62

Сашо

преди 2 години

Ха ха ха.....

61

Хасан

преди 2 години

А къде беше ти , когато онзи ден дават по телевизията такива дето са ги ДОКАРАЛИ твоите "ортаци политици " да гласуват , а НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ ???? ЗАЩО НЕ ЧУХ реакция на нито един политик за това ????? Прав е 54 : От едни се отърваме , а ИЗПЪЛЗЯВАТ нови !!!

60

Анонимен

преди 2 години

Това дефакто не е проблем на гражданите а чисто Държавен проблем,понеже Държавата не може да се откаже от гражданите си родени в България и имащи българско гражданство по рождение а не по натурализация.В партия"Възраждане"грешат,като смятат,че това вота е недопустим.Това е още едно доказателство,че една партия е в състояние да съсипе Държавността и да предизвика социално напрежение.Затова Държавните институции трябва да са на нивото и да не са подвластни на популизма в партиите.

59

Анонимен

преди 2 години

И да се касира вота какво от това? Ако изборите бъдат повторени, Ердоган и опозицията му пак ще организират изборите и пак ще има толкова гласували. Проблемът е в изборното законодателство, за което трябва да благодарим на Чалгаря. Той винаги е работил за ДПС.

58

Анонимен

преди 2 години

Не го слушайте този руски диверсант промъкнал се в парламента благодарение на грубо манипулиране софтуера на машините. Там където е гласувано с хартиени бюлетини диверсанта няма и 1%. Колко от вас след гласуването с машината си прочетоха бележката дали съответства с това което пише на екрана? Някои все пак прочетоха и им се наложи да си изядат бележките или да ги скъсат и смачкат. Всичко е много хитро направено и нито можеш да докажеш какво си гласувал нито можеш да поискаш второ гласуване.

57

Анонимен

преди 2 години

Борисов отвори вратите на властта за организираната престъпност.Дойде време за дезинфекция и проветряване.Ако не го направим децата си ще ги гледаме дистанционно през интернет пръснати из белия свят.

56

haha

преди 2 години

някой ще каже "ама хората гласували и подкрепили", обаче повечето хора четат между редовете и не вникват в същината и когато някой им спусне 2-3 състоятелни неща и 5-6 грешни те виждат само тези които им харесват и гласуват анблок без да си дават сметка...

55

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че Ердоган ръководеше изборите в България. Нарушенията бяха показани и това е недопустимо. А нашите изселници, са едни хора, които са използвани и от ДПС и от Ердоган. Те никога няма да бъдат равнопоставени в Турция. Там са по обясними причини и ще бъдат употребявани цял живот. Не е нужна омраза. Те бяха принудени. Но срещу политиците трябва да се вземат законни мерки. В чужбина всичко е заснето и показано по медиите. Европейците са узумени от вмешателството на Ердоган. Това е истината..

54

Анонимен

преди 2 години

И какви български граждани са, след като не могат да говорят български ?!

53

КПСС БКП

преди 2 години

В Гърция НИКОГА няма да допуснат турска партия в парламента, новини на турски и джамий на всеки километър !!! Защо ние търпим това ??? Скоро ще имаме президент -Турчин, ако не вземем мерки !

52

Виктор

преди 2 години

Прибира електората базиращи се на омраза към Турция и Македония, срещу ЕС, срещу ваксини..На кой ли ми прилича..

51

Ken

преди 2 години

Когато докаже, че е еднакво отдалечен от Турция, Русия и САЩ, може да започна да му обръщам внимание.

50

haha

преди 2 години

До Анонимен еми би трябвало да разбираш че това са абсолютно несъстоятелни и популистки искания, ако има по -малко депутати и малка субсидия за партиите това означава по -лесно купуване на депутати, политики и партии.

49

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е нужна такава риторика,по простата причина,чеизселниците в Р.Турция са български граждани с двойно гражданство и те не могат да заемат отговорни постове в Държавата България и да създават псртии.Друг е въпросът,че те като всеки български гражданин имат право на глас независимо къде живеятА това не е техен проблем,защото би бил проблем и на всички останали български граждани живеещи извън страната ниИ те както всички други имат право да напускат и да се завръщат в България когато решат

48

Анонимен

преди 2 години

А какво ще се случи с референдума и обещанията на Слави? Къде са 1лв. на глас субсидия, къде са 120 депутати вместо 240? А? Мажоритарния вот?

47

айдееее

преди 2 години

отървахме се от психопатите воленчо,винкела,джамбаза....появи се друг,но със същите отклонения...

46

Ицо

преди 2 години

Този е позор. Как се хващате на толкова глу.пави приказки. Ето ви пример - щял да касира вота... не няма да касира вота и той го знае и всеки с малко мозък в главата знае че няма основание. Елементарен пиар си прави, без никакви работещи идеи, както всичко което казва. Това хваща дикиш при ракиените патриоти... но за мислещите хора е нелепо.

45

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не е нужна такава риторика,по простата причина,чеизселниците в Р.Турция са български граждани с двойно гражданство и те не могат да заемат отговорни постове в Държавата България и да създават псртии.Друг е въпросът,че те като всеки български гражданин имат право на глас независимо къде живеят.Ъ ова нее техен проблем,защоъо би бил проблеми на всички останали български граждани живеещи извън страната ни.И те както всички други имат право да напуснат и да се завръщат в България когато решат.

44

Зозо

преди 2 години

Копейкин за колко денги ще се продаде на Кирю, доканият гей Асан Василев и тъпкачът му Спецов ще каже ли? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

43

Анонимен

преди 2 години

Точно така! Само напред! Веднага, нарушенията дори бяха показани пряко по телевизиите.