83

Никк

преди 2 години

Да си ги интегрират ромите, и дано не се върнат повече никога в Бг

82

Анонимен

преди 2 години

Ами какво се оплакват да ги "интегрират", нали са много добри в това.

81

Анонимен

преди 2 години

Всъщност, голямата част от парите на емигранти, които идват в България са именно от ромските общности. При всичките им кусури, те имат изключително силни семейни връзки.

80

Анонимен

преди 2 години

Алооо Швабитеее, нали бяхте големите интегратори и ни размахвахте пръст. Хайде сега покажете как става точно !!!

79

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, да бяхте написла статията правилно Германци се иплакват от ромите, те отговарят: Ние внасяме живот тук

78

Анонимен

преди 2 години

Айде да видим как ще ги интегрират

77

Анонимен

преди 2 години

Очевидно е, че иде реч за необразовани българи или роми, които са ненужни навсякъде освен като роби ... ако бяха заети с нещо градивно нямаше да имат време да чоплят семки на улицата. Германците са расисти и с право!

76

Чалхан Селимов

преди 2 години

Никой не ще да сажителства с балканския плешив тарикат Гане

75

Зоро

преди 2 години

Бюългарите замърсяват, българите вдигат шум, българите .... Накрая си дойдохте на думата, че са ***.

74

Анонимен

преди 2 години

Римляни :)

73

Mdaa..

преди 2 години

Това са баш българЕ !Заради точно такива, ние българите имаме проблеми..и то не само в Германия но и в собствената ни страна..

72

Анонимен

преди 2 години

Българи и румънци друг път. Фейк.

71

Анонимен

преди 2 години

капитализмът се основава на пазара , а пазара е населението , колкото повече население имаш толкова повече печелиш , националността и цвета на кожата нямат никакво значение , единственото важно са цвета на парите , колкото повече толкова повече .

70

Анонимен

преди 2 години

"По времето на соца ако кажехте на някой да ходи в чужбина да слугува на чужденците щяха да ви се изсмеят. Хората си мислеха, че там ги чакат с отворени обятия, а лошите комунисти са затворили границата и не ги пускат да се развиват на запад. Е, сега се развиват на запад - чистачи, миячи, слуги." ---------------------- Моите приятели пък масово завършиха магистърски курсове в добри университети, повечето в Европа,, имат добра работа и пращат доста на близките си! Не съдете само по вашите близки!

69

Waffen SS

преди 2 години

Описана е една представителна извадка на лОмпен-*** от всякакъв етнос.Тук специално срамежливо и в тон с евроТейските изисквания не се споменава,че става въпрос за ГиЦани.Същата дейност,която вършат в Германия щяха да я вършат в България,но там са по-добре платени.Нали никой не си въобразява,че те са специалисти по микровълнова техника,астрофизика,ектроника и роботика.При командировките си на запад от Загреб често съм срещал такива.Щом разберат,че си българин стават сервилни и алчни

68

Анонимен

преди 2 години

В НАЧАЛОТО НА 90-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК,ОКОЛО 1 МЛН. НЕМЦИ ОТ БИВШИЯ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ СЕ ВЛЯХА В НАСЕЛЕНИЕТО НА ГЕРМАНИЯ...НИКОЙ НЕ УСЕТИ,ЧЕ ИМА ТАКОВА ОГРОМНО ПРЕСЕЛЕНИЕ.И В МОМЕНТА ПОВЕЧЕТО НЕ ЗНАЯТ НЕМСКИ А САМО РУСКИ,НО ВЪПРЕКИ ТОВА ТЕ СА ПЕРФЕКТНО ИНТЕГРИРАНИ...А ТУК НЯКАКВИ 10-НА ХИЛЯДИ ОТ СТОЛИПИНОВО СЕ ЗАСЕЛИХА В ЦЕНТЪРА НА ДОРТМУНД И ВЕЧЕ ОБЪРНАХА ДЪРЖАВАТА НАОПАКИ...

67

Анонимен

преди 2 години

Що бе на цвят са като брадатите лекари и инженери, но па са си европейци що сакат дойчовците от тЕх.

66

Анонимен

преди 2 години

ПРЕДИ МЕСЕЦ СЕ ВЪРНАХ ОТ ГЕРМАНИЯ...РАБОТЕХ В ЕДНА ФАБРИКА В БАВАРИЯ,В КОЯТО РАБОТЕХА И МНОГО ГЕРМАНЦИ НАРАВНО С РАЗНИ КОСОВАРИ,НИГЕРИЙЦИ,ПАКИСТАНЦИ И Т.Н. А ШЕФОВЕ БЯХА ТРЕТО ПОКОЛЕНИЕ ТУРЦИ...РЕДОВИЯТ ГЕРМАНЕЦ Е БУКВАЛНО ДО СТЕНАТА,МАСОВО СЕ ДРОГИРАТ И ПИЯНСТВАТ...

65

Анонимен

преди 2 години

waz bismarkstrasse gelsenkirchen bulgarien - напишете в гоогле и ще видите, че поне два пъти във всеки месец през 2021 излиза едно и също заглавие. Последното е от 2.11.2021. Ами облагородете ги и ни ги върнете в знак как да го правим и ние! Ако не го направите сте фашисти - става въпрос за германците де! А от друга гледна точка трябва да сме благодарни на нрв че ги прибира и разтоварва малко България!

64

Shark

преди 2 години

Интегрирайте ги тези "българи" бе. Ние не можахме, дано вие да успеете