111

Анонимен

преди 2 години

Е не случайно вируса иде от змии гущери и прилепи .

110

Анонимен

преди 2 години

Ако продължава така ще отнемат правото на ваксинирани да получават зелен сертификат, защото очевидно пренасят интензивно заразата а и голям процент боледуват. Ще се наложи някак да се отваксинират ако искат да излизат от вкъщи. Иначе ще се чака шестия - седмия бустер да ги отваксинира по естествен път.

109

До 129

преди 2 години

Ти просто несичовек, баце..

108

121 станал 119

преди 2 години

Защо нямам антитела?Всичко е тотална измама...

107

Анонимен

преди 2 години

А на рептилите им се вижда че сме много . Ама мрът и те защото не са свикнали на нашите ни земни вируси.

106

До 121

преди 2 години

Ходя навсякъде, завирам се сред куп хора по най-различни държавни служби, работя в затворен офис с 20 души вътре. Всичко живо около мен се разболя с положителен ПСР, аз антитела нямам...Науката да се обяснява!

105

Анонимен

преди 2 години

Е как защо? Защото ваксините "работят". Затова двете седмици се превърнаха в 70% ваксинирани, после в 80% ваксинирани, след това зелен сертификат и изискване за 100% ваксинирани и накрая с намаляване на срока за валидност на сертификата. Затова връщат мерките, защото ваксините "работят".

104

Анонимен

преди 2 години

Натъпчете ни с ваксини! 2 дози са малко. Никой ли не разбира?

103

Анонимен

преди 2 години

Вече се подготвя "обръщане" на зеления сертификат - да важи само за преболедували.

102

Един Българин

преди 2 години

До Смехурани Къде ги, бе? Къде ги тияв умрели от Ковид, а не "с Ковид"? И момчето от катастрофата и то умряло "от" Ковид! Аман от ***! Цяла Европа и САЩ се управляват от кръгли иди0ти. Да, сигурно има един или друг вирус, да сигурно от вируси се умира, но и от катастрофи се умира, че и повече от вируси. Защо няма организация да намалят смъртта от катастрофи, инфаркти и инсулти?!! Само ******нари!!! Ще качите Копейкин на власт ами ще го качите ако продължавате с глупостите!!!

101

Ковидкадзета

преди 2 години

В сайта на дейлимейл има рубрика - починал аниваксър на деня. Там го изтипосват със снимки и историята му. На снимките винаги са с нагли и подигравателни усмивчици. Ама ковида не им е простил, а? :))))

100

Мдааа

преди 2 години

A едни антиваксъри си свързаха с ваксината на един ваксиниран през блутута на телефон.... и земята е плоска... а един мармот завива шоколад....

99

Баце ви Билчо

преди 2 години

А бе то са видело накъде отивате заради пустите пари къде после ще се чудите как ще се стопят в ръцете ви.Поне хората да знаят,че личното отмъщение никой не може да отмени и ще има и страх от терор по улиците.Защо ли????Защото сега вярвате на пропаганди за които нямате доказателства. Които са,че неваксинираните само те заразяват и пълнят болниците,че ваксините ви вардят от ковида,че ще въстановите икономиката,че ще свалите цената на тока,че ще го дигате на 60г....

98

ГМО

преди 2 години

Не разбрахте ли че това е ГМО експеримент за развъждане на нова раса от биороботи като китайците??

97

До 112

преди 2 години

Явно живееш сам и не ходиш на дискотеки, както и не пътуваш с часове във влак. Оавен това не работиш в затворен офис с хора. Познах ли?

96

Анонимен

преди 2 години

Днес ръсиха яко нещо отгоре. Нискилетящи самолети големи . Толкова ниско не са летели до сега . Не повече от 3км височина. Минаха девет един до друг. Всичко побеля.

95

Марсел Попов

преди 2 години

До СмехураниНяма друг начин да се справим с бушмените освен с насилствена ваксинация + всеки влязъл в болница с друга болест да бъде ваксиниран тайно, уж че упойка, уж че някаква друга инжексия!

94

Аз

преди 2 години

Ивермектин, хидроксихлорокин и кортикостероиди... РНК препарата за който изнудват хората сега, няма връзка с общественото здраве... Това е общо взето..

93

Анонимен

преди 2 години

Защото са им фалшиви сертификатите.

92

Бил Гейтс

преди 2 години

Мерките и ваксините категорично работят по света, но не и в тази забравена България.. Целта е на ваксинацията е решаване на климатичната криза чрез създаване на ново общество от половинка златен милиард граждани обединени под обща световна власт.До тогава ще има ваксинация всеки ден ако трябва...