22

Анонимен

преди 2 години

Тия от итн сами си отрязаха зелките )

21

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо някой изобщо дава трибуна на тия измисленяци, социолозите

20

До prima

преди 2 години

Извода ти е изцяло грешен, точно като на пишман патриотите, ДПС взима толкова мандата на база ниската избирателна активност, ако хората гласуват 70 хил гласа са нищо, но като си останаха вкъщи, твърдите ядра решават

19

Тольо

преди 2 години

. До Веселин Намали амфетите Веско.

18

Социолозите

преди 2 години

Пак не разбраха за кого ще гласуват машините - трябва нова специалност да се създаде - Машинолози

17

Анонимен

преди 2 години

Жалко за БСП, много жалко, защото са добра и умерена партия, дано поне Радев да победи!

16

Анонимен

преди 2 години

Как ли ще се почувстват едноклетъчните фенове на копейкин,когато техния вожд си даде по наем задните бузки на ГЕРБ и ДПС?

15

Prima

преди 2 години

Да обобщим постиженията от Славун в политиката. Списък с постигнатото 1. Премахване на прага на секциите, сАндъците, както им казват, в страни извън ЕС. Резултат: ДПС с над 70 хил гласа от Турция и твърда трета позиция. Втора точка в списъка няма. Друг закон не се прие. Честито на гласувалите за клоуна последните два избора. И най-вече честито на ДПС и Доган.

14

SOS

преди 2 години

Каква криза,като изчезват. Умират старите хора,които подкрепят комунистите. Те са от селата или селяни,живеещи главно в областните градове и София. След 7-8 години,по тази причина ,ще паднат под 4 процента и завинаги ще са извън управлението.

13

az

преди 2 години

Абе къде отива на бунището, като тия канадеца и инзвънземното са техни ора, па са първо място?

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя защо не хване да се гръмне!?!?!? Това че БСП е в криза всички го знаят въпроса е, че и той предсказваше победа на тиквите, а сега пуска пушилек и едва ли не всичките му прогнози са се сбъднали.

11

дедо от село

преди 2 години

Първане,ти разбираш от политика ,колкото моят Станчо от балет! Ти навярно знаеш старата приказка че най-много се лъже по време на избори и на лов? И да не приказваме за кражбите на гласове и мандати! С едно компютърче става така че последният става първи и най-големият разбойник е избран за шеф на държава! Така че ти си един *** ц,,,рвул дето за нищо не ставаш, а си тръгнал акъл да даваш как да живеем.Ама нали партиите пари дават и сте там ,където са и париците!

10

Dumb people

преди 2 години

Ще има още доста да глаДуват като си избраха тези измамници. Вече ми е леко забавно.

9

Анонимен

преди 2 години

Хванах хванах сто шарана и една голяма мряна, триста едри каракуди, много много паламуди! Да живее царство Чалгария, промяната в хладилника и Революцията на масата!

8

Smart people

преди 2 години

Значителна част от българите гладуваха за умните, интелигентни, образовани и прогресивни лидери, като Петков и Василев, носители на прогреса и надеждата за по- добро.

7

Ехо

преди 2 години

Симеонов въобще не е Гербав. Грешиш човече. Точно такива грешки на природата като тебе избраха новите измамни месии. Славунчо си мислеше че фанал Господ за шлифера, ама не падна от високо . О тия нови зъбрьовци и очковци ще се изтресат още от по високо и яко и много скоро. Тежко на ограничените и немислещи българи. Сами се удавиха .

6

dmx

преди 2 години

"Меките електорати" са балъците, които не са в далаверата, но гласуват и такива нещо напоследък не достигат. Хора няма, дет се вика

5

До 1

преди 2 години

Този никога не е бил за ГЕРБ. По-скоро за ИТН.

4

М. Т.

преди 2 години

Да се премахне двойното гражданство ДПС, омеква.

3

Атака-0,47

преди 2 години

Сидеров-лошо ми е.