107

Анонимен

преди 2 години

Оптимизма да го запазим за погребението на Кунчев.

106

Предложение!

преди 2 години

До 99 епидемиолог- Относно процентите ваксинирани, отговорно заявявам: Нека нашите корумпирани политици кажат- колко процента ваксинирани българи им трябват, за да ни оставят веднъж за винаги на мира. Но не да се извъртат след това, както корумпираните от вакс-мафията политици и врачки от другите държави, и да не замазват като тях лъжите си с други лъжи! Със закон гласуван от Народното Събрание, а за неспазването да подлежат на затвор. И тогава ще се ваксам и дори агитирам. Но да не пипат децата

105

Анонимен

преди 2 години

На ттроловете им наредиха да лаят от името на Кунчев. Жалко, другари, жалко.

104

Анонимен

преди 2 години

Вие не можете 24 часа без вода или 7 дена без храна ,дори да се бодете на 6 месеца докато изчезне какво толкова,за мен не е драма ,ваксинацията след първия път вече почти не я усещам,ако това е цената на нормален живот за мен е окей.

103

Анонимен

преди 2 години

Люк Монтание, имаше в началото едно изказване. Ставаше въпрос, че разглеждайки под микроскоп веригите наДНК на вируса намира вериги ДНК на HIV!? След това се покри...Вирус от Конго, се съчетава с вирус от централен Китай...Не, това е естествена еволюююция:)))

102

До Ама

преди 2 години

Според мен нищо необичайно не е създавано. Всички коронавируси са такива. Ваксина не може да има. Имунитетът винаги е няколко месеца и това се знае откакто са открити тези вируси преди 50 години.

101

Анонимен

преди 2 години

Кунчев не остана

100

Martin

преди 2 години

И да се боцкаш, и да не се - едно и също. Това безумие ще трае вечно, правителствата ги устройва. Можем да ги псуваме колко си искаме, но...

99

Ама

преди 2 години

Какво става, нали ваксинирането щеше да спре вируса ?!! Още ли не можете да проумеете, че този вирус е създаден да се приспособява и мутира ?! Истината е, че най-добрата защита все още си остават дистанцията, маските, и личната хигиена ! И..... крайно време е учените и лекарите да изнамеррят бързо и евтино лечение (без антибиотици) - в това отношение са длъжници на обществото !

98

Анонимен

преди 2 години

Защо, трябва да си пишем едни и същи подробности? Бил Гейтс конференция от 2011 с ваксини ще редуцираме популацията с 10-15%Бил Гейц и събитие 201, чипът поръчан от него за контролирано зачатие, признания на служители на Пентагона за самолетите ...Това са тонове информация, от десетилетия ...

97

Анонимен

преди 2 години

Последните 7 века винаги е имало пандемия началото на 20-те години ,проверете в нета ако ви е интересно ,не е случайно явно а цикличен процес на Земята.Тогава е нямало нито чипове,нито самолети,нито Бил Гейтс.

96

Анонимен

преди 2 години

има нмого БГ ваксиниряани по света и ще населим отново БГ сле РАДЕФФФФ

95

BG Антиваксер

преди 2 години

...До КунчевЗнаеш лично, че е стъкмистика. Питам те де е:грипа, ангината, скарлатина, обик.настинка и др.Оставяте хората с други заболявания да *** яко пишете го К19, заразявате респираторните с К19 навирате им трабите да се задушават и хоп... 200.2000=400000 на ден. Убийци ще се пържите в пъкъла!

94

Анонимен

преди 2 години

БГ в чужбина много и ваксинирани няма да се затрие нацията давайте смело антиваксъри

93

Анонимен

преди 2 години

Вие в БГ от всичко разбирате не се имунизирайте и мр.ете тогава....има много БГ и навън няма да се загубим

92

До125

преди 2 години

Викаш: Набодените болни,Най здравите болни!

91

Фют

преди 2 години

Време е да набодем непълнолетните ,демек децата на тъпиритеее които подписаха съгласие за ги тестват Неинвазивно . Те са достатъчно плоски да се хващат на общи приказки ала Дай България .

90

Анонимен

преди 2 години

в масово набодени страни промивката е така дълбока, че деца на сравнително заможни родители вече са набодени /14 год./, а 11 годишна чака с нетърпение да стане на 12 да я набодат и нея. сега ще почнат и 5-11 годишните на ред. а Дания - мок1 познати с деца на 10 и 5 год. к двамата са набодени по два пъти. защото км поставиха ултиматум от 1 септ. или сте нябодени или приключвате работа /вкл. самонаети/. скоро и децата им ще набодат

89

Андрешко

преди 2 години

Преди малко разглеждах една интересна карта. Именно, че точно там където са приели обраатните бракове и джендаризма. Точно там, Ппландемията е най-мощтна...

88

Хемус

преди 2 години

И в същотото време интересното е,че афганистанци преминават нелегално българската граница и Стара Планина и един от тях не е дал накъсо от коронавирус!