42

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини. В железарския магазин кранче за чешмата не можеш да си купиш, без зелената хвърчаща бележка, а в Кауфланда до него-купуваш си всичко-едене, пиене, железария, ел. уреди...И къде е логиката? Явно вирусчето се движи и то по график и е там, където има промоция. Смеш.ковци. Затова не вярвам на лъжите ви...Вазраждане!

41

Ива

преди 2 години

То пък в другите държави понеже се спазват. И в Италия не се спазват. Видяла съм го!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Няма по-глyпава мярка от "Зеления сертификат "... Резултатите го доказват... Хунтата не знае изобщо, какво да прави.

39

Анонимен

преди 2 години

Всъщност много добре правите с тези сертификати. Сега ваксинираните ще се изпозаразяват масово взаимно по молове, барове и, дискотеки, фризьорски салони и навсякъде където са поканени с тези сертификати. Фактически неваксинираните принудително ще спазват повече адекватни мерки. И това, ако не е автогол.

38

Нищо не е сигурно

преди 2 години

Затова не съм се разбързал да се ваксинирам. Защото няма яснота по въпроса.

37

Анонимен

преди 2 години

ЕНИЧАРИТЕ ПОСЛЕ НЕ ЗНАМ ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗИМАТ ЗАПЛАТИ?

36

Не е сигурно

преди 2 години

До до 35А дали е така?Кой ще каже и има ли категорични докзателства,че ще стане така?Опитът на Дания,Ирландия и други страни с над 70% ваксинирано население говори друго

35

До 37

преди 2 години

Така е, и аз съм на това мнение, но управляващите не са.

34

Анонимен

преди 2 години

вируса няма значение . Има значение гестапо ,да се събират глоби ,да се набодем с отровен бъркоч ,да се погазва конституцията .Всичко друго е ала бала. 20 години българите мрът като мухи мер-завци.те в правителството чак сега се загрижиха за нашето здраве.

33

до 35

преди 2 години

Ама то идеята всички да се ваксинират е да се отървем от този вирус,а не да се бодем постоянно.Държавите където повечето са ваксинирани махнаха мерките и живеят нормално.Не трябва да се оставя в кого да се развива вирусът за да изчезне до година или две.

32

Анонимен

преди 2 години

Подмазвачи. Спазва ли се закончето?

31

До30

преди 2 години

Прав си за това, но ще сложат бустер ,ако решат. Може и да не искат да се бодат постоянно. Но отново няма гаранция,че ще надхвърлят 150. И тогава жалко за цялото това експериментално бодене.

30

Анонимен

преди 2 години

Никой не е казал,че ваксинираните не ***,но като се погледне в цял свят,където са повече ваксинирани са по-малко починалите.Ако всички са ваксинирани,ще умират само ваксинирани,но по-малко.Сега от 100 умрели 96 не са ваксинирани и 4 са ваксинирани,има ефект от ваксината.

29

Анонимен

преди 2 години

Ееее не се спряха, какви са тези проверки, какви са тези чудеса. Нямат си работа тези с камерата. Вместо да се вдигнат на бунт, да отразят тези, които не са доволни, те ми снимат спазвали ли се мерките. Нещастници!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 2 години

И без маски ли ходиха всички с тез хартийки или фото набрани на екрани.

27

Елка

преди 2 години

Всеки ден 10-15% от починалите са ваксинирани... смятайте!!!

26

до 28

преди 2 години

Е не е така защото слагат бустер.

25

Анонимен

преди 2 години

Този, който призовава за сваляне от градския транспорт...От въжето, да не те свалят fашиzoid.

24

Анонимен

преди 2 години

Сега кашата ще стане още по- голяма. Щом въвеждат сертификат срещу антиела над 150BAU/ml, ще се наложи да се тестват всички ваксинирани. И ако техните антитела са по- малко, ще останат без сертификат. Всички знаем,че след преболедуване,антителата са по-стабилни.Така че,ако ваксинираните не са направили необходимите антитела, ще трябва да се разделят със сертификата си.Казано накратко- боднатите са се надупчили напразно.

23

Анонимен

преди 2 години

Никой не го е еня за зелевия сертификат, вървежни са зелените столевки! Нещо неясно ли има ?