224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 234 На вас и Люк Монтание не ви допада, та трудно може да ви се угоди :) Дайте Вие линк към авторитетно научно издание, което доказва тезите Ви!

223

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 230 "Значи ти приемаш за "доказателства" приказки от вида ЕЖК?" Искаш да кажеш, че сам осъзнаваш, че цялата ви дейност тук е за боооклука? :)))) Приема се.

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 231 "Направо го закопахте :)" Той сам се закопа, а с това изказване се закопахте и себе си, защото е очевидно, че не знаете нищо за цитирания "източник" (камо ли да сте чели нещо там). Така е, неграмотността храни неграмотност.

221

Анонимен

преди 2 години

mdpi Всеки, който не знае нищо за тази платформа може да се запознае с нейната достоверност и история.

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 mpdi :))))) Яснооооо.

219

П.К. инк.

преди 2 години

Тази очилата другарка, вярвам е омръзнала и на вас, на всички ни, да я виждаме и да я слушаме непрекъснато, Да ни "информира", да ни "поучава". Бихме се чувствали далеч по-добре, когато останем насаме със себе си. Моля, освободете ни и не само от нея, а и от всички големи дрънкалници, които в това трудно време ни създават по-големи проблеми и тревоги, отколкото самата пандемия.

218

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 226 Направо го закопахте :)

217

Анонимен

преди 2 години

До 224 "Доказателствата са собствените ви самопризнания тук" Ясно. Значи ти приемаш за "доказателства" приказки от вида ЕЖК? И после имаш претенции, че правиш достоверни изводи?.. Много лошо говори това за теб! И все пак не отговори на въпроса за какво са им на пенсионери фалшиви сертификати?

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227 И къде написах, че се впечатлявам от лайкове? Писах, че имате минуси, т.е. никой не харесва коментарите Ви, а Вие се имате за много ценно мнение - истина от последна инстанция. Това прилича на психично отклонение :)

215

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 224 Не знам кой с какво се е хвалил, ама тук е анонимен форум и всеки си пише, каквото си иска. Ако се похваля, че пътувам регулярно до Сатурн, ще го приемете ли за доказано :)

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 Вие го обърнахте на изповедалня. Тук никой не се интересува от това какво не ви впечатлява. Само разбрахме че се впечатлявате от лайкове. За последен път: бЕгай да събираш лайкове, като всички истински сошъл медиа уориърс.

213

Анонимен

преди 2 години

Някой усърден ваксър поиска линк към шведското изследване за спайк протеина в клетъчното ядро. Заповядайте, да си четете https://mdpi/1999-4915/13/10/2056

212

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222 Говоря, че трябва да доказвате твърденията си. Както го изисквате от нас :)

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 Доказателствата са собствените ви самопризнания тук, че си купувате сертификати и не само за вас, но и за роднините ви. Другите доказателства са разследванията на МВР и скорошните осъдителни присъди на тарикатчета за тази им дейност. Колко са точно ще стане ясно в процеса на разследване и доказателствената част. :)

210

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 220 Аз лично и от обидите на ваксатроловете не се впечатлявам, но нарцисизмът Ви е смешен, наистина :)

209

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 219 Дай ми данните за тези 1000 васкинирани и 1000 неваксинирани и ще стане ясно. Вие имате някакви специфични критерии, дайте да видим за какво говорите!

208

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 218 Вие твърдите, че има фалшиви сертификати. Аз само Ви напомням, че това първо трябва да се докаже. Още повече, че Вие твърдите, че има починали с фалшиви сертификати. Как го доказвате?

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 Щото аз не се впечатлявам от лайкове, а вие явно се. БЕгайте там, където хората по цял ден за това висят. :)

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 215 Това е жонглиране с числа. Кажете при 1000 ваксинирани и 1000 неваксинирани в едно и също здравословно състояние, преди заразяването, какви са съответните смъртности!

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 Когато ми покажеш регистъра на тия с фалшифицираните сертификати, ще ти "покажа" какъв процент от починалите 70 годишни са. :) Казваш, че такъв няма? Тогава защо ми задаваш въпроси, които нямат смисъл?