за социалисти вече не минавате...

142

анонимник

преди 2 години

Значи гласуваш за Киро и Асен пък ти набутват през мазето Христо Иванов.... евала тоя н.е.щ.а.с.т.ник ще се занули на следващите избори ама що трябва да се упражняват върху нас.

141

Анонимен

преди 2 години

Нито Радев ми е казал за кого да гласувам,нито Нинова може да ми каже,нито Бойко или който и да било друг.Нинова,Радев снощи каза,че хората не са крепостни селяни и всеки гласува според убежденията си.Престани да вменяваш на президента грехове,които няма.

140

Къш ма

преди 2 години

То да не и е Техноимпекс, че все по нейното да става.

139

Ха-ха

преди 2 години

Радев бил "пич"? Особено когато руския Поп му набиваше канчето! Ако Черепът не беше купил всички медии, и не беше платил на агитките миналото лято, сега Гешев щеше да се занимава с него!

138

Жан Виденов

преди 2 години

Промяната ще бъде голяма с министрите - Христо Иванов Бойкикев, една камара БСПари, пък за зам. министри какво са подготвили ще ви настръхне косата - всичко що е Държавна сигурност е там. Чудесна промяна - това исках аз. Другари, помните ли моята Виденова зима - уверявам ви, че ще ви се стори рай.

137

Анонимен

преди 2 години

Радев е пич,когото не можеш да шпляпаш по вратлето,както правеха с един друг.Всеки сам да си носи отговорност за своите провали и несбъднати мечти.

136

Анонимен

преди 2 години

Тиквички сте всички вие,дето гласувате за Радеф!

135

мукаси

преди 2 години

Истинският русофил може да се разпознае единствено по мощността на вибратора му.

134

баба мара

преди 2 години

ами ти чии проект си на сдс ли на иван костов на кои какво общо имашс бсп преди години си подаде оставката и след това я оттегли сега правиш същотонапусни бсп и не се занимаваи повече с политика още повече че имаш син в сащи не можеш да вземеш правилно решение по межд въпроси