205

Стария Джо

преди 2 години

Аз затова профилактично си пердаша мойта Пепа, че да не си го и помисля! Тя не че е манекенка ама вкъщи нема равна

204

Анонимен

преди 2 години

То беше ясно, че нещо й се е случило. Да почива в мир ! Ама този е тотална откачалка, ако наистина е имала друга връзка, да я зареже и да си продължи живота. Най-малкото заради детето му това деяние е непростимо.

203

Ники

преди 2 години

Този Анонимния дето е коментирал, че момичето си е заслужило смъртта е причината за да се случват такива неща в тая държава. Мъже с малки ***, комплексирани и страшно прости! Анонимен, аз съм жена, но съдейки по думите ти сигурно аз ще те смажа, съдейки по миниатюрна та ти жалка душица. Майка имаш ти *** долен. Силен, ама анонимен! Страхлив ***!

202

Милен

преди 2 години

Грешите, ако мислите че само ревност може да е причината... Представете си цял живот да блъскаш от сутрин до вечер, всичко изкарано се влага в жилище за семейството. В един момент решавате да се разделите и се оказва, че жената получава апарт, за да гледа детето я него.... И ти си просто на улицата, без нищо. Просто един ден ставаш от леглото и нямаш нищо. Не на всеки може да му издържи психиката, особено ако добавим и някакви скандали и заплахи, или жената да е причината с някоя изневяра.

201

До 239

преди 2 години

Ти първо помисли, после пиши! Никой не говори колко мъже е имала преди брака, а с колко е сложила рога на мъжа си по време на брака!

200

До 246

преди 2 години

Ахам..ти познаваш хората, ситуацията...знаеш кой с кого е бил и т.н.И за теб е най нормално някой да убие друг...ей така...защото му изневерил?Ако изобщо това е ситуацията.Ноо...държиш да споделиш на всички аабборригентското си мнение?Макар че, сигурен съм аборриггените са по умни от теб

199

Анонимен

преди 2 години

Затова много от младите двойки живеят без брак. Мъжът изкарва парите и е собственик на имота. Жената знае, че ако иска сигурност, пари и покрив, трябва да е вярна! Никога не се женете за красива жена.

198

До Дева

преди 2 години

Много си долна! Който иска да ходи по мъже, се развежда по взаимно съгласие, а не слага рога на мъжа си.

197

Анонимен

преди 2 години

Тук коментират предимно някакви не ан дер..талци

196

Анонимен

преди 2 години

Представете си следната ситуация: тая ти изневерява най-нагло пред очите със сто мъже. Заплашва те, че ако поискаш развод ще се изкара жертва на домашно насилие и ще ти вземе детето и апартамента. А ти си стар, беден мъж. Оставаш на улицата. Без дете, без дом. Не се заблуждавай по хубавото личице на тая от снимката. Много често зад такова хубаво лице се крие жестоко и безчувствено чудовище. Така че тая може да си е заслужила смъртта.

195

Няма значение

преди 2 години

Колко много оскотели неандерталци на едно място и утре ще идете да гласувате. Това обяснява не само домашното насилие, но и жалкото положение на народа ни.

194

До 243

преди 2 години

До АнонименКакво лошо има в това да остане в апартамента ? И да дойде там друг. Ти като не си си свършил работата като мъж, естествено, че ще останеш сам. Този свят е за силните, не за комплексарите, които си стискат имотчетата между гащите.

193

Анонимен

преди 2 години

"И жена ми не е била само с мен, но не съм тръгнал да я убивам и да я слагам в куфар!!"така казваш сега, но ако ти каже че се развеждате, тя остава в апартамента с децата, които съда ти разрешава да виждаш 1 път в седмицата. После мазен млад и богат тъпкач се настанява в твоето жилище а ти живееш под наем, продължаваш да изплащаш апартамент и усещаш че си стар, провален и никоя друга жена няма да се хване с теб?

192

до 228

преди 2 години

До АнонименЗнам кой си.

191

До 239

преди 2 години

До АнонименИ тебе ли да приберат, бе, алтак.

190

Истината

преди 2 години

Искам след мен всички да си зашиват ***:)))

189

????

преди 2 години

Ясно е , че не е била само с един мъж, тя коя жена е била само с един мъж, аз не знам такава!!Вие в 13-и век ли живеете??И жена ми не е била само с мен, но не съм тръгнал да я убивам и да я слагам в куфар!!

188

Анонимен

преди 2 години

Пуснете хората на свобода! Кой знае тази как ги е тормозила и с какво ги е заплашвала.

187

Бачи Кико

преди 2 години

Ей така с една преди година се залюбихме...Страшна мацка - лафа ни вървеше, пиехме си бирата заедно. И се стигна до кекса, Ама без чувства нали? Да бе много ясно! И след месец два почна да ми пише посред нощта.Веднага прекратих преди мъжа и да е разбрал.Жените не са като нас, при тях няма САМО секс - рано или късно нещо в платката им избушва и тогава почват драмите.Така,че ако жена ви изневери и ви каже беше само секс хич не се връзвайте и не прощавайте.

186

КОКОРЧО ОПУЛЕНИЯ

преди 2 години

ПО ДОБРЕ Е САМ ДА СЕ ОЧИСТИШ ЩОМ РЕВНУВАШ. ИНАЧЕ СЛЕДВА ПАНДИЗ, БУЛКА НА НЯКОЙ ЯК РОМ И СЛЕД 10 ГОД. И ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ЖЕНАТИ ЩЕ СЕ КАЗВА ГОШО?