46

Анонимен

преди 2 години

Аз виждам само бъдещи камикадзета и терористи хвърлящи камъни по границата. Защо да ни е жал да ни превземат и убиват децата ни. Стига с тия еничари имаме си достатъчно благодарение на Мама Меркел

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Защото жабарите не си пазят границите.

44

Анонимен

преди 2 години

Падне ли Лукашенко от власт, бежанците ще влязат от Беларус в Полша. Западна Европа трябва да пази Лукашенко от падане от власт. Ким Чен Ун също пази Запада и Южна Корея от бежански поток от десетки милиони. Южнокорейците ще обеднеят от милионите бежанци.

43

Анонимен

преди 2 години

С умиление си спомням как докато строяхме оградата ЕС ни размахваше пръст и заяви, че няма да видим нито евро за нея. Като видяха, че нямаме желание да станем мигрантско гето, веднага почнаха да се озъртат за огради по европрограми ахахаха

42

ЕС е длъжен

преди 2 години

ЕС е длъжна да ги пусне - самият ЕС има закон, според който всеки гражданин от страна в която се води война има право да подаде молба за политическо убежище в ЕС. В противен случай излиза, че не спазва собсвените си закони.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 - Гоби е в Азия бе! За останалото си прав.

40

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

Еми даите да приемем цяла Африка и Азия и те повече няма да идват ! Ясно е че са хора НО или им се казва твърдо --места няма или те си идва ние си ги вземаме и така докато почнем да бъркаме Берлин със Багдат ,а Франция със Сомалия--- Аз за германците (сомалиици ) няма да мисля, но те мислят как да ни направят българи --сомалиици и то без да ни питат ! Така че поляците правилно си пазят народа от напастта !

39

Християнин

преди 2 години

Интересно е как пък бягат само млади мъже?! Няма жени, няма деца, няма възрастни. Явно се налага само на млади бойци да бягат.

38

Анонимен

преди 2 години

Ако Европа беше безсърдечна бежанците шяха да са държани в лагери кастрирани,чипирани и разделени.Годните за органи и труд на една страна а останалите депортирани някъде в Африка.Например Гоби.Там е топло да не мръзнат през зимата.

37

Анонимен

преди 2 години

Западна Европа обвиняваше Муамар Кадафи в същото. Че използва бежанците за натиск срещу Западна Европа. Сега няма Муамар Кадафи, няма диктатор, няма и виновни в Либия. Европа работи най-лесно с диктатори. Европа работи трудно с демокрации и унищожени от нея държави.

36

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко ги направи смешни, техните камъни по техните глави.

35

Анонимен

преди 2 години

Първо Европа не е длъжна на никого. Второ, някой го прави това нарочно с Европа, защото ни мисли злото.

34

хъхъхъхъ

преди 2 години

Хаха, Европа била безсърдечна, а мустачко ги пренася като картофи и ги пуска в гората на границата, за да ги ползва за изнудване. Доообре!

33

Анонимен

преди 2 години

Я вижте снимките обстойно. Това са талибани млади мъже само, тук таме някое семейство. Каква безсърдечност по точно

32

ЕС са лицемери

преди 2 години

ЕС са лицемери. Преди заплашиха Италия със санкции защото спира бежанците от Сирия, сега защо не наложат санкции на Полша защото ги спира? С Полша военни използват оръжие срещу цивилни, жени деца които спят на земята в студа и по законите на ЕС имат право да влязат в ЕС и да подадат молба за политическо убежище.

31

До Жалко

преди 2 години

про ста сви ня ислямска, родителите ти брат и сестра ли са както си е по стара ислямска традиция???

30

Ме

преди 2 години

До ЖалкоАми уважаемите господа бежанци, могат да седят в Беларус. Там, война няма. Щом като толкова искат в Германията, това вече не са бежанци а мигранти. Там, ЕС имаправо да не ги пуска ако не иска.

29

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, пак белите хора виновни. Няма бежанци, има мигранти.

28

До Жалко

преди 2 години

Жалкo e"съществуването"ти

27

Бг турчин

преди 2 години

Европейците обичат да се бъркат в чуждите работи и да демократизират трети страни. Могат да бомбардират училищта и болници заедно с американските си събратя и да събарят непослушни режими. Когато пълчищата бягат от тези нестабилни места в други страни са загрижени за правата им но ако им се развали спокойствието тогава показват истинското си лице. Загрижени са за правата на ромите в БГ например но навремето Франция ги изгони както и Швеция.