111

Анонимен

преди 2 години

Неясният идеологически профил и канадското гражданство....бля бля на медии.Затова за по-сигурно да си гласуваме за ясната корупция, кражби, съсипване и унищожаване на една държава с история, която е докарана до ръба на оцеляване и унизителното си състояние сред другите членки на ЕС. И децата разбраха кой е крал както е могъл и до къде е стигнала здравната ни система.Българските лекари работят в чужбина и ни консултират по интернет, а ни ще искаме назаем , защото измираме, заради 12 години БОЙКО

110

Дялти Коледа

преди 2 години

В неделъ Бойко Борисов се връща на летяща шейна, водена от 9 бели коня.

109

Анонимен

преди 2 години

А можеше сега минималната заплата да е 1300 лева, но ... дойде ГЕРБ на власт през 2009 година.

108

КРЕДИТНИ МИЛИОНЕРИ..

преди 2 години

ДРУЖИНКАТА НА КРАДЕВ ЩЕ СИ ПОДЕЛЯТ 2 ООО ООО ООО (МЛРД) ЛЕВА ИЗТЕГЛЕНИ КРЕДИТИ ОТ ИМЕТО НА БАЛЪЦИТЕ, ГЛАСУВАЩИ ЗА ТЯХ..... ПОСЛЕ БЯГАТ В ЮАР И ОФШОРНИТЕ ЗОНИ.....

107

Другаря Мадуров

преди 2 години

ДПС са най-добрата партия, след ГЕРБ, де.

106

Гиб Мелсън

преди 2 години

Гласуваш за Винету. Получаваш Ердоган и Карадайъ. Гласуваш за Карадайъ-получаваш Винету. Гласуваш за Корни-получаваш Вигенин. Гласуваш за Слави, получаваш Тошко. Мислете за кой гласувате. Да не се окаже, че получавате нежелана гарнитура.

105

БиСиП арка

преди 2 години

Кой ще ньи дадие пари ?

104

До 113

преди 2 години

Не си интересен другарю Христо Иванов. Ще гласуваме масово.

103

Анонимен

преди 2 години

Eйййй, Възраждане били радикален вот... fake.bg, много ви е страх явно от про-Български партии :D

102

Анонимен

преди 2 години

НЕ ВЯРВАМ БСП ДА ИЗПРЕВАРИ СЛАВИ, НО ЩОМ КАЗВАТ.

101

Анонимен

преди 2 години

До До 107А еврото за какво е вързано? Жокер: Намира се във Франкфурт и е един голяяяяям принтер. Някои все още по инерция или от глупост му викат банка.

100

анонимен

преди 2 години

Когато зомбирани талибани блокират площади и кръстовища започва и повишаване на цените от задаващата се несигурност, и ето аз например от високата инфлация изчислих , че спестяванията ми се стопиха с 30%. Това е кражба на дългогодишен труд , но кражбата не е от Борисов и ГЕРБ , а от превратаджиите, които сътвориха подмяната и ни направиха доста по-бедни.

99

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са вече в миналото, дадоха им шанс от ДС, цели 11 години, оср аха се стабилно, сега не знам какво ще последва :))) Иначе ако ПП мине 4%-вата бариера, ще бъде постижение, но може да се фалшифицират резултатите, правено е неколко пъти в БГ :)))

98

До 111

преди 2 години

А защо мислиш, че ако ГЕРБ не беше на власт, левът щеше да е все още вързан за еврото? През годините имаше доста мераци това да отпадне.

97

Гербер

преди 2 години

С тези машини лошия Радев така или иначе ще нагласи резултатите в негова полза и против тази на ГЕРБ - безмислено е ние истинските гербери да ходим да гласуваме. За бога братя Гербери - не гласувайте.

96

Анонимен

преди 2 години

машините почват да оказват влияние още преди изборите. до неделя пп ще са първи а радев ще спечели на първи тур с 60 процента

95

До 107

преди 2 години

Българският лев е вързан с еврото, така че средна заплата от 4200 лева са си 4200 лева при сегашните цени. Трябва да си прочел най-много една книга през живота си, ако не го разбираш.

94

Анонимен

преди 2 години

Нови контрабандно внесени несертифицирани машини - промени в подреждането - съвсем нормално. Ако още някой склад с машини бъде разкрит нищо чудно и победителя на изборите да е друг.

93

Обикновен човек

преди 2 години

Не ме интересува кой е първи и кой е втори. Важното е мутрите да не са повече на власт, за да започнем да се възстановяваме от 12 годишното им управление.

92

Анонимен

преди 2 години

Ако некой ми обясни, защо ПП имат такъв процент според купените социологически агенции, ще обърна резбата и вече нема да харесвам жени..........хахахахаха :))) Това е гавра с българския избирател, Кирчо ромчето се появи отнякъде и взе да раздава порциите.......хахахахаха :)))