96

@@@@

преди 2 години

Абе важното е да не се заразявате от грип, не го ли разбирате? Само това е важно! Дали хората ще умират от глад, студ и тн е без никакво значение. Важното е да не се разболяват от един конкретен грип и толкова.

95

Анонимен

преди 2 години

Бранша който е против всякаквъ данъци и осигуровки, рядко си има персонал който "работи" повече от 4 часа на ден, търси помощи от държавата?!?!

94

Анонимен

преди 2 години

Ресторанти и хотели може и без тях стига да не те мързи да си сготвиш да фалират тъкмо ще се научат на истински труд полезен!

93

Анонимен

преди 2 години

На всеки, който се продаде, му излизат криви сметките. Те кръчмарските винаги са криви, ама сега ги заболя! Обичах да ходя на кръчма, беше ми жал за тях, но след това, за което "протестираха", кракът ми няма да стъпи.

92

Анонимен

преди 2 години

До 89 Мога, гад си ти! Работа има колкото искаш гастрономията е само за млади и студенти, казва се рискове на професията и без това са твърде много заведения

91

Днес

преди 2 години

Смятам, че гробарите са хората които са на първа и ...... последна линия! Ако не им дигнем заплащането, не го прехвърлим във 2ра категория, снег ще падне тази зима, кръчми може и да не работят, защото от тях няма необходимост, но от ... гробари ние всички се нуждаем.

90

Анонимен

преди 2 години

Сключиха сделка с Кацата. Искат сертификати. Да са мислили. Да фалират. Има и по- зле от тях.

89

Анонимен

преди 2 години

Достатъчно се напечелиха през пролетта и лятото. Бацо ги отвори още на 1 март, въпреки 2000 - 3000 заразени на ден. Пари имат, нищо не трябва да им се плаща и дава.

88

Днес

преди 2 години

Днес в Плевен погребахме комшията бате Върбан, на 94 г. Почина от старост, но имам чувството, че личния лекар искаше да пише и covid; това не стана! За погребение се чака поне по 4 5 дена; погребални агенции имаме 13 броя, но гробарите не достигат, поради което вече близките започват да копаят за да не се чака. И така, ами ако гробарите в страната се надигнат, а тогава какво ще стане? Без кръчми може, нали, но ... без гробари не става, на всеки това му е ясно! Какво правим?

87

До89

преди 2 години

Да,днес от заведение в Студентски град откраднаха сейф с 60хил.лв.На тях дали да не съберем пари да ги компенсираме или пък държавата да им плати?

86

Анонимен

преди 2 години

До 90 Ами плащай си и ти осигуровки и ти ще ходиш на море какво завиждаш на старите хора по 40 години трудов стаж и накрая защо ходела на кафе или на море! Да са живи и здрави хората това поне са заслужили!

85

Цирк

преди 2 години

Нали Борисов им намали ддс-то,вия видяхте ли по евтини храни в ресторантите къде са тогава парите?!

84

А,ха

преди 2 години

Данъкоплатците да им плащаме осигуровки,данъци и заплати ,а те да кешират в сейфове по 60хил.лв.като тия в Студентски град.

83

Предложение

преди 2 години

Напълно подкрепям мнението, че пенсиите трябва да бъдат намалени. Много пенсионери, много нещо щъка по цял из улиците или из МОЛовете; ходели на кафе, 3.70 лв е едно кафе. Премахване на ТЕЛКовете. Комшийката кака Маруца е с ТЕЛК, но нова кола с безплатна винетка кара, на море по 2ва пъти ходи с приятелките. Много пенсионери в Държавата, много нещо.

82

Анонимен

преди 2 години

Щом им ограничават правото на труд по някакъв начин, значи трябва да ги компенсират... Така е навсякъде в цивилизованите държави. Без протести няма да получат нищо. Персонала им остава без доходи точно преди зимата. Някой от вас г'адове... може ли да се постави на тяхното място?

81

Не!

преди 2 години

На България не й трябват кръчми, там е цялата пошлост; там се разпространява дрога, там стават много лоши неща; те не плащат данъци, осигуровките на минималния праг; ами да вземат и да видят, ама на какъв праг са били осигурявани през последните 5 год всички работници в дадено заведение. Ами в този контекст, те и гробарите имат нужда от пари; а те що работа имат сега особено през есента и зимата; нима е леко да се копае по 15 гроба на ден и да се погребват хора при минусови температури ?

80

Анонимен

преди 2 години

До 82 Ако ги бяха затворили трябваше да им плащат помощи а така се измъкна държавата от задължението да плаща помощи на заведенията.#Ако ги бяха затворили Алибегов щеше да реве защо са ги затворили!

79

Анонимен

преди 2 години

в нашия край нивите пустеят , хващайте мотиките , ама нъц всеки иска тъничка работа :)

78

До82

преди 2 години

А от къде държавата има пари?Това са парите на данъкоплатците и аз не желая с моите пари да се плаща на някой,за това че иска да си лежи в къщи.

77

Да

преди 2 години

Предлагам всички заведения в България да бъдат закрити поне за 9 години, а вместо тях официално да се отворят пуубличните домове. Пари ще потекат към хазната, чужденци ще идват при нас през лятото, а нашите синове вместо да ходят по кръчми, те Мъже ще станат; сега с тези кръчми няма свестни мъже, само женственоподобни екземпляри; комшийчето, студент в НБУ, което е на 20г. носи само дамско бельо; учи актьорско изкуство; явно някъде ще става снаха, като го гледам. Ами това е положението при мъжете