27

Анонимен

преди 2 години

ДHEC, ако не се отървете по някакъв начин от злобясалите тpoлoве на ГЕРБ ще изгубите нормалните си читатели. Закрийте коментарите за 1 месец докато уволнят тpoлoвете на тиквата!

26

SS

преди 2 години

А какво да очакваме от харвардците ли ? Тоя филм вече съм го гледал ! С юпитата на една царска особа преди време ! Изобщо не очаквайте чудеса ! Или си мислите ,че учените харвардци ще направят мин.заплата пет бона и мин пенсия два бона ? И Бг ще стане Швейцария на Балканите ,както ви обещаваха в началото на 90-те ? НАИВНИЦИ !

25

Какво ви е

преди 2 години

Виновна Нинова. Машините на Радев и източиха гласовете да ги прехвърлят я на Мая я на КирКорчо. Ама тя не е ли чувала за косвени жертви. Ицето е по зле от нея ама виж то как се радва!!

24

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Бочко трети ден се е...скрил и нещо...мълчи.Много се...охарчи горкият за социолози да...надуват резултатите в негова полза и до деня на избора,си беше...сигурен победител.Сигурно е...едно,агенциите ментета...спечелиха,а Боко се фана за палците на краката и не може да предлага кабинет;ами за това мълчи.

23

Анонимен

преди 2 години

Тая К урнелия рресоли манджата - БСП и честност сложи заедно! Тя съвсем няма уважение съм никого, държи се надменно и хапе във всича посоки като бясно куче! Поне да имаше дотойнстно да се оттегли както трябва, а сега о.с.р. и това. ЖАЛКО И СРАМНО поведение!

22

ЕЙ , СОЦИАЛИСТИ...

преди 2 години

ХУНТАТА НА РАДЕВ , НЕ МИСЛИ ЗА ВАС.....А , МИСЛИ ЗА СЕБЕ СИ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ДС/бкп КАК ДА ОЦЕЛЕЯТ В ДНЕШНИЯ НАПРЕГНАТ СВЯТ!..НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ!ПОДЛО И МРЪСНО ПРЕДАДОХА НИНОВА ....А , УТРЕ ЩЕ ПРЕДАДАТ И ВАС !--ЗАПОМНЕТЕ ТОВА!

21

Анонимен

преди 2 години

Дедо тъй казваше, че голема дума, дребни пари и мек ##й, всеки може да извади !

20

SS

преди 2 години

Скоро време плъховете ще напускат партията ,защото вече няма далавера.БСП е стар ръждясал и прогнил кораб от който всеки ще бяга ! Следващите избори може да не влезнат в парламента !

19

Леле

преди 2 години

Това ще пребъде в историята-ЧИСТОТАТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ!!!Надмина и Винету?Нещо като лозунга от соца-Да не оставим нито една СЛИВА НЕОДРУСАНА.

18

Анонимен

преди 2 години

Како , японците при тези резултати правят нещо ,а ти дори дигаш глава и плюеш.......

17

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Който е истински "социалист"---НЕ ГЛАСУВА ЗА "ПРЕДАТЕЛЯ-БОЛШЕВИК" И ДИКТАТОРА РАДЕВ!

16

Социаглиcт

преди 2 години

Силата на БСП беше в Бузлуджанските кебапчета и гладните пенсионери ама Ковида ги редуцира и двете и БСП омекна, съответно Корнелия става поредния изгорял бушон на червените кукловоди.

15

Анонимен

преди 2 години

ОПГ

14

Стига бе,

преди 2 години

Г-жа Л-жа била честна ? Комунист, това е най-гнусната мутация на човешката природа. Комуниста и на сън да го пипнеш, пак ще те излъже или изманипулира

13

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Ако си честен и си комунист - значи не си уменАко си умен и си комунист - значи не си честенАко си умен и си честен - значи не си комунист.

12

Анонимен

преди 2 години

Коя истина е казала ?

11

Да

преди 2 години

Задържа се, защото разобличи далавераджията Радев.

10

Анонимен

преди 2 години

Верваме ти Нинова.Сами да не беше се омазала с техноимпекса

9

перо

преди 2 години

направете блокада на позитано и не я допускайте на работа. явно, че по друг начин няма да стане. Наглоста и егото и е на завидна висота.

8

Анонимен

преди 2 години

Ще остане в историята как яздеше бел кон ... Хаха