34

(-_-)

преди 2 години

Като припомняш, припомни и за гербавите за какво са, та утре да не се объркаме!

33

Гиб Мелсън

преди 2 години

Време е да се възродим и да се отървем от фашистките документи. Между другото това деня преди изборите да не се пише по медиите за партии е пълна глупост, при положение, че на ютюб всички български партии се накъсват да излъчват реклами днес в деня за размисъл. Собственика на ютюб ще *** кинти а нашите медии ще лапат мухите. Кой както си постеле.

32

Мартин

преди 2 години

Само, че иглениците на две дози зомбрират в стаден идиотет. Сериозен страничен ефект на мозъчните клетки. Ако въобще са ги имали.

31

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен33НЕ СЪМ ПРОТИВ ВАКСИНИТЕ НО-КАТО СИ ТОЛОВА ОБРАЗОВАН-КОЙ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ ПО ДЪЛГО ВРЕМЕ?-ВАКСИНИРАНИАТ ИЛИ ПРЕБОЛЕДУВАЛИЯТ???-АЕ КАЖИ ТИ ОТИ СИ МНОГО УМЕН.

30

Анонимен

преди 2 години

неее зеленият чорап трябва да е преизбран.изборите трябваше да се отложат.

29

Maртин

преди 2 години

Медицински терористи! Няма да си бодем препаратите Ви менгелски.

28

Мъдуран

преди 2 години

Ами тея шапшали можеше да не допуснат да се стига до пандемия ,но ни убеждаваха ,че е безопасно в началото да допускаме китайците да си обикалят . Така ,че за мен СЗО е най безмислената организация

27

SHEFA

преди 2 години

До ДО 20 НУМЕР-КАКЪВ МАНГЪРОВЕЦ СЪМ АЗ КАТО ВЕЧЕ СЪМ ГО ПРЕБОЛЕДУВАЛ БЕЗ ДА ЗНАМ-СА ДА ИДА ЛИ ДА МЕ БОДАТ С ИНЖЕКЦИИ???-ДА СЕ ВАКСИНИРАТ РИСКОВИТЕ НЕПРЕБОЛЕДУВАЛИ ИЛИ ДА СЕ САМОКАРАНТИНИРАТ.АКО ИСКАТ.-НЕМОЖЕМ ДА ЗАТВОРИМ ЦЯЛ СВЯТ.-ЩО ЧЕ ЯДЕШ БЕ КУ.ЕЕЕЕ?

26

Анонимен

преди 2 години

До 31 Критичното мислене някак не се връзва с ниската образованост, каквато се демонстрира във всеки втори пост тук..

25

Анонимен

преди 2 години

Биологичното оръжие сте миризливите невежи разпространители на руската антипропаганда тук.

24

Анонимен

преди 2 години

В момента се води кампания за усмиване на всеки които мисли критически и които не е с тях .."хората били *** , страх ги били от чипиране , щели да ги следвли"и тем подобни глупости дето няма нищо общо със страха на хората които са с критично мислене.

23

Анонимен

преди 2 години

СЗО препоръчва "широко използване на маски, спазване на социална дистанция, добро проветряване на закритите пространства, избягване на събиранията в малки пространства и работа от къщи", а те въвеждат ограничения със сертификати - мярка за най-нерисковите хора, която не повлиява covid случаите...

22

Анонимен

преди 2 години

До Ken - на тия отгоре не им пука дали случаите ще намалеят - сертификатите и задължителното бодене остават! Проблемът е, че уфтсете не могат да го видят, понеже все още се случва далече.. на има-няма 1000 км... но уфтсете спят.

21

Ken

преди 2 години

А ако случаите намаляват, какво да се прави с мерките ? Не питам за конкретна държава.

20

Анонимен

преди 2 години

До 20...комшията ти Кольо кой знае кво е зобал ама ваксината му е виновна хаха

19

Зелен Чорап

преди 2 години

От понеделник локдаун!Зорът е овчиците утре да се изтропат в урните и лабавото свършва!!!

18

(-_-)

преди 2 години

Хора умират от как свят светува. При на проблемите идват от болно население и скапана здравна система. А това за рахатлъка си отговори сам, като си зададеш въпрос кой точно разваля какво?Ето ти едно число върху, което можеш да помислиш: за целия период на ковидиотията у нас са загинали 352ма от възрастовата група от 0 до 39 годишни.

17

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ако бяхме въвели шведксия модел отдавна да сме забравили и за маски и за сертификати. Но Винету ни плашеше, че шведите били бабаити а нашите мерки са най-яките мерки.Ако се премахнат всички ограничения, тези които са най-много умират от този вирус ще се ваксинират на секундата без някой да ги увещава. Но нали има мерки, за какво да се ваксинират. Те мерките ще ги пазят за години напред.

16

Анонимен

преди 2 години

Комшията Кольо крика бивш борец и щангист,ритна камбаната след втората доза на пфайзер..

15

Анонимен

преди 2 години

Не може частна фирма като тия гадове от СЗО да нареждат какво да правят държавите ,ако незнаете Тръмп им беше спрял субсидиите )