478

Анонимен

преди 2 години

Преди от телевизора не слизаше, а сега ПИШЕ от фейсо без нито една снимка. Повечето тук гледам се вързаха и някак пропуснаха да обърнат внимание че се агитира , ей така между другото за трета игла

477

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксъри, стига творчество! Време е да приемете факта и да се примирите със съдбата!

476

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Най-добър е е естествения имунитет, защото се среща с целия вирус и това е завинаги."И затова всяка година има боледуващи от грип, нали? :D

475

Анонимен

преди 2 години

по- скоро заглавието трябва да е следното -Аватарът на Ангел Кунчев проговори от социалните мрежи " .Все пак още никой не го е видял на живо .Така ,че съмненията относно това дали е на този или онзи свят остават.Дайте по- убедителни доказателства ,не някакви постове и стари снимки.

474

Баш селянин

преди 2 години

Кунчев погиб из ковида. Змрял от грипа. Гушнал букета.

473

Анонимен

преди 2 години

Кунчев: Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.×××× ××××× ×××××× Сори, ама това звучи като брътвежи на не особено адекватен човек. И не са думи, които биха излезли от устата на Кунчев. Знаем го, че говори нагло, клиширано, семпло - да, но не и като изпаднал в делириум за поредната игла. Май някой в бързината се е престарал с ентусиазма да възхвалява ваксинирането...

472

Сега питаме

преди 2 години

Кога се върща на работа? След като е ок,за което браво, минал е лек ковид кога се връща на работа?

471

Анонимен

преди 2 години

Пиар акция заради изборите. Хората малко се успокоиха от стреса на калинките. То бива всекидневен тормоз за которнайсет хиляди заразени. Още много стотици починали. Спрете се бе хора, вече няма кой да ви вярва. Кунчев идва сезонен грип, вземи се с него и се скрийте с вашите истерии!!!!

470

обективен

преди 2 години

Да внеса едно пояснение снимката над статията е стара същата снимка е качена и на статия "Ангел Кунчев е предложил забрана на масовите мероприятия на закрито"публикувана на 30 08 2021 в10 54ч в бнр новини . Така че, ако не си гушнал букета поне си качи актуална снимка .

469

Анонимен

преди 2 години

ие искахме да признае, че е боледувал а не да уммре бе кунчо не е лош човек защо да му мислим лошото гони си заплатката по-добре бойко да си иде

468

Анонимен

преди 2 години

Днес погребваме на антиваксърите надеждата в затворен ковчег!

467

Анонимен

преди 2 години

"Къде са сега тези дето все питаха къде е Кунчев? Защо се крият?" _____ ______ ___ Че защо трябва да се крият? Какво се е променило с няколко качени незнайно от кого изречения във ФБ, в изясняването какво се случва с Кунчев? За мислещите - абсолютно нищо. За плоскомозъчните - могат да са спокойни, техният гуру Кунчев им праща виртуален хабер, и това за тях е достатъчно.

466

НЕКОЙ

преди 2 години

Първо: Как така лек ковид вече цял месец ? Второ: Защо не се покаже на живо, защото преди УЖ ковида не можеше да го махнеш от студиата. Трето: много хора лекари говорят, че наистина е мъртъв и се крие, защото ваксинационната кампания ще спре.

465

Анонимен

преди 2 години

кунчо не сме глупави затова не вярваме на лекари всички сте мошеници Лекарят на годината доц. Александър Оскар източил 178 000 лв. от НЗОК лекарите не са ваксани на 80%, а карат нас затова вакснирайте се вие

464

Анонимен

преди 2 години

На всички недоброжелатели да съобщя, че съм добре. Изкарах само леко раняване и се възстановявам. Ваш Христо Ботев. Интервю искаме интервюююююю. Всичко друго е лъжа.

463

Василев

преди 2 години

Китай създаде първата 5G Мобилна система, а това си е чист изкуствен интелект, който обобщава, систематизира, анализира и на базата на който се правят краткосрочни и дългосрочни стратегии във всяка една област от обществения живот!!!И веднага беше пуснато микробиологичното оръжие ковид!!!Агент Триша Барнаба!ЦРУ!!!

462

Анонимен

преди 2 години

Очевадно че ваксините не помагат. Ходиш да правиш пиар без маска и за това си заразен.Дистанция и кратко време за контакт, това е формулата. Но ти като ваксиниран се мислиш за безсмъртен?!

461

Ваксиниран

преди 2 години

Антиваксърите са разочаровани, нещастни, объркани и уплашени, което мен напълно ме удовлетворява! Много се радвам!

460

ъъъ до 527

преди 2 години

Не, не се пукаме. Ако имахте поне една гънка, вие щяхте да се пукате от яд, защото ние още малко ще намаляваме и ще стигнем крайния си брой. А след това сещате ли се кой ще бъде отново наред?

459

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам