570

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНапротив, Т. Живков каза точно обратното, че той винаги е вярвал в социализма и Марксизма, но има само една лява партия за него - БКП, той не припознаваше БСП като партия на своите идеи и лява партия.

569

Анонимен

преди 2 години

чорапа изяде назначилите го.сеира продължава.

568

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ти добре ли си? Преврата и преминаването на България към западна Европа, се случи през 1986 година, ако приемем , че един завършил кадър-вишист с пет години стаж и на служба е бил на около 30 години през 1986г. , то днес той на колко години е? Смятай, бе! А ако сметнем, че поне 10 години работа са били необходими, за да специализира кадъра, след висшето си образование, то на колко години трябва да е днес?

567

Наблюдател

преди 2 години

Подава оставка ? Я пак добре си помислете хо хо хо и пак Баце и беше виновен другарите трябва паметник да му вдигнат !

566

Анонимен

преди 2 години

Радев не трябва да е президент. От както Феро Мустафа му начу.ка канчето това нее същият човек който избрахте първият път. Това е хамериканска ***. Вместо да озапти цените на тока и храната той ги пусна да летят. Правителството е негово всички лостове в държавата са при него а ни остава да падаме без парашути. Не това нее оня човек който вдигаше юмрука този стана краварска под.лога.

565

Анонимен

преди 2 години

Закривай те я тая бандитска партия

564

Честито

преди 2 години

Крайно време беше!... Следва бибитко жипков

563

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков в последното си интервю през 1997г. на въпроса от Стойчо Керев: "Ще станете ли член на БСП?" Живков каза: "Аз не знам колко партии има БКП". Казва го в персите 2 минути на интервюто.БСП е БКП и това дори самите социалисти го доказват като казват, че партията им е над 100 годишна. Какво очаквате от комунисm? Комунисmите кръв повръщат пари не връщат. Някои даже ядат разписки за гласуване.

562

Анонимен

преди 2 години

К.Нинова дс не обвинява за катастрофалния резултат служебното правителство, ИК,ген.Радев и ПП.Виновна е тя самата за неофициалното си съюзяване с ББ. Сега да си бере плодовете, а от БСП да изберат в рамките на 1 ден нейн заместник.

561

Анонимен

преди 2 години

БСП не е никаква социалистическа партия по своята същност. Това е нереформираната БКП - другари, ченгета, агенти на бившата ДС, които са много алчни за власт. Част от тях са в "Продължаваме Промяната" на върлия комунист Радев, който пробута Кекерчо и Кокорчо, за да си разиграва коня. Нинова обаче няма да прости предателството на т.н. президент. Тепърва ще има удари под кръста.

560

Анонимен

преди 2 години

Какви са тия к-и номера, как не те срам да забиваш нож в гърба на президента точно 3дни преди решаващия избор. Това жените сте големи предатели. Много българки изоставиха децата си и мъжете и пристанаха на богатите западноевропейци.

559

Анонимен

преди 2 години

чорапа направи за смях ортаците. браво на баш протестъра, всичко му лиже краката.

558

СМЕХ...

преди 2 години

ЗАКРИВАТ ВСИЧКИ "ПРОТЕСТНИ ПАРТИИ"----С ЛИЧНАТА ПАРТИЯ НА РАДЕВ---ПППП....ЗА ДА НЯМА ПРОТЕСТИ ПРИ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ВОЕННИТЕ ПРИСТАНИЩА НА НАТО И САЩ В КОНСТАНЦА И БУРГАС!!!!

557

Хемус

преди 2 години

Единственият свестен,който напусна навреме тази умряла партия се нарича Жан Виденов!

556

Анонимен

преди 2 години

Корнелия така се бореше срещу мутрите, че още 100 г. ГЕРБ щяха да са ни на главата!

555

перко

преди 2 години

Браво! Корнлия отбичи Радав с подкрепа за втори тур.

554

Анонимен

преди 2 години

Преди малко я попитаха за махането на Гешев и Цацаров и започна да увърта. Защо? - Защото е зависима, защото е част от статуквото и бе най-удобната за Боко опозиция. Затова сикаджийска мутра да построи до кучкараника и зайчарника си и краварник и да си я прибира в Банкя.

553

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че Боко и Цецо разрушиха и стъпкаха държавата стъпка по стъпка, това е просто кулминацията и последствията от действията и бездействията им, а колко хора бяха умишлено разболяни и избити през тяхното управление е отделен въпрос, предадоха и българските интереси, само чуждите изпълняваше Баце и резултата е скъпа енергия и скок на цените на всичко , при най-ниските заплати в ЕС.

552

3

преди 2 години

Борисов ,какво се ослушваш като глуха ***?!Само ти остана!Хайде хвърляй оставката!Вашето поколение си отива вече-каквото сте дали , дали сте -вече е време за пенсия!Чао!

551

Рекетьор

преди 2 години

Шъ фкарате Боцко у пандела, коги пръдне гущерът. Изпаднали сте ф пълна дезориентация и ошашавяне, а и още колко изненади ви чакат.... Lol