129

Анонимен

преди 2 години

До 145 Профилът във Фейсбук отскоро е деактивиран. В LinkedIn вероятно и там. Напълно нормален човек изглежда.

128

Истукан

преди 2 години

Някои мъже не заслужават жената си.

127

Анонимен

преди 2 години

До Профила на мъжлето.... В Гугъл не го изкарва. Напиши му имената на профила, за да го търсим направо там.

126

До 137

преди 2 години

Не всички са социопати като теб. Айде изчезвай и повече недей да пишеш. Това, че те е страх да излезеш от вас, е болестно състояние и ти трябва лечение.

125

Анонимен

преди 2 години

Сега ще го таковат в затвора, дано да издържи и да не се самоубива...ужасТ

124

До 139

преди 2 години

Тоа па, компаньонки. Не те ли е гнус бе, бляяа. Повръща ми се, гнус.

123

Черни услуги

преди 2 години

Бе този бива ли така да я трепе! Ако толкова искаше да я убие, трябваше да се обади, баба ми щеше да й спретне една черна магийка, щеше да я изцеди, по болници, по лечения....и накрая пак щеше да издаде фира!

122

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Когато Рачков и Мара бяха само любовници Петко(мъжа на Игнатова) им беше пратил в Нова колет с шампанско и бонбони да почерпят колегите.Рачков беше напълнил памперса,щото Петко си е мутра.И кво стана?!? Взе си я Мара,направи я богата и известна,а тя за подарък му сложи рога и на него мастията с ***.Абе вода и жена тръгнат ли спиране няма, ама струва ли си заради тая да гниеш в затвора, вместо да я осъдиш и да си гледаш детето.

121

До 39

преди 2 години

Имотите явно, да няма за снахата, да не им вземе имотеца.

120

Истукан

преди 2 години

Какви извратеняци има. Женят се, а после си очернят сами живота. Аз като съм сам, няма кой да ме закача, а и не ламтя да се женя. Ползвам компаньонки. Ама такова чудо да убиеш жена си, не бях виждал. Да не се е женил тогава. Да ползва като мен услугите на компаньонки. Откъде се извъди този изверг?

119

До 133

преди 2 години

Жената не е отивала на работа. От 4.5 години съм хоум офис и работя когато си искам, но аз съм частен случай. В 18.00 не е безопасно навън, в днешно време. Това и написах.

118

Профила на мъжлето

преди 2 години

Активен е, не е изтритhttps://facebook/DaddyyOui

117

До 132

преди 2 години

Това е психопат, израстнал в семейство на психопати. Както се разбра също така, бащата на този психопат е от герб и бивш служител на милицията.

116

До 132

преди 2 години

Оди да му го подържиш малко, та да го утешиш.

115

До 122

преди 2 години

6 часа вечерта не трябва да се излиза? Че то стандартното работно време е от 10 до 7. Хората да не ходят на работа, защото се стъмва????

114

Анонимен

преди 2 години

Горкият човек, за една жена живота му замина.

113

Василев

преди 2 години

В 95% от случаите,когато има убийство,поръчителят или извършителят имат общи снимки с жертвата.Който не вярва да провери!Агент Джон Смит цру

112

Анонимен

преди 2 години

На мен ми прилича на тормозена, измъчени очи.

111

Много ясно че

преди 2 години

Така наречените приятели не са психолози те виждат усмихната Ети и си мислят дете работа значи са щастливи. Но Орлин определено е имал сериозни дефицити. Както виждаме, наследени от родителите..

110

Анонимен

преди 2 години

Абе на снимката са вижда, че има палави очи момата, изглежда като купонджийка от 12ти клас дето посреща джулая на брега след цяла нощ запой и танци. Даже май и торбички под очите има и то на 33.Не бих я взел за съпруга,но не бих я затрил.Събирам яки доказателства за изневяра,наемам железен адвокат и не само детето ще спечеля, Ами и майчински ще ми плаща.