106

Анонимен

преди 2 години

случйно, този път да има факти за Младен Маринов, или полицията не разпалага с факти, а ползва бабикяновите ФейкНюз или събира инфо на Женския пазар от Агенция ЕЖК... защото от тази Агенция излязоха факти как ти, рашков си пиеш пиенето с Маджо

105

български избирател

преди 2 години

Който търси намира,а който не търси отговаря кат пРАШКОВ...!

104

Ехооо...айларипиии..

преди 2 години

Рашкооов...намали пиенетоооо...и ще намериш даннитеее...!!!

103

Ха-ха-ха

преди 2 години

Дамаджан ЧашкоФ - Всичко е ок! За другите машини, които са скрити знам, само аз...

102

Рашков-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф и Рашков са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

101

и това каза

преди 2 години

Рашков: Има данни, че Младен Маринов е поддържал връзки с Митьо Очите, Маргините и доста други. Отнемането на лиценза на охранителната фирма Делта Гард е твърде закъсняло действие от страна на Главна дирекция Национална полиция, като ръководството на фирмата е имало обща дейност с бившия силов министър Младен Маринов, който е имал контакти с криминалния контингент. Това заяви пред журналисти в Кърджали вътрешният министър Бойко Рашков.

100

Радеф потъва

преди 2 години

Зеленият чорап Радеф ни наложи зелен сертификат. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...

99

хаха

преди 2 години

Рашката сега ще изкара, че някои си е купил стотици машини за няколко милиона, за да гледа телевизия на тях сигурно.Пародията продължава. Това ми напомня за една случка, дето бяха хванали преди време крадец на автомобил и той беше казал, че само е влязал да не го вали дъжда ...

98

Анонимен

преди 2 години

Ама не бе, не са за манипулации на вота! Това са машини за пуканки - за да има достатъчно за всички на първия ред на шоуто на Радев, Кирчо и Кокорчо!

97

Гешев, къде си?

преди 2 години

Имаш материални доказателства за внесени машини и логично подготвян саботаж на изборите в полза на Чорапа. Знае се кой е внесъл машинарията и на коя партия е симпатизант. Там търси заровено кучето.

96

Проверяващ

преди 2 години

Точно главният манипулатор, Рашков Дамаджаната, казва , че няма манипулации !!!! Е, и всички му вярваме ! Ами, после да не си късат ризите тези с високите сметки за ток и гладните покрай кофите ! А пък бензин всеки ще пикае , но няма да може да си купи.

95

хи-хи-хи

преди 2 години

Нямало данни за празна дамаджана...

94

1

преди 2 години

До Dinosaurus; напротив, ако фалшифицират изборите и радев спечели, герб няма да съставят правителство и чашков ще продължи да управлява като служебен министър.

93

е ле па тоя

преди 2 години

И той като Каскета нямал данни...!!!!!

92

1

преди 2 години

Някой вярва ли му на тоя алкохолик. На него ДС му е наредила да охрянява машините и да организира най-голямата фалшификация в историята на България. Целта е Радев да спечели, да не се състави правителство и Радев да управлява със служебното. Радев закопа България с 3 млрд дълг за 6 месеца. Инфлацията се развихри, цените скочиха. Ако остане на власт не ми се мисли какво ни чака.

91

Анонимен

преди 2 години

Я малко по надолу прочети каква е връзката на Киро измамника с шефа на Сиела, прочети.

90

енчо

преди 2 години

Странното е, че точно седмица преди изборите фирмата реши да вкара допълнителни машини. Тя отдавна е знаела колко машини са нужни и каква бройка трябва да поддържа в резерв. Така, че явно нещата са нагласени, за да се създава впечатление, че се прави нещо скрито и да се откажат хората да гласуват.

89

Анонимен

преди 2 години

Фирмата доставчик и ГЕРБ са стари апапи. Това е игра на ГЕРБ, да вкара някакви машини от тук от там за да може да се намали доверието и да се гласува на хартия, също и да може да обжалва изборите после. Фирмата доставчик има да връща услуга на Бойко.

88

Манипулатор

преди 2 години

Дамаджан/офф отново е във вихъра си. Започнал е разследване, което тече, уточнява и доказва, но инвестигаторите още не са си свършили работата. Ех, ако ГЕРБ бяха инициаторите на тези чорапни машини, Дамаджанофф щеше да стигне до ЦРУ и ФБР за разследване, но нещо май запецна за пореден път.

87

Анонимен

преди 2 години

след като опраскаха Конституцията, хунтата реши да наруши и Изборния Кодекс, отговорност за провеждането на изборите носи служебното правителство, а ЦИК контролира, учудващо но ЦИК си върши работата, въпреки, че е назначена и избрана от см.радев, все пак и достойни професионалисти