69

Вечежъумръотсмях

преди 2 години

Българския Г--аньо стандартно не е женен или е разведен, рядко има деца, бие ги и ги малтретира, пълен сексист е, и има 10 от "тънките" канали, които гледа, но иначе говори за християнски ценности и морал.

68

Браво на Орбан, но

преди 2 години

стигнахме дотам, че да викаме "браво" на човек, който отстоява правото на бащата да бъде мъж, а майката жена...

67

Анонимен

преди 2 години

Пушенето убива. Да! Убива! Според статистиката в САЩ броят на душевно болните и самоубийствата сред хомосексуалистите и LGTB обществата е неколкократно по-висок. Защо нищо не се говори как хомосексуализмът и новите ценности убиват млади хора не само духовно, но и физически? Дори в САЩ само 5-6% от населението се идентифицира с тези извращенци, но това се представя като масова култура и масово движение. Защо няма анти-реклами срещу хомосексуализма както срещу пушенето!

66

Костя Копейкин

преди 2 години

Унгария и България трябва да кандидатстват за членство в Евразийския союз при Саша Лукашенка и Казахстан. Българите, унгаpците и казахстанците са много близки народи, степни народи.

65

Анонимен

преди 2 години

Генетиката на западния човек се променя. Не повече от 4-6% се определят като хомосексуалисти, но процентът на младите хора сред тях е голям. Всеки 6ти американец в САЩ между 18 и 32 г. се идентифицира с тези общества. Децата се възпитават че така трябва, че така е правилно и под лозунгите на тази тоталитарна пропаганда хората на запад се превръщат в психопати. Правен е експеримент с деца: дава се на 6 деца да опитват храна, на пет сладка, на шестото солена и ги питат за вкуса - сладко, казват петте, и шестото гледа, гледа и казва - ами... сладко.

64

Хомосексиалист

преди 2 години

Европейския парламент прие резолюция провъзгласяваща Европейския съюз за свободна зона за ЛГБТИ. Декларацията е подкрепена от 492 евродепутати срещу 141 против. Американските учени са доказали с научни доказателства и с методите на науката, че хомосексуализмът е нормален.

63

Анонимен

преди 2 години

При комунизма бяхме другари. При деморацията няма другари, няма други, при демокрацията има уравновиловка и всички сме еднакви а не други, всички сме еднакви при демокрацията - и хомосексуалисти, и ***, и педофили, и няма нации и няма полове само 1% елит са по-различни и те най-добре знаят какво да правят с нас и как да управляват живота ни.

62

Хомосексиуалист

преди 2 години

Германските християни подкрепят гей-браковете и хомосексуализма, само пpocтата русофилка БПЦ не подкрепя подкрепя хомосексуализма защото е на управление от Москва!

61

Анонимен

преди 2 години

За сексуалните отвращения и религията на секса най-виновен е Фройд- той е издигнал дрогата и секса в култ- култ на покварени потомствено комплексирани атеисти. Той е дал оправдание на хората да не търсят изход от своето нравствено и интелектуално падение, а да се отдадат безпаметно на животното в себе си..

60

Точно така

преди 2 години

Действително един от стожерите на Орбан в Брюксел бе хванат в секс оргия... Всичко е лъжа и измама...Орбан е Тиквата в Унгарски вариант.

59

Анонимен

преди 2 години

В Шотландия децата на четиригодишна възраст ще могат да определят пола си в училище без нуждата от съгласието на родителите, съобщава вестник Daily Mail, позовавайки се на препоръките на шотландското правителство за началните училища. Съгласно тези препоръки учителите трябва да подкрепят и изслушват всеки ученик, който реши да смени пола си.

58

Анонимен

преди 2 години

Какво е това ЕС? Държава не е и съюз не е защото всички са се разделили на враждуващи лагери и си говорят на различни езици и изповядват различни ценности. Дори границите се върнаха заради ковид. Цивилизационните различия са прекалено големи. Очаквам разпад на ЕС до няколко години.

57

Анонимен

преди 2 години

Урбан е антибг и крие македониста и антибг Никола Груювски.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - "Бегай да живееш в "единствената нормална държава" - а ти ще не бегаш в САЩ миещ афроамерикански тоалетни за долари. Или няма виза, а? След 30 години навеждане със смъкнати raщи на САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

55

Анонимен

преди 2 години

Абе и там в унгария е пълно с такива кво се прави на ударен по целия свят навсякъде са целият свят е стигнал дъното деградация на обществото.

54

Анонимен

преди 2 години

50 % от бг живеят без брак и според Урбан са извън ЕС тогава.

53

И в България е така

преди 2 години

"Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак" - член 46, алинея 1 от Конституцията.

52

Факт

преди 2 години

Да не е нормално човек с ненормална сексуална ориентация да преподава в училище, най - бруталните серийни убийци са хомо

51

Анонимен

преди 2 години

В Канада осъдиха на 6 месеца затвор баща който отказа да признае "джендърния преход" на 12 годишната си дъщеря и да се обръща към нея в мъжки род.

50

Анонимен

преди 2 години

Абе много си харесвам тази от герб невяна митева.