228

провинция

преди 2 години

За бога Братя не купувайте БЪЛГАРСКОТО.Нека да фалират.Мястото им е при безработните такива алчни ***.

227

пепи

преди 2 години

Най ниска цена на кашкавал тип витоша в Испания - почва от 15 лева за килограм . Какви са тия цени които цитирате . Има carrefour.es - вижте там . А хубавия кашкавал в испания е над 20 лева за кило . Тоест почва от 10 евро . Какви са тия цени . Защо лъжете хората .

226

Цирк!!!!

преди 2 години

До До Цирк!!! Огледай се какво е направено,гледай фактическите резултати!Мноого ти се иска да е така!Преувеличаваш доста!

225

Ани

преди 2 години

Ами много хубаво. Цените двойни от ЕС, а заплатите тройно по малки! Пък за качество да не говорим... Ходим в Турция редовно да си пазаруваме - цените двойни и тройни по евтини. На касовата бележка ДДС върху храните е 8%. Как все ние сме на криво не знам.

224

Анонимен

преди 2 години

наи бедната наи нещастна наи болна наи неграмотна жалка територия б.лгаристан а цените нагоре нещо не се връзва в картинката

223

ЩО БЕ

преди 2 години

ТИЯ НОВИТЕ ИЗПРАЗНИХА И НАШИТЕ ЧЕКМЕДЖЕТА?

222

ВЕРА СУ

преди 2 години

ЧЕСТИТО ДРУГАРИ ВЪСТАНИЦИ! ПОБЕДИХТЕ И СТЕ ДОВОЛНИ ВЕЧЕ? СЕГА СИ ПЛАЩАЙТЕ! ОЩЕ НИЩО НЕ СТЕ ВИДЯЛИ. ЩЕ ВИЕТЕ КАТО КОЙОТИ.

221

Анонимен

преди 2 години

Заплатите са такива , защото всички мълчим . Протестираме за тока и за други неща , но никога за заплати . Преди време гърците така мощно се надигнаха , че ги чуха чак в друга галактика .Ние тука се плюнчим зали 325евро да е минималната заплата .Живеем в ЕС и трябва да искаме поне 1000 евро минимална , как ще го направят политиците си е тяхна работа , на тези цени и разходи , такава заплата и нито стотинка по назад !

220

Анонимен

преди 2 години

Хора - току що сметнах, че след нова година сметката ми за ток у нас от 80лв ще скочи на 200 лв !!! 350 квтч ми е потреблението. Някой друг правил ли си е сметка? Вярна ли е тази информация? (че 1МВтч = 500лв след нова година)

219

Juls

преди 2 години

Значи, докато основният тренд са ваксари, антваксъри, ковиди, сертификати и други от сорта за, които сме готови един друг да избодем очите, някак си тихомълком се развива второто направление по което ни кроят шапката. Затвориха атомни електроцентрали, европа е пред енергиен колапс, а цената на енергият литна, съсипваме си хранителната промишленост пак в името на зелената сделка, дайте да бастисаме кравите си че много *** и повишават въглеродните емисии, а защо да не си намалим и населението?

218

Solar Power

преди 2 години

Aми това е резултата от чегъркане и оставката на Гешев... вместо истинските неща. Здравния проблем, икономическата криза, бездомните кучета, мръсния въздух, демографската криза. Това с истинските неща а не да се тупаш с кой ще работиш и с кой няма да работиш :) Очакват ни още шокове ... а и следващата ковид вълна през февруари.

217

ттака си е

преди 2 години

ще ядем на тиквата сбръчкания ластун дълги години...

216

Анонимен

преди 2 години

Това е факт от години. Няма нищо общо с ПП или Радев. От времето на Тиквун още е така, ама тогава защо не се повдигаше този въпрос толкова ?

215

Ами като българите

преди 2 години

гкедат английските и немски крави и овце ще ядат и още по-скъп кашкавал и масло. И не само.

214

Очко и Тръпчинко

преди 2 години

Продължаваме промяната! Льотчика ни каза : С вас съм!

213

Важното е

преди 2 години

Продължаваме разрухата. Промяната.

212

До Цирк!!!

преди 2 години

А колко водни цикли уж направиха и Петрич се оказа без вода, Варна и Бургас бяха на ръба! Пречиствателни станции уж направиха за цял самосвал пари от Европа и пак морето ни е клозет! Колко негови авери си стоят палто по средата на национални резервати? А колко Цвъчки получиха даром апартаменти за да бутат други тикви напред? Тиквата направи за България само заеми и я разграби повече от башибозук! Ако управляваше добре нямаше да сме с 2 милиона по малко население!

211

До Цирк!!!

преди 2 години

И къде ги видя тези машини? И като са там какво? Двулентово пътче без маркировка, без мантинели, без паркинги, без телефон за спешна помощ НЕ Е ДОРИ ВТОРОКЛАСЕН ПЪТ! Я отиди в Гърция и виж с по малко пари какво направиха гърците? Магистрали, ама не нацепени като дирника на Свинетзила! Африканските страни имат електронно правителство, а *** ми праща някакви индивиди да броят хората като стадо ***! Всичко направено от Тиквата се описва с думите Национално Предателство!

210

До Цирк!!!

преди 2 години

Е разбира се, че ще спрат кранчето на тиквичките! И какво е направил Тиквондур освен да краде от работещите и да раздава на Младежкото БКП? Покажи едно нещо което да е направил като хората? Къде са фърколетите дето ги поръча от САЩ с което се опита да купи още време от господарите си? Къде е магистралата Русе - В. Търново която Свинетзила обещаваше да е готова до 2016? Направи къщи за гости на родата си, уреди си родата на държавна служба и толкова! По добре нищо да не беше правил!

209

Цирк!!!!

преди 2 години

До До Цирк....Но поне този,когото наричаш с какви ли не думи направи нещо!А тези,които дойдоха ни довършиха тотално. като се изразяваш,че ББ е грабил,то тези ни ограбиха тотално,и не стга,че нищо не правят,ами моментално-още от ПЪРВИЯ си ден спряха всички проекти и прибраха РАБОТЕЩИТЕ машини по пътищата-нещо,което е започнато,за добро на гражданите и развитието на страната.Тотална некадърност и злоба!