43

Един от повечето

преди 2 години

А вие какво предлагате? Промяна в данъчното законодателство, въвеждане на прогресивно облагане, необлагаем минимум, намаляване на ДДС, намаляване на акцизите за горивата и т.н. Или с т.нар. съдебна реформа да бръкнете в портфейлите на червените олигарси и да им отнемете това, което натрупаха по време на бандитската преватизация. От този период почти няма прокурор без хотелче по морето. Да ли ще има редовно правителство?!

42

Масови протести

преди 2 години

срещу фашизма в Европа , в Русия , Китай и Белорус спонтанни тълпи от работници искат комунизъм и един да ги води докато почнат да го водят до тоалетната...така ще да е

41

Анонимен

преди 2 години

Верно 58? Тук говорим за КНСБ! А не за " противниците" на др Борисов малко Герберче!-:( Ето че 57 под теб е в час! И ще допълня само питайки.Къде беше КНСБ 12 г и половина преди това? Що не " скочи" поне веднъж на др Борисов? Що " скача" чак сега?-:( А да,скочи само срещу протестите и ги оплю! КНСБ трябва да се закрие! Това е лицемерна организация получаваща си заплатите от държавата! Е това ако не е лицемерие!!!-:( Ням как да оплюваш този,който ти плаща нали???

40

Б.Расате

преди 2 години

Разходите растат защото бедните стават по бедни ,а богатите по богати.Не на Демокрацията.

39

SHEFA

преди 2 години

КНСБ ДА ДЕЙСТВАТ-ХОРАТА НЕ ИЗДЪРЖАТ НА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ.-КАТО СЕ ИМА НА ВПРЕДВИД ЧЕ 80%СА НА И ПОД МИНИМАЛНАТА.-АМА И ТЕ ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ КАЖАТ.-ЛИДИЯ НИКОЛОВА КАТО -ПРЕЗИДЕНТ.-ВАРШАВА МАКСИМОВА-И ТАЗИ ДРУГАТА БИСТРА КАРАДИМОВАО-СПИЯТ-НЕ ДРЕМАТ А СПЪТ.

38

Комуна

преди 2 години

Нали, искахте демокрация и капиталистическото развитие.....

37

Анонимен

преди 2 години

Радев е добър, нали, сега гладувайте

36

Анонимен

преди 2 години

При фуражките и кирчовците всичко е тотал щета. За четвърта поредна седмица теглят заем от половин милиард. За един месец чорапа задлъжни българите с 2 милиарда. Честата да ви е промяната.

35

Анонимен

преди 2 години

Регистраторите на събития ,наречени КНСБ , отново напомниха за себе си и за грешните пари , които получават ...

34

Остана

преди 2 години

и авторите на фейковете сами да си повярват, и картинката е завършена

33

Последни Новини

преди 2 години

създателя на Оптичната мишка, която всичко ползваме, 230 милиона долара състояние, завършил Масачузетският Технологичен Институт, Стийв Кърш, излезе с данни, че КОВИД Ваксините убиват 850 души на 1 милион, което я прави най-Смъртоносната Ваксина в Човешката история и то 850 пъти най-смъртоносната, защото предишният рекорд за Ваксина-убиец е 1 на 1 000 000 убити, а сега 850 на 1 000 000. Честито, но чакай и Стийв Кърш е Конспиратор и Луд, нали

32

Анонимен

преди 2 години

Днес е изтеглен нов заем в размер на 500 млн лв, с което дълговете поети от служебното парвителство тези дени стават вече 2,8 млрд лв.

31

Наистина

преди 2 години

що не протестират против служебното, доволни ли са?Айде само едни от развлекателния бизнес излязоха за един ден,колкото да се каже...

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27. Защо да ти вярвам? И какво ни интересува Беларус. Виждам това което рашко прави тук, като вземе властта. Прочети заглавието. Какво ни интересува в Беларус имало ли инфлация нямало ли, след като тук има. Относно Беларус, виж какво прави Лукашенко с хората. Лъжат ги че ще отидат в Германия, знаейки че ги приклещват на гранницата с Полша. Има майки с деца. Хора които дават последните си спестявания с надежда за по-добър живот, бягайки от войната.

29

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука. На село съм. Мазата ми е пълна. Дърва имам за 4 години. Имам си животинки. Работя като пазач в съседния град, колкото да си покрия разходите. Не ми пука и за ковид. Ваксина никога няма да сложа. Не съм го и карал, ако съм го карал е било без симптоми. Чао сладуриииии.

28

Къде

преди 2 години

продават билети за Белорусия и Русия/ тя сигурно е червенорусия/, в лудницата ли?

27

ГЛАД

преди 2 години

ПЕНСИОНЕРСКИ ГЛАД ИЛИ СМЪРТ

26

Анонимен

преди 2 години

Аз не мисля че има по търпелив народ от нашият. Кви ли не опити се правят върху нас ние само се пеним по интернет и се мажем с вазелин. То не беше ток, храна,серификати,ваксини,избори,шкафчет, магистрали,доган,пеевски и т н, ние само си траем на действия и плюем от далеко

25

2030

преди 2 години

Медията ще играе ролята на пропаганда и манипулация(не че досега не са го играли ,но сега има повече хъс) европарламента има достатъчно за да си плаща за пропагандата . Ако си мислите ,че това е крайно и не се отнася за вас-огледайте се с колко хора се виждате, или говорите откакто дойде - covid. Това е леко загряване. Ще ставате все по нервни и агреcивни ,гответе се за битова война ,вашите врагове ще бъдят политици, общественици, комшията и приятелите ви, бъдете добри не завиждайте, простите неща от живота ще ви спасят, неща, които не струват нищо.

24

Историческия шанс

преди 2 години

Беше интеграцията с Европа, и те ни помогнаха!А това че гaньо никога няма да се промени е печална равносметка! Роденият да пълзи, не може да лети!