35

Shark

преди 2 години

Е нали 80% са ваксинирани.

34

xaxsasбв

преди 2 години

До 27 - Ами както виждаш масово измират мъже и жени над 70г. Има ваксина, но не си я поставят. Не мисля, че народа е виновен. Има нещо антипатично в политиците и във всички медийни професори и прочие. Смешничко е кампанията за ваксинация да върви от молове и дискотеки при положение, че уязвимите групи са на село в двора и не са стъпвали на подобни места никога в живота си.

33

Анонимен

преди 2 години

Добро утро на Дания! Там нали всичко беше наред... А пак ще ги затварят... Заради поредната дозичка сигурно...

32

Анонимен

преди 2 години

Форумният ***, който говори на българите на ВИЕ пак е на работа в българския форум. Какъв го дириш тука бе байко?

31

Анонимен

преди 2 години

А уж се върнали към нормалното! Хахаха

30

Aнонимен

преди 2 години

31, умират в България над 300 днес, средно по 150-200 на ден за 7 дни. Виж колко са умрелите в Дания за 7 дни назад. Не можеш го обясни просто със стандарта им...

29

Фин

преди 2 години

До Факти.....ами прочети статията за скачащите от прозореца в бопниците на България, и може да ти светне защо има висока смъртност. Не влизайте в Болница, там се излиза с краката напред.

28

Aнонимен

преди 2 години

14, нищо не е тема табу. Вероятността от усложнения от ваксината е над 1000 пъти по-малка от тази от усложнения от вируса. Знае се какви са бройките в двата случая. Е, не от фейсбук или ютюб. Та трябва да си про.ст.

27

Анонимен

преди 2 години

Тия нали бяха ваксинирсни всички )кви вълни ги люлеят ,явно вече на целия *** съюз разбраха че ваксините са ментета )

26

xaxsasбв

преди 2 години

До 17 - Аз пък се обзалагам, че над 70% от българите въобще не ходят по молове, ресторанти и дискотеки. Затова и не се сертифицираме. Лично аз не съм стъпвал на гореизброените повече от веднъж на 3 месеца през последните 2-3 години. Забавното е, че над 75% от посещенията ми в мола са следствие на нуждата да посетя клон на банка. За последния месец съм влизал веднъж в банка на останалите места изброени от теб нито веднъж. Просто няма нужда. Вече не съм на 15 и са ми скучни.

25

Aнонимен

преди 2 години

23, не се хаби, няма смисъл, това е про.ст народ, който не го интересува, че някой умира, че болниците изобщо вече не работят; важното е децата са са е училище и чалгата да свири до 6 сутринта. Ония просто искат да се нагушат с мангизи, затова ваксинират, ама ние няма да им дадем да гушаъ. Не можеш им обясни, че 20 умрели са по-малко от 300. Трагично е.

24

Факти

преди 2 години

Ваксинирането е с висок %, но доколкото знам е неравномерно териториално. Предполагам, че голям % хора, които са преболедували (в началото на пандемията) нямат желание да се ваксинират, а те вече нямат имунитет. Но в крайна сметка ПРОПУСКАТЕ НАЙ-ВАЖНОТО - Брой починали - от месеци насам са средно около 1, 2 до 3 човека! Нямам какво повече да добавя!

23

Анонимен

преди 2 години

Е как така? Нали бяха всички ваксинирани в Дания? Нали обявиха вече победа над коронавируса и край на епидемията там? Гледахме как щастливи хора се прегръщат и целуват, събират се на фестивали и рок концерти!К'ва стана тя сега? Уж ваксината действаше нали?Я веднага някой доцент, професор, академик или член кореспондент да ни обясни на нас, лаиците този абсурд?

22

Анонимен

преди 2 години

Забележете-трета вълна! Благодарение на мерки и ваксини имаха само 2 вълни досега.

21

Анонимен

преди 2 години

Имат още 12% неваксинирани от населението над 12 години. Затова въвеждат пак зеления сертификат за обществени места. И имат в момента 20 ина души в интензивното. Взели са и няколко пациенти от Румъния, превозени със амбулансхеликоптери . Вижте се вие на какъв хал сте при същия брой население-над 700 в интензивните.

20

Анонимен

преди 2 години

Очаквам нова дефиниция за ваксините за ковид: имуностимулатор или имуномодулатор. Само че, при някои хора те изкуствено ще предизвикат цитокинова буря и пак ще има жертви

19

Анонимен

преди 2 години

А скоро имаше статия Дания забрави за коронката, скапаняци нещастни ... Още пишете простотии

18

Анонимен

преди 2 години

До 17 Колко пъти си ходил в банка на място последния месец? Обзалагам се, че ни веднъж.

17

Анонимен

преди 2 години

Искат си 4-тата доза.

16

Дания - светлия

преди 2 години

пример на Ковид пропагандата!